Camera IP 2MP Hikvision DS-2CD2423G0-IW (2.8mm, 0.028 lx, IR 10m, WiFi, PoE, PIR, analiză video)

Suport tehnic

Detalii

Vedere din lateral și de jos
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție: 2 MP (1920 x 1080)
 • Lentilă de 2,8 mm / 114 °
 • Comutarea mecanică a filtrului IR
 • IR până la 10 m cu iluminatorul EXIR IR
 • Compresie video H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 / MJPEG
 • Analiza inteligentă a imaginii (detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunilor)
 • Built-in difuzor și microfon - posibilitatea de conferințe video
 • Conectare prin LAN sau Wi-Fi
 • Acces prin intermediul + + Hik-Connect +++
 • Suport pentru cartele microSD / microSDHC / microSDXC de până la 128 GB
 • Built-in PIR senzor de mișcare cu o distanță de până la 10 m
 • Hardware 120 dB WDR
 • Funcții de îmbunătățire video: 3D-DNR, BLC
 • Regiune de interes (ROI)
 • Alimentare: 12 VDC sau PoE (802.3af)
ATENȚIE! Cea mai nouă versiune de firmware o găsiți
Suportă streaming RTMP cu codec AAC după instalarea
firmware-ului RTMP disponibil la secțiunea "Download".
Camera Hikvision DS-2CD2423G0-IW K1718 este dedicată oricui dorește să construiască un sistem IP CCTV. Camera foto a fost echipată cu un senzor CMOS de înaltă calitate, de 2 MP, care oferă imagini perfecte chiar și în condiții de lumină slabă și fără iluminare vizibilă (în modul IR, iluminatorul IR încorporat, ofera o rază de acțiune de până la 10 m-tehnologia EXIR 2.0). Funcțiile sale inteligente de analiză includ detectarea feței, detecția traversării liniei și detectarea intruziunii într-o zonă definită. De asemenea, utilizatorul poate configura o regiune de interes (ROI) - o parte a imaginii cu parametrii de transmisie video mărit. Camera a fost concepută pentru aplicații în interior. Poate fi alimentat l cu 12 VDC sau cu opțiunea PoE (compatibilitate cu 802.3af).
Dedicated for video streaming (e.g. YouTube)
Once a special firmware (available in the "Available Downloads" tab) is installed, the camera will be able to support the RTMP (Real-time Streaming Protocol) stream, as well as AAC (Advanced Audio Coding) compression, allowing the data stream to be sent directly from the camera to the user's live streaming account on YouTube. The solution is particularly often used to stream church services in real time to large audiences.
Models that support the RTMP protocol and the AAC standard
Microfon și difuzor incorporat
Microfonul și boxa incorporate pot fi folosite pentru videoconferință. Cerințele minime pentru cealaltă parte a conferinței sunt un calculator cu microfon și boxă/căști, capabil de redare de imagini video și de voce prin intermediul unui browser sau a unei aplicații dedicate.
Senzorul PIR incorporat
Senzorul PIR incorporat asigură mai multă fiabilitate la detectarea mișcării, mai ales în cazul unui mediu cu reflexii, obiecte ce se mișcă din cauza vântului, animale etc. Detectarea mișcării de către senzorul PIR poate declanșa înregistrarea video pe un card de memorie (camera suportă carduri microSD de până la 128 GB), pe NVR sau poate declanșa o ieşire de alarmă.
Wi-Fi sau conexiune prin cablu
Camera poate fi conectată fără cablu (Wi-Fi, IEEE802.11 b/g/n) sau printr-un port Ethernet. Utilizarea conexiunii wireless nu este recomandată în cazul sistemelor de supraveghere profesionale, din cauza riscului de interferență și influență a obstacolelor. Conexiunea wireless este convenabilă în cazul monitorizării live și a videoconferințelor.
Specifications
(*) - funcțiile disponibile după instalarea firmware-ului dedicat, pot fi găsite în „Available Downloads”
NumeCamera IP 2MP Hikvision DS-2CD2423GO-IW (2.8mm, 0.028 lx, IR 10m, WiFi, PoE, PIR, analiză video)

Cod

K1718
Sistem video
IP
Carcasa
Compact (cube)
Reglare 
3-axe
Housing type
Compact (cube)
Compresie videoH.264/MJPEG
Senzor imagine1/2.7" Progressive Scan CMOS
Resolutie1920x1080
Lentile2.8 mm / 114°
Sensitivitate0.028 lx @ F2.0 with AGC
0 lx in IR mode
IRpână la 10 m 
Comutarea mecanică a filtrului IRDa
Frame rate

25 fps la 1920x1080 

Video compressionH.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG
Stream-uri video3
Bit rate
256 kb/s - 16 Mb/s
Procesare video3D-DNR, WDR (120 dB), BLC
Slow shutter
Yes
Mod coridor AUTO / Preset
ROI 
Da (1)
CâştigAutomatic/Preset
Alarme

Detectarea mișcării, analiza dinamică

Analiza inteligentă a imaginii detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunilor
Corridor mode
Yes
ROI1 region
ANR function
 Yes
InregistrareNAS (NFS/SMB/CIFS), FTP (screenshots), microSD card
Retea 
RJ-45 10/100Base-T
Protocoale reteaTCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, 
PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1X, QoS, IPv6, Bonjour
ONVIF
Yes
Wi-Fi

IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n

Wi-Fi band 
 2.412 GHz - 2.4835 GHz
PIR sensor (unghi /raza )
90°/ 10 m
Alimentare12 VDC ± 10% 
PoE IEEE 802.3af
Consum
6 W /  7.5 W (PoE)
Temperatura functionare
-10°C ...  40°C
Dimensiuni72 x 90 x 131 mm 
Greutate0.4 kg
EasyIP 2.0plus
Modelul aparține unei noi serii, EasyIP 2.0plus , care poate fi plasată undeva între Easy IP 2.0 și Easy IP 3.0. Camerele seriei acceptă metode moderne de compresie ( H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 ), au carcase solide, precum seria EasyIP 3.0, inclusiv iluminatoarele IR EXIR . Modelele cu lentila fixă sau variabilă utilizează senzori de imagine 1 / 2.7 ", 1 / 2.8" sau 1/3 "cu rezoluție de 2, 4, 6 sau 8 MP. Funcțiile integrate de analiză a imaginii ( VCA ) , detectarea intruziunii și a traversării liniei, permite utilizarea în aplicații avansate de supraveghere video.
Compresia video H.265+/H.265
H.265 / H.265 + - rapoarte de compresie mai mari, păstrând în același timp calitatea video oferită de H.264
Camera incorporează mai multe metode de compresie video, H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG. În comparație cu H.264, H.265 poate reduce la jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce prin ocuparea a mai puțin spațiu pe disc și extinderea timpului de retenție al materialelor filmate. H.265 + și H.264 + sunt standardele Hikvision bazate pe standardele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea reduc și mai mult fluxurile în majoritatea sistemelor de supraveghere video. Cu ajutorul algoritmilor avansati de compresie video, camera poate fi utilizată în sistemele IP CCTV bazate pe NVR-urile moderne care suportă standardul H.265 (seria DS-76/77/96NI-I/K suportă H.265+, H.265, H.264+, H.264). Desigur, camera poate funcționa și cu modele mai vechi care suportă H.264 (seria DS-76/77NI-E suportă H.264+, H.264).
Continuitatea înregistrărilor mulțumită funcției ANR
Cu funcția ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP dotată cu card de memorie poate înregistra și în absența unei conexiuni la rețea. După restabilirea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele de pe NVR. Această funcție asigură acoperirea tuturor evenimentelor de alarmă chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Apleturi de management
Vizualizarea panoului de control al aplicației iVMS-4200
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de pornire al aplicației Hik-Connect
cu vizualizare live
Vizualizare live
Lucrul în mediul Cloud
Hik-Connect este de asemena un serviciu de rețea pentru echipamentele Hikvision. Serviciul se bazează pe procesarea datelor în mediu Cloud și integrează următoarele funcții:
 • Acces la distanță prin cloud - permite accesul la echipament fără a mai fi nevoie de o adresă de IP externă. Vor fi necesare doar setări de bază ale rețelei. Apletul, de pe un calculator personal sau telefon inteligent, se conectează cu echipamentul prin serviciul P2P,
 • Server DDNS - DDNS atribuie un nume fix de domeniu unei adrese IP dinamice (Dynamic DNS). Această caracteristică este folositoare când ISP-ul nu ppoate atribui abonaților adrese de IP fixe. Condiția utilizării DDNS este de a beneficia de o adresă IP publică și redarea accesului din exterior către porturile de comunicații ale DVR/NVR-ului (server și http, implicit 8000 și 80). Conexiunea este posibilă cu ajutorul unui browser web, aplet client pe un PC și pe telefoane inteligente.
Aplet de LAN pentru organizarea sistemelor de supraveghere IP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2423G0-IW
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie EasyIP 2.0 Plus
tip Standard
Utilizare Interior
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/2.7
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.028 @ (F2,.0, AGC ON)
Deschidere F2,0
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fix
Distanță focală mm
Unghi de vedere orizontală ° 114
Fluxul principal rezoluție maximă MP 2
rezoluție maximă px 1920 × 1080
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 120
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 10
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Gamă m 10
Unghiul de detectare orizontală ° 90
vertical ° 80
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 256 kb/s – 16 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 128 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, PCM, AAC
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Excepție, Tamper imagine, PIR
Incidente avansate Detecție trecere linie, Intruder detection, Detecție facială
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, SSL/TLS
Protocolul RTMP Da
Standarde Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE8+, Safari 11+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n
Frecvență GHz 2.412 – 2.4835
Audio Microfon incorporat Da
Difuzor încorporat Da
Alții
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.2 – 0.1
PoE W max. 7
DC V 12
DC A +/-0.5
DC W max. 6
Materialul carcasei Plastic
Temp. funcționare °C -10...+40
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm 103× 65 × 33
Greutate kg