Cameră dome 4 mp Hikvision DS-2CD2747G2HT-LIZS (2.8-12 mm MZ, 0.0008 lx, iluminator hibrid 40 m, ColorVu, AcuSense)

Cod: K02819
2199,93 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
2199,93 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
DS-2CD2747G2HT-LIZS este o cameră IP de tavan marca Hikvision cu iluminator hibrid, care include tehnologia ColorVu și AcuSense (a doua generație).
• Senzor 1/1.8" Progressive Scan CMOS
• Rezoluție 4 MP - 2688 x 1520
• Lentila varifocala 2,8-12 mm Motozom / 114,6- 41,8° cu deschidere F 1,0
• Adâncimea câmpului: 1 m până la ∞
• Iluminator hibrid: lumină inteligentă IR și lumină albă până la 40 m
• Compresie H.265 (+)/H.264 (+)/MJPEG
• Tehnologia ColorVu și AcuSense (filtru de alarmă falsă, clasificare obiect: om, vehicul)
• Detecția mișcării 2.0
• Analiza VCA inteligentă care funcționează pe baza clasificării obiectelor (intruziune, traversare a liniei, intrare și ieșire din zonă)
• Carduri microSD acceptate de până la 512 GB
• Suport pentru trei fluxuri
• Funcții de imagine: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC
• Regiuni de interes ROI
• Funcția ANR
• Aplicație pentru un PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS)
• Acces prin cloud P2P
• I/O audio: 1/1
• Intrare/ieșire alarmă: 1/1
• Grad de protectie: IP67, IK10
• Sursă de alimentare 12 VDC sau PoE (802.3af).

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

DS-2CD2747G2HT-LIZS este o cameră IP de tavan marca Hikvision cu iluminator hibrid, cu tehnologia ColorVu și AcuSense (a doua generație). Cu tehnologia ColorVu, camera poate captura imagini pe timp de noapte în modul color, păstrând în același timp detalii importante de identificare. Tehnologia AcuSense crește eficacitatea sistemului de supraveghere prin eliminarea alarmelor false și neplăcute prin filtrarea obiectelor umane/vehiculului. Utilizarea iluminatoarelor IR și LED într-o singură cameră, îi permite să funcționeze în mai multe moduri: IR clasic, lumină LED albă și modul inteligent în care atunci când este detectat un obiect precum o persoană sau un vehicul, iluminarea LED se aprinde, permițând observație în modul de culoare, în timp ce când obiectul dispare, camera comută înapoi în modul IR.
Camera este echipată cu un senzor CMOS de scanare progresivă 1/1.8" cu o rezoluție de 4 MP+ cu sensibilitate foarte mare și capacitatea de a capta imagini în condiții de lumină scăzută. Varifocal 2.8-12 Obiectiv de tip mm Motozoom, cu deschidere F1.2 care permite modificarea unghiului de vizualizare de la distanță în intervalul 114,6-41,8°.Lentila focalizează automat după modificarea distanței focale . Iluminatorul cu infraroșu IR și LED cu lumină albă cu o gamă de până la 40 m permite o observare adecvată în condiții de noapte. Suportul pentru compresii mai vechi și cea mai noua compresie H.265(+) permite Timpul de arhivare al înregistrărilor va fi extins, menținând în același timp calitatea excelentă a imaginii și compatibilitatea cu versiunea anterioară Funcții suplimentare pentru a ajuta la îmbunătățirea calității imaginii, inclusiv: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC și încorporat Analiza imaginii (VCA) bazată pe un algoritm de învățare profundă, vă permite să utilizați camera pentru proiecte avansate.Carcasa clasificată IP67 protejează componentele electronice din interior de condițiile meteorologice nefavorabile. Camera poate fi alimentată la 12 VDC sau prin PoE (conform standardului 802.3at).
NOTĂ! Versiunea curentă a firmware-ului este disponibilă 
Caracteristici distinctive:
 • senzor 1/1.8" Progressive Scan CMOS,
 • rezoluție 8 MP - 2688 x 1520,
 • obiectiv varifocal 2,8-12 mm Motozoom/114,6-41,8°cu deschidere F1,2,
 • adâncime de câmp: 1 m până la ,
 • iluminator hibrid: IR și lumină inteligentă cu lumină albă până la 40 m,
 • compresieH.265 (+)/H.264 (+) / MJPEG,
 • Tehnologie ColorVu și AcuSense (filtru de alarmă falsă, clasificare obiect: om, vehicul),
 • detecție mișcare 2.0,
 • analiza VCA inteligentă care funcționează pe baza clasificării obiectelor (intruziune, traversare a liniei, intrare și ieșire din zonă),
 • carduri microSD acceptate de până la 512 GB,
 • suport pentru trei fluxuri,
 • funcții de imagine: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC,
 • regiuni de interes ROI,
 • funkcja ANR,
 • aplicație pentru un PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • acces prin cloud P2P,
 • intre/ieșire audio: 1/1,
 • intrare/ieșire alarmă: 1/1,
 • grad de protecție: IP67, IK10,
 • alimentare DC 12 V sau PoE (802.3af).
Tehnologie Smart Hybrid Light cu ColorVu
Hikvision a introdus camerele Smart Hybrid Light, care combină avantajele camerelor tradiționale și ale camerelor din seria ColorVu. Camerele tradiționale au un iluminator IR care luminează scena, permițându-le să înregistreze imagini pe timp de noapte, în detrimentul pierderii detaliilor sub formă de culori. Camerele ColorVu pot înregistra imagini color non-stop, dar utilizarea luminii albe nu este întotdeauna de așteptat. Pentru a îndeplini aceste cerințe, Hikvision introduce camere hibride inteligente cu tehnologia ColorVu, echipate cu trei moduri de iluminare secenă: infraroșu clasic, lumină LED albă și modul inteligent. În modul inteligent, camera declanșează lumină albă atunci când detectează o silueta umană sau vehicul, oferind o imagine color. Odată ce obiectul părăsește zona de detectare, camera revine la modul IR. Pe lângă iluminarea scenei pentru a oferi o imagine color, lumina LED are funcția suplimentară de a descuraja un intrus. În ce mod va funcționa camera este decis de utilizator.
Când nu există nicio persoană sau vehicul pe scenă, camera utilizează modul IR
Când o persoană sau un vehicul apare pe scenă, camera pornește iluminarea LED și trece la modul de culoare
Când o persoană sau un vehicul părăsește scena, camera va reveni la modul IR
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera face parte din seria EasyIP 4.0, care include în prezent modele de camere echipate cu IR, LED, iluminatoare hibride, Motion Detection 2.0 (filtru uman și vehicul), tehnologia ColorVu și AcuSense (generația a doua). AcuSense se bazează pe algoritmi de învățare profundă, permițând clasificarea țintelor pe baza siluetă umană și vehicul utilizând analiză VCA inteligentă, cum ar fi detecția intruziunii, trecerea liniei, intrarea și ieșirea dintr-o zonă. Cu recunoaștere precisă, sistemul poate filtra până la 90% a evenimentelor de alarmă falsă (de exemplu, animale, ploaie, pânze de păianjen, frunze în mișcare etc.), ceea ce crește semnificativ acuratețea și eficiența alarmării și contribuie la reducerea costurile forței de muncă. Cu capacitatea de a afișa o imagine color în toate condițiile, camerele ColorVu vă permit să înregistrați toate detaliile din scena monitorizată.
Detecție mișcare 2.0
Camera acceptă detectarea mișcării 2.0, care filtrează obiectele detectate pentru silueta umană/vehicul. Acest lucru îmbunătățește performanța întregului sistem și reduce numărul de alarme false care ajung la utilizator. Odată ce filtrul este oprit, detectarea poate continua ca înainte, detectând toate obiectele. Cu Motion Detection 2.0, înregistrările stocate pe un NVR care acceptă această tehnologie pot fi căutate rapid pentru o siluetă umană sau de vehicul fără a fi nevoie să revizuiți ore de filmare.
Detectarea mișcării 2.0
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
Software-ul iVMS-4200
iVMS-4200 este un software client dedicat managementului și supravegherii sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi înregistratoarele (IP, TurboHD) , interfoane video, control acces, set-top boxes, etc. Software-ul vă permite să monitorizați ușor și convenabil toate sistemele prin oferind vizionare de la camere IP, redare de la distanță a înregistrărilor , configurare la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisie audio bidirecțională, suport pentru hărți electronice, înregistrare pe un HDD și multe altele.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor este garantată datorită funcției ANR
Protecția împotriva vandalismului
Standardul European EN 62262 clasifică rezistența mecanică a echipamentelor în grade IK. Testarea pentru încadrarea în clasele IK se face conform normativului EN 62262:2003.
Camera are clasă de protecție IK10
IK codeProtecțieTest
Energia de impactGreutatea de impact/căderea de la inălțime
IK061 J0.5 kg …... 20 cm
IK072 J0.5 kg …... 40 cm
IK085 J1.7 kg … 29.5 cm
IK0910 J5 kg …...... 20 cm
IK1020 J5 kg …...... 40 cm
Aplicații extinse pentru organizarea și utilizarea sistemelor CCTV
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2747G2HT-LIZS
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Dome
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/1.8
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.0008 @ (F1,.2, AGC ON)
Deschidere F1,2
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Tip lentilă Varifocal, Motozoom
Distanță focală mm 2.8 – 12
Unghi de vedere orizontală ° 114.6 – 41.8
Câmp de adâncime m 1 la ∞
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 130
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Măști de confidențialitate 4
Mod zi/noapte Da
Iluminator
IR Gamă m 40
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Lumină albă Gamă m 40
Tip iluminator LED
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 8 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 512 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, MP3, AAC
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Excepție, Tamper imagine
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Trecere linie, , Ieșire din zonă, Intruziune
Alte incidente
Reţea
Protocoale IPv4/IPv6, SFTP, SRTP, TCP/IP, WebSocket, WebSockets, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, SSL/TLS
Standarde ISUP, Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Edge 89+, IE11, Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE10+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Alarmă Intrare 1
Ieșire 1
Audio Microfon incorporat Nu
Difuzor încorporat Nu
Intrare Da
Ieșire Da
Alții
Limba poloneză este acceptată Da
Alimentare electrică PoE V 42.5-57 (802.3at)
PoE W max. 12.5
DC V 12
DC A
DC W max. 10.5
Materialul carcasei Metal
Grad de protecție IP67, IK10
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm Φ141 × 112
Greutate kg