COŞUL MEU
Coşul este gol

Camera color de zi/noapte: SN-586C/B WDR (WDR, 540 TVL, Wide Dynamic Pixim, ICR, 0.5 lx)
Cod: M11208
Retras din ofertă
Camera Color Zi/Noapte SN-586C/B foloseste senzorul Super Wide Dynamic (Pixim) si un filtru IR comutabil mecanic.
Camere ce folosesc acest tip de senzor sunt rezistente la supraexpunerea imaginilor, cauzata de lumina puternica, incluzand iluminarea frontala, reflectata si din spate.
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Camera
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Vedere din spate
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Accesoriile incluse
La implementarea camerei (cu senzor Wide Dynamic), este foarte important ca parametrii sa fie ajustati in conformitate cu conditiile reale ale mediului. Este singurul mod prin care se poate profita de noile functii ale celei mai recente tehnologii.
Setarea propice a campului dinamic apara impotriva supraexpunerii si subexpunerii fragmentelor imaginilor. Imaginea permite identificarea detaliilor atat in zonele intunecate cat si in cele luminate. Aceasta functie este importanta in situatiile in care lumina vine din spatele obiectului aflat in prim-plan.
De asemenea, camera detine o functie foarte utila si anume cea de Vedere Nocturna. Cand este activata, aparatul trece in modul B/W in conditii de iluminare slaba. Astfel, se elimina puricii care ar putea aparea in aceasta situatie.

Camera este echipata cu un filtru IR comutabil mecanic si produce imagini monocrome clare (cand zona este luminata de lampile IR, cum ar fi LED YK-8800 M1654).
Camera poate fi echipata si cu lentile cu iris automat, de tip DC sau Video. Este important sa fie alese lentile adecvate pentru camerele de inalta clasa, pentru a obtine un set optim. Pentru acest model sunt recomandate lentilele de sticla de calitate de la Computar. Acestea garanteaza cele mai calitative imagini posibile. Pentru camerele Zi/Noapte, trebuie folosite lentile adecvate pentru operarea pe timp de zi si de noapte, potrivite pentru a fi utilizate cu filtrele si lampile IR.

Specificatii:

Nume

SN-586C/B Wide Dynamic

Cod

M11208

Senzor

1/3” DPS (Senzor Digital Pixel )

Rezolutie

720x540 pixeli

Sensibilitate

0.5 lx /F1.2
Diafragma lenta: 0.08 lx/F1.2

Rezolutie video

540 TVL

Lentila (nu este inclusa)

DC sau Video

Raport S/N

>48dB (AGC oprit)

Diafragma electronica

1/50 - 1/100000 s

CVBS

1 Vpp / 75 Ω

Sincronizare

Interna sau externa

Explorare

intercalata

Corectie Gamma

0.45

Balansul de alb

automatic / manual

AGC

da

Functie Viziune de Noapte

pornit/oprit

Compensare lumina de fundal

automatic / manual

Alimentare

DC 12 V.

AC 24 V

Temperatura de functionare

-10...50oC

Dimensiuni

121x62x60 mm

In camera SN-586C/B este implementat meniul OSD. Toti parametrii pot fi setati din butoanele aflate pe panoul din spate al carcasei. Pentru a facilita ajustarea, producatorul a anticipat salvarea unor setari-cheie in memoria nonvolatila, la care utilizatorul poate adauga niste ultime modificari la locul instalarii.
Utilizatorul are control complet asupra parametrilor, de la norma video. Prin AWB, ES, BLC, Gamma etc., la setari specifice conectate cu senzorul Wide Dynamic.

In afara de imaginile de inalta calitate oferite de camera, aceasta are multiple caracteristici aditionale ce permit operarea flexibila si ajustari optime pentru necesitati speciale.
Bucsa din spate cu 9 bolturi din spatele camerei este folosita, printre altele, pentru protocolul RS485. Alte bolturi sunt folosite pentru control asupra comutabilitatii filtrului IR.
Aceste camere sunt indispensabile in locuri unde exista o mare posibilitate de supraexpunere, in cazul folosirii unor camere de larga folosinta. Aplicatiile tipice includ supravegherea pe timp de noapte pe strazi, drumuri, parcari slab luminate, intrari principale. Functia implementata Mirror ("Oglinda") este deseori folosita in astfel de utilizari.

Mai jos sunt comparatii intre imaginile obtinute de doua camere. Cea din dreapta este obtinuta de o camera cu senzorul PIXIM, iar ce din stanga de o camera CCTV tipica. Se observa cum procesarea individuala a fiecarui pixel ofera rezultate mult mai bune, nu sunt zone supra sau subexpuse, iar imaginile ofera mai multa informatie. Camerele cu acest tip de senzor pot fi utilizate in cele mai dificile situatii, unde calitatea imaginilor primeaza.
Detalii pot fi vazute in fata
si in spatele peretelui de sticla
Detalii vizibile in interiorul liniei
Retras din ofertă
 
Camera color de zi/noapte: SN-586C/B WDR (WDR, 540 TVL, Wide Dynamic Pixim, ICR, 0.5 lx)
Cod: M11208
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.