COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Camera color antivandal: SN-FXP3200MIR (550 TVL, Sony Super HAD II CCD, WDR, 0.1 lx, 2.8-11mm, IR)
Cod: M10790
Retras din ofertă
SN-FXP3200MIR - cameră color zi/noapte cu senzor SONY Super HAD CCD II.
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Camera

Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Interiorul
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Interiorul
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
...şi accesoriile
Elemente distinctive:
  • senzor SONY Super HAD CCD II
  • 550 TVL (color), 570 TVL ( B/W)
  • LED-uri IR integrate
  • Reglare distanţă focală: 2.8 - 11 mm / F1.4
  • Carcasă anti-vandalism
  • Wide Dynamic Range (WDR)
  • Reducere zgomot digital (3D DNR)
  • Meniu OSD
  • 8 zone private
  • 4 zone de detectare a mişcării
Camera SN-FXP3200MIR foloseşte 1/3'' CCD Super HAD II de la SONY, de cea mai bună calitate, fiind o versiune îmbunătăţită a senzorului SONY CCD Super HAD. Senzorul SONY Super HAD II se caracterizează printr-o îmbunătăţire considerabilă a calităţii imaginii faţă de predecesorul său. Realizează în principal o reproducere mai bună a imaginilor în condiţii de lumină de intensitate scăzută. Mai jos sunt câteva imagini de la camere cu două tipuri de senzori.
Compararea imaginilor de la două camere: în stânga - cameră CCTV echipată cu SONY CCD Super HAD, în dreapta - cameră CCTV cu SONY CCD Super HAD II. Sursa: http://www.sony.net
Prin utilizarea unui senzor foarte bun şi posibilitatea de a stabili parametrii de imagine din meniul camerei, imaginile sunt de cea mai înaltă calitate. Camera redă culorile naturale ale cadrului original şi, datorită rezoluţiei înalte a video-ului (550 TVL) este posibilă distingerea detaliilor fine.
În plus, calitatea imaginii camerei poate fi îmbunătăţită prin ajustarea corespunzătoare a gamei dinamice, care permite evitarea efectului de obiect prea întunecat sau de fundal prea luminos. Această caracteristică permite setarea expunerii optime a senzorului de imagine, astfel încât, atât obiectele întunecate cât şi cele luminoase să fie uşor de identificat. Această funcţie este potrivită în special în situaţiile în care lumina vine din spatele obiectului în prim-plan.
Camera este echipată cu iluminare IR integrată. Aceasta permite camerei să lucreze în absenţa luminii externe. Iluminatorul este pornit automat când lumina cade sub un anumit unghi şi camera continuă operaţiunea în modul alb/negru.
Camera are integrat un obiectiv cu distanţă focală reglabilă de la 2.8 la 11 mm (F1.4), fiind foarte potrivit pentru stabilirea domeniului optim de vizualizare. Unghiul de vizualizare poate fi modificat de la 79 la 25 de grade. Obiectivul este proiectat pentru funcţionarea pe timp de zi/noapte, menţinând imagini de înaltă calitate, atât în timpul zilei cât şi în lumină infraroşie.
Camera este uşor de controlat cu tastatura locală şi meniul OSD. Butoanele ascunse sub capac permit adaptarea, practic, a tuturor parametrilor camerei. Meniul oferă un set de sub-meniuri care permit utilizatorului să ajusteze parametri, cum ar fi: luminozitatea lentilelor DC, AGC, BLC, SENS-UP, WD, precum şi setări de securitate şi de detectare a mişcării.
Camera este plasată într-o carcasă cu protecţie împotriva actelor de vandalism. Corpul carcasei este fabricat din metal şi capacul din policarbonat, ambele asigură protecţia camerei împotriva impactelor. Camera poate fi montată atât pe tavan cât şi pe perete (3 axe) şi permite ascunderea cablurilor. Poate fi, de asemenea, utilizată în exterior (IP66). Este echipată cu cablu coaxial cu un conector standard BNC (video) şi conexiune la o sursă de alimentare de 12 VDC.
Camera este recomandată pentru a fi utilizată în medii cu schimbări dinamice ale condiţiilor de iluminare, datorită capacităţii sale de a face faţă unei eventuale supraexpuneri. Mediile includ camere parţial întunecate care sunt intermitent deschise sau iluminate, porţi principale de intrare, intrări în magazine etc. Datorită posibilităţii de definire a zonelor private şi de detectare a mişcării, camera poate fi utilizată în locuri precum: închisori, piscine.
Specificaţii:
Nume:SN-FXP3200MIR
Cod:M10790
Senzor imagine:1/3'' SONY Super HAD CCD II
Rezoluţie:752x582 PAL
Sensibilitate:0.1 lx / F1.2
Rezoluţie video:550 TVL (color), 570 TVL (B/W)
Obiectiv:2.8 - 11 mm / F1.4
Raport S/N48 dB
Număr LED-uri IR21
Meniu OSD:Da
WDR:Da
Zone private :Da, 8
Zone detectare mişcare:Da, 4
Reducere zgomot digital:Da
BLC:automat
Valoare Gamma:0.45
White balance:Da
Reglare câştig:da (0-34 dB)
Diafragmă electronică:1/50 s - 1/100000 s
CVBS:1 Vpp / 75 Ω
Alimentare:12 VDC
Consum curent:150 mA
Temperatura de operare:-20oC ... 50oC
Dimensiuni:160 x 150 mm

 

Imaginile din stânga perechilor de mai jos au fost captate cu o cameră standard CCTV. În dreapta sunt imagini de la o cameră cu funcţie WDR. Este clar că funcţia WDR permite obţinerea de imagini optime - fără zone de supraexpunere sau întunecate. Imaginile au o gradaţie fină de tonuri oferind o multitudine de informaţii. Camera SN-FXP3200MIR poate fi utilizată în locuri în care sunt necesare imagini de cea mai înaltă calitate.

Supraexpunere şi lipsă de detalii într-o zonă în aer liber
Detaliile pot fi văzute atât în faţa cât şi în spatele peretelui de sticlă
Interiorul camionului
este practic o "gaură neagră"
Detalii vizibile din interiorul camionului
Retras din ofertă
 
Camera color antivandal: SN-FXP3200MIR (550 TVL, Sony Super HAD II CCD, WDR, 0.1 lx, 2.8-11mm, IR)
Cod: M10790
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.