Camera CCTV dome CAM 622 (600 TVL, Sony Super HAD CCD II, 0.1 lx, 3.6mm) - SOLDURI!

Cod: M10741
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Camera vazută din faţă

Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Accesoriile
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Ambalajul
Elemente distinctive:
  • Senzor de imagine Sony Super HDD CCD II
  • Rezoluţie: 752*582 pixeli
  • Rezoluţie video: 600 TVL
  • Obiectiv: 3.6 mm
  • Carcasă neagră montabilă pe tavan
Camera CAM 622 M10741 este proiectată pentru supravegherea de interior, montată pe tavan sau pe un perete. Cu un design estetic plăcut, carcasă exterioară neagră şi cupolă din sticlă de calitate superioară CAM 622 se integrează perfect în orice decor. Pentru a putea acoperi o zonă cât mai mare, obiectivul camerei se poate roti atât în planul vertical cât şi în cel orizontal. O a doua carcasă, de acestă dată internă, asigură protecţia electronicii împotriva prafului şi întregeşte în acelaşi timp aspectul estetic. În momentul instalării, poziţionarea iniţială a obiectivului se face prin îndepărtarea a patru şuruburi de pe carcasa exterioară.


Camera foloseşte un senzor de imagine de 1/3" Sony Super HAD CCD II cu o rezoluţie orizontală (TVL) 600 şi sensibilitate de 0.1 lx (F1.2). În comparaţie cu predecesorul, acesta are o suprafaţă activă mai mare, cu microlentile optimizate pentru filmările de interior şi un filtru de culoare îmbunătăţit. Obiectivul de 3.6 mm se pretează pentru camere mici şi medii sau coridoare de lungimi rezonabile.


Imagini clare sunt obţinute indiferent de condiţiile de luminozitate.
Pentru transfer video camera foloseşte conector BNC iar pentru alimentare un conector mamă cu diametrul interior de 2.1 mm iar cel exterior de 5.5 mm.


Specificaţii:
Nume CAM 622
Cod M10741
Senzor imagine
1/3” CCD SONY Super HAD II
Rezoluţie 752x582 pixeli
Senzitivitate 0.1 lx
Obiectiv 3.6 mm
Unghi de filmare (orizontal)
64o
Rezoluţie video
600 TVL
Raport S/N >48 dB
CVBS 1 Vpp / 75 Ω
Sincronizare internă
Scanare întreţesută
BLC -
AGC +
Corecţie gamma
0.45
Viteză obturator electronic 1/50 - 1/100000 s
Temperatură funcţionare -5...+50 oC
Umiditate
<85%
Dimensiuni Ø 118 x 95 mm
Alimentare 12 VDC, 250 mA
Element distinctiv: carcasă neagră
  • AGC (Automatic Gain Control) - menţine constant nivelul semnalului la ieşire, crescând astfel raportul semnal/zgomot. Imaginea devine astfel mai clară dar are în acelaşi timp un aspect artificial. Cu această funcţie oprită, imaginea îşi recapată aspectul natural dar apar mai mulţi "purici".
  • BLC (Backlight Compensation) - ajustează automat intensitatea luminoasă, cu scopul de a reda mai multe detalii în zonele întunecate. Un exemplu potrivit ar fi imaginea feţei unui om având ca fundal soarele intr-o zi senină.
  • Corecţie gamma - funcţie a camerei ce ajustează nivelul
  • intensităţii luminoase al imaginilor pentru ca acestea să fie redate corect pe monitor. Intensitatea luminoasă ce loveşte senzorul este percepută de celulele fotosensibile într-un mod liniar pe când globul ocular foloseşte o relaţie exponenţială în a calcula nivelul strălucirii.
  • Sincronizarea camerei - internă internă (de la un generator local) sau externă (de la priză). Sincronizarea externă permite coordonarea camerelor fără a utiliza un generator de semnal separat..
Comparaţie între cele doua generaţii de senzori: în stânga - cameră CCTV echipată cu senzor CCD SONY Super HAD;
în dreapta - cameră CCTV cu senzor CCD SONY Super HAD II
Sursa: http://www.sony.net