COŞUL MEU
Coşul este gol

Camera CCTV antivandal V-CAM 515 (550TVL, Sony Super HAD II CCD, 0.01 lx, 4mm, IR, suport)
Cod: M10750
Retras din ofertă
Camera color CCTV cu iluminator IR, amplasata in carcasa antifurt.
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Camera V-CAM 515 + IR
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Accesoriile incluse
Elemente distinctive:
  • Senzor Sony Super HDD CCD II
  • Rezolutie inalta - 550 TVL
  • Iluminator IR incorporat (LEDs)
  • Carcasa antifurt
  • Suport usor de montat
Camera V-CAM 515 + IR foloseste senzorul de inalta calitate 1/3'' CCD Super HAD II SONY, care este o versiune imbunatatita a senzorului SONY CCD Super HAD. SONY Super HAD II este caracterizat de o imbunatatire vizibila a calitatii imaginii fata de predecesorul sau. Imbunatatirile principale sunt in cresterea calitatii culorilor si a luminescentei imaginilor filmate in conditii de slaba iluminare. Mai jos puteti vedea doua imagini facute cu cele doua tipuri de senzori.
Cele doua imagini sunt facute in aceleasi conditii, dar cu camere diferite: in stanga - cu senzor CCD SONY Super HAD; in dreapta - cu senzor CCD SONY Super HAD II. Sursa: http://www.sony.net
Senzorul de inalta calitate marca SONY, cu senzitivitate foarte buna (0.01 lx) si rezolutie de 550TVL fac camera V-CAM 515 + IR lider in clasa sa de pret. Lentila incorporata de 4 mm asigura un unghi de vizibilitate de 67o. Imaginile luate de camera prezinta culori vii, sunt clare, permit recunoasterea chiar si a detaliilor foarte mici. Camera este bine pregatita pentru a functiona in conditii de luminozitate foarte slaba. Datorita senzitivitatii mari a camerei, imaginile nu contin "purici" chiar si in lumina slaba.
Luminatorul IR incorporat permite folosirea camerei chiar si in conditii de intuneric complet. Acesta porneste automat cand lumina scade sub 3 lx, si camera trece in mod alb-negru.

Camera este amplasata intr-o carcasa antifurt. Carcasa este facuta din metal, iar domul din policarbonat. Componentele sunt montate cu o cheie speciala, care protejeaza camera impotriva persoanelor neautorizate.
Setul include suporti pentru montarea camerei pe tavan sau pe perete. Cablurile pot fi ascunse in interiorul suportului. Camera poate opera in exterior (IP66). Camera este echipata cu un cablu cu doi conectori: unul BNC pentru semnalul video si altul tip 2.1/5.5 pentru alimentare
De asemenea, va oferim alta versiune a camerei (fara suportul de montaj): V-CAM 515 + IR M10751.
Specificatii:
Nume

V-CAM 515 + IR

Cod

M10750

Senzor

1/3” CCD SONY Super HAD II

Rezolutie

752x582 pixeli

Sensibilitate

0 lx (0.01 lx - IR OPRIT)

Lentila

4 mm

Rezolutie orizontala

550 TVL

Raport S/N

>48dB

CVBS

1 Vpp / 75 om

Sincronizare

interna

Explorare

intercalata

Compensare lumina de fundal

da

AGC

da

Diafragma electronica

1/50 - 1/100000 s

Temperatura de functionare

-20...+50 oC

Dimensiuni

diam. 149 x 95 mm

Alimentare

12 VDC, 350 mA

Remarci:

Carcasa antifurt (metal + policarbonat)

Iluminator IR incorporat

Suport montaj inclus

Nu este recomandata localizarea camerei in locuri expuse la ploaie sau zapada (datorita formei camerei). Camera ar trebui sa fie instalata in interior sau la adapost.
Atentie! La ajustarea focalizarii sau efectuarea altor actiuni ce necesita dezmembrarea domului, utilizatorul ar trebui sa acorde o atentie deosebita la montarea garniturii carcasei pentru a proteja lentila camerei de influenta iluminatorului. Montarea incorecta a garniturii poate provoca functionarea necorespunzatoare a camerei - supraexpunerea unor parti ale imaginii si spoturi luminoase.
Retras din ofertă
 
Camera CCTV antivandal V-CAM 515 (550TVL, Sony Super HAD II CCD, 0.01 lx, 4mm, IR, suport)
Cod: M10750
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.