Camera CCTV antivandal: V-CAM 515 (550 TVL, Sony Super HAD II CCD , 0.01 lx, 4mm, IR)

Cod: M10751
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Camera CCTV color, cu iluminator IR, in carcasa antivandal.
Ceiling Dome Camera CAM 082 (420TVL, Sharp, 0.5 lx, 3.6mm)
Camera V-CAM 515 + IR
Elemente distinctive:
  • Senzor Sony Super HDD CCD II
  • Rezolutie mare - 550 TVL
  • Iluminator IR incorporat (LED-uri)
  • Carcasa antifurt
Camera V-CAM 515 + IR foloseste senzorul de inalta calitate 1/3'' CCD Super HAD II SONY, care este o versiune imbunatatita a senzorului SONY CCD Super HAD. SONY Super HAD II este caracterizat de o imbunatatire vizibila a calitatii imaginii fata de predecesorul sau. Imbunatatirile principale sunt in cresterea calitatii culorilor si a luminescentei imaginilor filmate in conditii de slaba iluminare. Mai jos puteti vedea doua imagini facute cu cele doua tipuri de senzori.
Cele doua imagini sunt facute in aceleasi conditii, dar cu camere diferite: in stanga - cu senzor CCD SONY Super HAD; in dreapta - cu senzor CCD SONY Super HAD II. Sursa: http://www.sony.net
Senzorul de inalta calitate marca SONY, cu senzitivitate foarte buna (0.01 lx) si rezolutie de 550TVL fac camera V-CAM 515 + IR lider in clasa sa de pret. Lentila incorporata de 4 mm asigura un unghi de vizibilitate de 67o. Imaginile luate de camera prezinta culori vii, sunt clare, permit recunoasterea chiar si a detaliilor foarte mici. Camera este bine pregatita pentru a functiona in conditii de luminozitate foarte slaba. Datorita senzitivitatii mari a camerei, imaginile nu contin "purici" chiar si in lumina slaba.
Luminatorul IR incorporat permite folosirea camerei chiar si in conditii de intuneric complet. Acesta porneste automat cand lumina scade sub 3 lx, si camera trece in mod alb-negru.
Camera este amplasata intr-o carcasa antifurt. Carcasa este facuta din metal, iar domul din policarbonat. Componentele sunt montate cu o cheie speciala, care protejeaza camera impotriva persoanelor neautorizate.
Setul include suporti pentru montarea camerei pe tavan sau pe perete. Cablurile pot fi ascunse in interiorul suportului. Camera poate opera in exterior (IP66). Camera este echipata cu un cablu cu doi conectori: unul BNC pentru semnalul video si altul tip 2.1/5.5 pentru alimentare.

De asemenea, va oferim alta versiune a camerei (cu suport de montaj): V-CAM 515 + IR M10750.
Specificatii:
Nume

V-CAM 515 + IR

Cod

M10750

Senzor

1/3” CCD SONY Super HAD II

Rezolutie senzor

752x582 pixeli

Sensibilitate

0 lx (0.01 lx - fara IR )

Lentila

4 mm

Rezolutie orizontala

550 TVL

Raport S/N

>48 dB

CVBS

1 Vpp / 75 ohm

Sincronizare

interna

Explorare

intercalata

BLC

da

AGC

da

Diafragma electronica

1/50 - 1/100000 s

Temperatura de functionare

-20...+50 oC

Dimensiuni

diam. 149 x 95 mm

Alimentare

12 VDC, 350 mA

Informatii aditionale:

Carcasa antifurt (metal+policarbonat)

Iluminator IR incorporat.

 

Atentie! La ajustarea focalizarii sau efectuarea altor actiuni ce necesita dezmembrarea domului, utilizatorul ar trebui sa acorde o atentie deosebita la montarea garniturii carcasei pentru a proteja lentila camerei de influenta iluminatorului. Montarea incorecta a garniturii poate provoca functionarea necorespunzatoare a camerei - supraexpunerea unor parti ale imaginii si spoturi luminoase.