Cameră auto cu înregistrare video PROTECT 802 (2 canale video, GPS şi accelerometru)

Cod: M70802
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Cameră auto cu înregistrare video PROTECT 802 (2 canale video, GPS şi accelerometru)
PROTECT 802 - vedere din faţă
Cameră auto cu înregistrare video PROTECT 802 (2 canale video, GPS şi accelerometru)
PROTECT 802 - vedere din spate
Cameră auto cu înregistrare video PROTECT 802 (2 canale video, GPS şi accelerometru)
Accesoriile incluse
Cameră auto cu înregistrare video PROTECT 802 (2 canale video, GPS şi accelerometru)
Ambalajul
Este recomandată pentru şcolile de şoferi

Caracteristici distinctive:


 • unghi de filmare frontal de 90° cu înclinare de +/- 20°
 • unghi de filmare de 120° pentru camera din spate
 • monitor LCD de 2.7'' (58 x 33 mm)
 • rezoluţie maximă de 1280x480 pixeli (imagini alăturate e pe ambele camere) la 30 fps
 • modul GPS integrat
 • antenă GPS externă
 • modul accelerometru încorporat (trei axe)
 • difuzor încorporat
 • microfon încorporat
 • acumulator reîncărcabil
 • alimentare de la bricheta auto (12+24 VDC, intrare miniUSB)
 • compatibil cu card de memorie flash microSDC (4...32 GB)
 • reduce pâlpâitul luminii artificiale
 • fixare pe parbriz cu ajutorul unei ventuze
 • redarea înregistrărilor poate arăta:
  • imagini de pe ambele camere
  • locaţia GPS folosind serviciul Google Maps
  • coordonatele GPS
  • viteza în km/h
  • acceleraţia automobilului pe cele trei axe
  • data şi ora înregistrării
  • mărimea fişierului
Protect 802 este un dispozitiv mobil (pentru aplicaţii de interior, cu precădere în interiorul vehiculelor) în care sunt integrate două camere video si un DVR. Echipamentul este capabil să înregistreze material video de înaltă rezoluţie (max. 1280x480 pixeli prin alăturarea imaginilor de pe cele două camere ), material audio, coordonate GPS si date furnizate de un accelerometru cu 3 axe. Kit-ul include o ventuză cu mâner (pentru montare pe suprafeţe plane, cum ar fi sticla, metalul lustruit sau emailat) şi o sursă de alimentare 12-24 VDC / 5 VDC compatibilă cu bricheta auto.
Instalarea este simplă şi rapidă. Ecranul LCD de 2.7" oferă imagini live, concomitent de pe ambele camere de filmat. Butoanele de lângă monitor permit utilizatorului să navigheze cu uşurinţă prin meniul echipamentului.
Protect 802 este un instrument foarte versatil pentru monitorizarea şi înregistrarea video a interiorului cât şi a exteriorului maşinii, fie în trafic sau când aceasta staţionează. Pot fi "documentate" itinerarii auto, incidente în trafic sau diverse evenimente ce pot apărea în trafic. Aparatul poate fi folosit de către conducătorii auto în scop personal, de operatorii de transport privat, în transportul public sau în orice altă sitaţie care impune supravegherea video (plus coordonatele GPS) a unui automobil. Obiectivele cu distanţă focală fixă oferă un unghi de filmare larg şi fără distorsiuni; 90 de grade pentru camera din faţă şi 120 de grade pentru camera din spate cea care, de obicei, filmează interiorul autovehicului. Pentru comparaţi, câmpul vizual al omului este limitat la un unghi de 90 de grade.
Instalat lângă oglinda retrovizoare, camera frontală a dispozitivului Protect 802 filmează carosabilul şi acostamentul. Ea poate fi înclinată cu +/- 20°. Camera din spate monitorizează tot interiorul automobilului (taxi, autobuz etc.). Deoarece ambele camere sunt dotate cu un senzor CMOS de sensibilitate ridicată, materialul video filmat este clar, fără pureci, chiar şi în condiţii de iluminare slabă.
Înregistrarea video poate fi făcută în două moduri: folosind o sursă de alimentare externă sau acumulatorul încorporat. În prima situaţie, DVR-ul începe înregistrarea doar atunci când echipamentul este conectat la o sursă de alimentare externă (adică se poate salva materialul video filmat doar dupa ce motorul vehiculului a fost pornit) şi se opreşte imediat după întreruperea alimentării. Folosind modul de operare pe baterie, utilizatorul poate porni şi opri înregistrarea în orice moment (salvarea conţinutului video se face automat la pornirea echipamentului). Bineînţeles, procesul de înregistrare poate comandat manual de către utilizator fără a fi necesară oprirea sau pornirea aparatului. În scopul asigurării unei durate de înregistrare cât mai lungi, există opţiunea de a opri automat monitorul, după 30 de secunde de la pornire.
Materialul video este înregistrat la o rezoluţie de 1280x480 pixeli, rezoluţie maximă folosind semnalul video al ambelor camere, sau 640x480 pixeli utilizând doar un singul canal video, în ambele situaţii la 30 fps. Calitatea video este suficientă pentru a analiza incidentele din trafic, comportamentul persoanelor sau chiar a recunoaşte unele fizionomii / numere de înmatriculare (bineînţeles, acest lucru depinde de distanţa dintre obiectele respective şi camera frontală a aparatului). Kit-ul include şi o antenă GPS care odată conectată, activează modulul GPS ce inserează pe fişierul video informaţii despre viteza şi poziţia geografică a automobilului. Dacă se doreşte, dispozitivul înregistreză în regim continuu, datele furnizate de accelerometrul 3D (axele X, Y, Z).
Materialul video şi datele aferente sunt înregistrate pe un card microSDHC (MicroTF) ce poate avea o capacitate între 4 şi 32 de GB. Cardul de memorie este format (o singură dată, de către aparat) la pornirea acestuia. Datele GPS şi cele de acceleraţie 3D sunt stocate într-un format propietar. Conţinutul cardului poate fi descărcat pe o platformă Windows/Mac folosind un cititor de carduri şi vizionat utilizând aplicaţia JPlayer. Utilizatorul poate reda fişierele video înregistrate, le poate proteja împotriva suprascrierii sau afla viteza şi poziţia GPS a autovehiculului folosind Google Maps (PC-ul trebuie să fie conectat la internet) şi bineînţeles are posibilitatea de a obţine grafice care ilustrează acceleraţia automobilului pe fiecare dintre cele 3 axe. Este posibilă şi obţinerea de instantanee de pe fişierele video. Înregistrările pot fi convertite în format AVI (MJPG) care poate fi apoi redate de orice player media.
DVR-ul protejează materialului inregistrat împotriva suprascrierii în cazul unui şoc detectat de accelerometru, situaţie precedată, de obicei, de un accident auto. Datele pot fi deblocate manual de către utilizator care, la rândul lui, poate bloca accesul la înregistrările de pe card prin setarea unei parole. Această funcţie este disponibilă în aplicaţia JPlayer.
Un card de memorie de 4 GB poate stoca aproximativ 65 de minute de înregistrare (două canale simultan). În cazul înregistrării unui singur canal, timpul creşte la aproximativ 140 de minute.
Protect-802 poate înregistra şi un canal audio. Toate înregistrările efectuate pot fi redate pe monitorul LCD. Printre opţiunile meniului se regăsec: taste sonore pornit/oprit, reducerea efectului de pâlpâire a luminii artificiale (50Hz sau 60Hz), pragul declanşatori al accelerometrului.
Materialul video are inclus (ştampilat) data şi ora înregistării.
Dispozitivul poate înregistra video folosind doar camerele de filmat încorporate şi sunet doar de la propriul microfon. Nu dispune de posibilitatea conectării la surse externe de semnal.
Imaginile furnizate de camere sunt clare chiar şi în condiţii meteo nefavorabile sau de iluminare slabă a interiorului maşinii.
Aplicaţia folosită redă materialul video împreună cu viteza şi poziţia GPS pe Google Maps precum şi grafice specifice datelor accelerometrului
Specificaţii tehnice:
Nume PROTECT 802
Cod M70802
Rezoluţia de înregistrare

1280x480 (două canale simultan)
640x480 (un canal)

Număr de cadre
30 fps (pe fiecare canal)
Codec video
proprietar / MJPG (conversie AVI)
Senzor de imagine
2 x VGA CMOS
Înregistrare audio
DA (on/off, microfon încorporat)
Moduri de înregistrare
continuu, doar cu sursă de alimentare externă
Memorie internă NU
Card de memorie
microSDHC
4 ... 32 GB
Format fişier
proprietar / conversie în AVI
Interfaţă PC USB 2.0
Unghi de filmare
90° faţă, 120° spate
Ecran LCD
2.7'' (16:9)
Alimentare 5 VDC (prin port miniUSB folosind bricheta auto de 12-24 VDC), acumulator reâncărcabil
Acumulator
intern
Accesorii incluse

adaptor 24-12VDC/ 5VDC,
mâner cu ventuză
antenă GPS

Aplicaţii de interior
Dimensiuni 126x33x50 mm
Certificări
CE, ROHS

Specificații

Nazwa Język Typ pliku Wielkość pliku Data
Instrukcja obsługi PL 1.85 MB  2012.04.30