COŞUL MEU
Coşul este gol

HDMI

Cabluri HDMI

Cablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Cod: H1015
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
24,14 Lei28,73 Lei0 %
Garanție 2 ani
Cablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Cablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Cablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Conectorii auriți
Cablul HDMI Slim îndeplinește toate cerințele standardului HDMI 2.1. Are un diametru mic (4 mm) și o rază de îndoire mică (40 mm). Este utilizat în locuri în care nu există spațiu pentru pozarea cablurilor groase și unde estetica este deosebit de importantă. Cablul transmite video și sunet.
Transmisia prin cablu HDMI este utilizată pe scară largă la televizoare, decodoare TV și console de jocuri. Pentru HDMI 2.0, rezoluția maximă suportată este dede 4K (60 fps) cu suport pentru HDR (pentru HDMI 1.4, era rezoluția 4K cu 30 fps).
Cablul H1015 ce suportă HDMI 2.1 permite transmisia video 4K la 120 fps (sau 8K, 60 fps). Astfel de capabilități sunt realizabile atunci când ambele dispozitive conectate sunt compatibile HDMI v2.1. Cablul funcționează și cu versiunile mai vechi ale standardului.
Caracteristici distinctive:
  • Lungime: 1 m,
  • Standard HDMI v2.1,
  • Grosimea cablului este de 4 mm,
  • Dimensiune ștecher, 18 mm în cel mai lat punct,
  • Transmitere imagini la rezoluție maximă de 7680×4320p,
  • Suportă FullHD, UltraHD, 8K,
  • Suportă HDR dinamic (HDR10+),
  • Suportă canal retur audio îmbunătățit (eARC),
  • Lățime de bandă maximă de până la 48 Gbps,
  • Canal Ethernet.
Cablul respectă standardul HDMI v2.1
Specificația HDMI 2.1 permite transmiterea de material video cu rezoluție ultra-înaltă (rezoluție 8K@60Hz). 8K este o abreviere pentru 7680 de linii de lățime și 4320 de linii de înălțime ale imaginii.
Canalul audio de retur vă permite să trimiteți fluxul audio către, de exemplu, un receptor conectat HDMI fără a fi nevoie de un cablu audio suplimentar. Cu canalul eARC, puteți obține profunzime cinematografică atunci când ascultați sunetul surround DOLBY ATMOS și DTS:X standarde nesuportate de HDMI 1.4.
Dynamic HDR oferă un raport de contrast mai mare și un spațiu de culoare mai larg, permițându-le să afișeze o imagine mai realistă și mai naturală, mai aproape de modul în care văd ochii umani. Datorită metadatelor dinamice din standardul HDR10+, curba de cartografiere a nuanței este ajustată pentru fiecare scenă în parte. Acest lucru asigură că fiecare scenă este reprodusă într-un mod optim.
CEC (Consumer Electronics Controls) este o modalitate de a comunica și de a controla dispozitive conectate prin cabluri HDMI. Funcția permite unui dispozitiv să controleze funcțiile de bază ale altui dispozitiv, cum ar fi oprirea dispozitivului, modificarea intrării selectate a televizorului, schimbarea canalului, precum și a volumului. Funcția HDMI CEC este folosită cel mai adesea pentru a controla sau sincroniza televizoare, bare de sunet, set-top box-uri, console de jocuri și seturi home theater între ele.
Display Stream Compression (DSC) este o tehnică de compresie fără pierderi vizuale dezvoltată de Video Electronics Standards Association (VESA) utilizată în monitoare pentru a obține rezoluții mai mari la rate de cadre mai mari. Cablul acceptă standardul DSC versiunea 1.2.
HFR este o metodă de transmitere a imaginii care oferă imagini în mișcare 4K (Ultra HD) de calitate superioară prin creșterea numărului de cadre pe secundă afișate. Drept urmare, programele cu transmisii de acțiune sau sport în ritm rapid par mult mai realiste. Tehnica HFR produce imagini cu mișcare fără probleme, eliminând în același timp neclaritatea și tremuratul.
Rata de reîmprospătare variabilă (VRR) reduce sau elimină întârzierea, bâlbâiala și ruperea cadrului pentru o mișcare mai lină în jocuri.
Quick Frame Transport (QFT) reduce latența prin transmiterea imaginilor individuale prin HDMI cât mai rapid posibil. QFT asigură un joc mai fluid, fără întârzieri.
Mod automat de latență scăzută (ALLM). Dispozitivul intră automat în modul de latență scăzută, în funcție de conținutul redat. Un exemplu este utilizarea unui televizor și a unei console de jocuri (compatibile ALLM) unde viteza și lipsa de întârziere în imaginea afișată sunt importante.
Specificaţii
ProdusCablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Tip produsCablu HDMI
ProducătorDipol
BrandSignal
Specificații
Conectoripage 1HDMI A
page 2HDMI A
Lungimem1
HDMI standard2.1
Conductor grosimeAWG30
DesignSlim
FiltreNu
Specificații HDMI
Max. pixel frecvențăMHz1200
Maximum bandwidth TMDSGbps48
Lățime bandă video maximăGbps42.6
Maximum audio bandwidth Mbps36.86
Adâncime maximă culoarebit/px48
Maximum connector rezoluţie24-bit/px7680×4320
30-bit/px7680×4320
36-bit/px7680×4320
24-bit/px7680×4320
sRGBDa
YCbCrDa
8-channel audio LPCM/192 kHz/24-bitDa
Consumer Electronic Control (CEC)Da
Suport DVD-AudioDa
Suport Super Audio CD (DSD)Da
Deep CuloareDa
xvYCCDa
AV-syncDa
Compatibilitate Dolby TrueHDDa
Compatibilitate DTS-HD Master AudioDa
Listă actualizată de comenzi CECDa
Canal ethernetDa
Canal retur audioDa
3D via HDMIDa
Suport 4Kx2KDa
Dynamic HDRDa
Calitate îmbunătățită canal returDa
Compresie video (DSC)Da
Automatic low latency mode (ALLM)Da
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
24,14 Lei28,73 Lei0 %
 
Cablu HDMI v2.1 1m slim 8K@60Hz Signal
Cod: H1015
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.