Cabinete metalice SIGNAL - nominalizate la premiu

În perioada 19-21 septembrie 2012, va avea loc la Varşovia, expoziţia Sat DIGI-TV.
DIPOL va prezenta o largă gamă de Rack-uri SIGNAL nominalizate la premiu.

Cabinetele de tip RACK create special pentru dispozitive TV/SAT/CCTV/LAN
oferă pentru prima dată industriei de telecomunicaţii o ofertă completă de echipamente pentru instalări
Seria de Rack-uri a fost nominalizată la premiul Sat DIGI-TV
Importanţa metodologiei de instalare a echipamentelor în sistemele moderne din clădiri
În vederea asigurării celor mai înalte standarde pentru reţelele de telecomunicaţii care urmează a fi instalate în varii imobile pe perioada unei extinderi şi/sau modificări tehnologice majore, DIPOL a introdus dulapurile metalice tip Rack de înaltă calitate aparţinând seriei SIGNAL precum şi o gamă largă de accesorii folositoare montării echipamentelor TV/SAT/CCTV/LAN. Utilizarea acestor cabinete speciale pentru montarea echipamentelor creşte fiabilitatea întregului sistem.
Rolul dulapurilor metalice în asigurarea unor condiţii optime pentru protecţia dispozitivelor
Una dintre cerinţele de bază ale sistemelor moderne de telecomunicaţii este fiabilitatea ridicată. Componentele critice ale sistemelor sunt de obicei dispozitive active. Nu există nicio soluţie competitivă sistemului de tip Rack în ceea ce priveşte uşurinţa de instalare, de racire, de securitate şi de acces facil la echipamentele instalate. Acest sistem Rack înseamnă în primul rând confort, siguranţă şi ergonomie.
Caracteristicile distinctive ale Rack-urilor SIGNAL
Rack-urile SIGNAL permit instalarea uşoară a mai multor dispozitive totodată asigurând aspectul estetic şi protecţia împotriva deteriorării mecanice accidentale. Seria SIGNAL include două tipuri de dulapuri Rack:
  • Suspendate - cu înălţimi între 6U şi 12U (1U = 4.445 cm) şi adâncimi între 450 mm şi 600 mm. Au patru şine verticale cu marcaje pentru o mai uşoară montare a dispozitivelor la înălţimea corectă. Panourile laterale si cele din spate sunt detaşabile. Plafonul este compatibil cu instalarea ventilatoarelor. Aceste Rack-uri pot fi montate pe pereţi cu ajutorul unor profile de metal speciale. Toate componentele dulapului sunt expediate într-o singură cutie de carton.
  • Staţionare - cu o înălţime de 24U sau 48U şi lăţimi/adâncimi între 600 mm şi 800 mm. Fiecare cabinet are două uşi şi pereţi laterali detaşabili. Distanţa (1U) marcată pe şina de montaj uşurează considerabil instalarea dispozitivelor la înălţimea corectă. Pe plafon se poate monta un panou de ventilaţie special compus din patru ventilatoare. În plus, Rack-urile cu lăţimea de 800 mm dispun de două organizatoare verticale de cablu.
Componentele cabinetelor sunt ambalate în cutii de carton pentru a fi protejate în timpul transportului. În cazul dulapurilor suspendate, timpul de montaj este de obicei mai scurt de 10 minute.
Oferta completă
Aici puteţi vedea gama completă a dulapurilor Rack. În completarea acesteia au fost introduse şi unele accesorii suplimentare ca:
  • surse de alimentare (cabluri de alimentare),
  • sisteme de răcire (module de ventilaţie),
  • gestionarea cablurilor (patch panel-uri, organizatoare de cablu),
  • adaptoare speciale de montaj (şine, rafturi, sertare etc.)
Material video instrucţional: Cum se asamblează un Rack SIGNAL
How to assemble Signal RACK cabinet