Configurarea sistemelor de videointerfon Hikvision IP / 2 fire

Bibliotecă care acoperă configurația sistemelor de interfon video Hikvision IP/2-Wire.

Citește mai mult

Videointerfoanele Hikvision - descriere modele și funcții

Hikvision este un lider mondial de produse și soluții de supraveghere video. Portofoliul companiei include, printre altele, sisteme de supraveghere (camere IP și DVR-uri, analog HD), software VMS, encodere și decodere Videowall, precum și soluții de control accesu și divizie de videointerfoane în creștere rapidă.

Citește mai mult

EXTA FREE: sistem inteligent pentru clădiri

Extra Free este un sistem wireless (radio) pentru controlul aparatelor electrice în locuinţe, birouri sau întreprinderi. Sistemul este alcătuit dintr-un grup extins de dispozitive interconectate care operează în banda de 868 MHz.

Citește mai mult

Construcţii inteligente - Sistemul Radio F&Home

Radio F&Home este un sistem wireless pentru construcţii inteligente, fiind dedicat apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale. Conceptul și capacitățile sale permit implementarea funcțiilor care până acum păreau a fi imposibile, sau disponibile numai pentru organizații și oameni bogați. F&Home este o soluție ieftină, iar design-ul modular permite o investiție treptată, în mai multe etape de-a lungul timpului. Noile caracteristici pot fi adăugate la sistem atunci când este necesar. Sistemul inițial poate cuprinde doar câteva elemente (care oferă deja o mulțime de oportunități pentru automatizarea clădirilor), și, în timp, poate fi extins prin module suplimentare pentru a spori funcționalitatea acestuia, și, astfel, pentru a oferi o mai bună adaptare la nevoile individuale.

Citește mai mult