TV & SAT TV

Informaţii pentru instalatori, utilizatori casnici, dezvoltatori imobiliari - alegerea, proiectarea şi implementarea unui sistem CATV / SatTV. Utilizarea distribuitoarelor RF în sistemele CCTV. Amplificatoare RF, modulatoare, echipamente multiswitch şi headend. Exemple, soluţii şi diagrame.

Sisteme GSM

Cum alegeţi amplificatorul potrivit? Cum alegeţi o antenă potrivită şi cum o montaţi? Unde montaţi antenele de interior? Comparaţie dintre amplificatoare-repeatere. Canale GSM. Cerinţe pentru amplificatoare-repeatere celulare.

Supraveghere video

Informaţii despre funcţii, standarde şi metode de implementare ale sistemelor de supraveghere. Componente ale sistemelor de supraveghere, funcţiile şi regulile de selecţie ale acestora. Studii de caz: monitorzarea video a unei şcoli, supravegherea unei benzinării, monitorizarea unui magazin, a unui amanet, casă de schimb valutar, etc.

WLAN, LAN

Reţele Wi-Fi individuale şi profesionale. Standarde, parametrii şi distanţa efectivă de utilizare a semnalului Wi-Fi. Ghiduri practice pentru instalatorii WLAN. Alegerea echipamentului corespunzător. Aplicaţii WLAN pentru interior. Conectorii de semnal folosiţi în sistemele WLAN.

Fibră optică

Obstacole întâlnite la utilizarea tehnologiei de fibră optică. Reţele de fibră optică în regim profesional şi de amator. Proiectarea sistemelor de transmisie optică având în vedere balanţa de putere. Alegerea echipamentelor corespunzătoare. Standarde utilizate în proiectare şi instalare. Exemple de instalaţii FTTH. Sistemele de supraveghere video ce folosesc cabluri de fibră optică.

SMART HOME

Informaţii despre antene, cum să alegeţi antena potrivită pentru fiecare situaţie, sfaturi pentru a rezolva diverse probleme de recepţie. Tipuri de antene, protecţii şi mufe de conectare. Tabele de conversie bandă-canal, sfaturi de măsurare semnal.

Sisteme alarmă

Sisteme cu cablare modernă. Cabluri de transmisie pentru frecveţe joase şi înalte. Soluţii pentru sisteme mici şi mari. Importanţa cablului coaxial în sistemele WLAN. Ghiduri pentru proiectanţi şi instalatori. Utilizarea cablurilor UTP/FTP în reţelele de date şi pentru transmisia video.

Control acces

;

Sisteme instalare

Masurători de semnal în sistemele de antenă. Alegerea suportului sau a catargului pentru antenă. Montarea pe cablul coaxial a conectorilor cu compresie.

Rack 19"

Clasificare, atribute şi criterii pentru alegerea unui cabinet RACK. Include şi un calculator de spaţii U.