COŞUL MEU
Coşul este gol

Aplicatia SADP - instrument pentru integrarea sistemelor CCTV bazate pe echipamente HIKVISION
Arhiva bibliotecii
Informaţiile conţinute par a fi neactualizate
SADP (Serch Active Device Protocol) este un instrument simplu proiectat sa sprijine ULTIMAX si ULTIMAX-Hikvision DVR-uri, camere ULTICAM, si servere video ULTINET - cu un PC conectat la aceeasi retea locala (LAN). Acesta permite gestionarea parametrilor retelei de DVR-uri, camere IP, şi servere video. Software-ul ruleaza pe Windows XP/Vista/7. Fisierele comprimate (WinRAR) pot fi downloadate AICI.
Fisierele ar trebui extrase in acelasi folder
Inainte de a rula aplicatia, utilizatorul trebuie sa instaleze WinPcap livrat in kit-ul de resurse. WinPcap este un set de biblioteci pentru Windows, permitand aplicatii cum ar fi SADP ca sa obtina acces la reteaua de pachete care sunt pe stiva, fara interactiunea cu straturile superioare ale retelei. SADP in sine, nu trebuie sa fie instalat. Toate fisierele, cu toate acestea, trebuie sa fie in acelasi director, care ar trebui sa fie plasat intr-o cale protejata impotriva stergerii accidentale de date. Scurtatura catre fisierul executabil poate fi plasat pe desktop.
Fisiere livrate in pachet impreuna cu aplicatia SADP
Pentru a permite SADP-ului sa functioneze corespunzator, computerul poate functiona doar un card de retea. Alte carduri de retea, daca au fost instalate, trebuiesc oprite.
Cum sa dezactivati al doilea adaptor de retea in Windows XP
Solutia de proba a retelei este prezentata in diagrama de mai jos. Frecvent, se pare ca adresele IP ale unor dispozitive sunt necunoscute sau chiar invizibile pentru alte dispozitive de retea. Protocolul SADP ruleaza continuu detectand dispozitive care au o clasa diferita de adresa IP.
Dupa lansarea utilitatii, toate dispozitivele vor fi gasite automat. Fereastra este formata din mai multe elemente: lista cu dispozitivele detectate si panoul lateral contin informatii si editarea / salvarea. Asa cum se vede in exemplu, au fost gasite trei dispozitive: una cu adresa IP 192.168.0.7, si doua adaugate recent cu adresele 192.168.0.7 si 192.0.0.64. Dupa selectarea uneia dintre ele de pe lista, spatiile din dreapta vor oferi detalii (in exemplul - al primului).
Fereastra principala a aplicatiei SADP
Cum sa integrati componente individuale ale sistemului de monitorizare?
Pentru a face simple modificari la setarile unui dispozitiv de retea, utilizatorul trebuie sa selecteze dispozitivul din lista si sa dea click pe butonul "modify". Antetul panoului ofera numarul de serie al dispozitivului (la fel ca pe autocolantul de pe carcasa).
Modificari ale setarilor retelei pentru dispozitivele selectate

Editarea parametrilor de retea
Dupa salvarea modificarilor, programul reimprospateaza lista de dispozitive si afiseaza un mesaj de confirmare.
Introducerea cu succes a schimbarilor - mesaj de confirmare
Operatiuni similare pot fi efectuate pentru toate dispozitivele compatibile.
Recuperarea parolei initiale.

Gasirea numarului de seria al unui dispozitiv
Procedura de recuperare a parolei de obicei dureaza 1-2 zile lucratoare. Dupa solicitatarea departamentului tehnic, ca un feedback, proprietarul primeste codul de deblocare. Codul este valabil doar pentru 24 de ore (din momentul inregistrariii pentru DVR).
Codul de deblocare trebuie introdus intr-SADP. Dupa rularea aplicatiei si gasirea dispozitivului, acesta trebuie sa fie plasat in campul "Resume default password".
Recuperarea parolei initiale
Dupa introducerea codului, parola initiala "12345" se va regenera.
 
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.