COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Adaptor POF USB: ULTIMODE POF-100USB (1xOptoLock, 1xUSB) - SOLDURI
Cod: L6242
Retras din ofertă
Adaptorul POF USB ULTIMODE POF-100USB conectează orice PC /laptop echipat cu port USB la reţeaua POF (Plasic Optical Fiber) 100Base-FX .
Adaptor POF USB: ULTIMODE POF-100USB (1xOptoLock, 1xUSB) - SOLDURI
Adaptorul
Adaptor POF USB: ULTIMODE POF-100USB (1xOptoLock, 1xUSB) - SOLDURI
Vedere din partea opusă
Adaptor POF USB: ULTIMODE POF-100USB (1xOptoLock, 1xUSB) - SOLDURI
CD-ROM cu software
Elemente distinctive:
  • 1 x port USB
  • 1 x port OptoLock 100 Mb/s
  • distanţa maximă de transmisie: 100 m
  • transmisie prin fibre optice de plastic (duplex)
  • indicatoare LED pentru starea de funcţionare
  • instalare simplă
Adaptorul POF USB ULTIMODE POF-100USB conectează orice PC /laptop echipat cu port USB la reţeaua POF (Plasic Optical Fiber) 100Base-FX .
ULTIMODE POF-100NC este compatibil cu standardele IEEE 802.3u 100Base-TX 100Base-FX, IEEE 802.3ux Full Duplex. Instalarea şi utilizarea sunt foarte simple, adaptorul este (Plug and Play), calculatorul instalează automat adaptorul la conectare. LED-urile de pe echipament indică starea de funcţionare.
Adaptorul de reţea este echipat cu un conector tip OptoLock ce permite conectarea simplă fără a mai fi nevoie de unelte speciale. Procedura este sigură datorită parametrilor de funcţionare şi din cauză că lumina (650 nm) este vizibilă pentru ochiul uman. Distanţa maximă de transmisie este de 100 m.
Avantajul decisiv al cablurilor POF cablurilor este dimensiunea lor mică. Diametrul exterior al unei singure fibre este de numai 2,2 mm, ceea ce le face uşor de ascuns în spatele plintelor sau în ţevi de tip copex. Fibrele optice de plastic pot fi instalate de către oricine - instalarea este simplă şi mai rapidă decât în cazul cablurilor coaxiale sau UTP. Toate fibrele optice sunt imune la interferenţe electromagnetice.
ULTIMODE POF-100USB adaptează orice tip de calculator la reţeaua POF. Reţelele POF sunt ideale pentru acasă, birouri mici, şi locaţii cu zgomot electromagnetic mare.
Specificaţii:
NumeULTIMODE POF-100USB
CodL6242
Standarde 802.3u, 802.3ux
Port opticOptoLock, 2.2 mm POF cable
100 Base-FX
Port USBUSB 2.0
60 Mb/s (USB 2.0)
Acoperire100 m
Lungime undă Tx/Rx650 nm
Alimentare5 V / 0.5 A (from USB port)
Temperatura de funcţionare
0...50 oC
Dimensiuni64 x 32 x 20 mm
Instalare simplă şi rapidă
Cablul POF se taie la lungimea dorită
Se separă cele două fibre
Se introduc fibrele în portul OptoLock
Se apasă pentru a le fixa
ULTIMODE Home System
ULTIMODE Home System este o soluţie pentru crearea unei reţele optice pentru acasă (FITH - Fiber In The Home). Instalarea simplă şi rapidă a echipamentelor ULTIMODE POF permite oricui să-şi extindă reţelele optice.

Caracteristicile principale ale sistemului ULTIMODE home
  • Imunitate la interferenţe electromagnetice
Cablurile POF, asemeni fibrelor optice, sunt complet imune la interferenţele electromagnetice, supratensiuni, crosstalk etc. Privind problema altfel, acestea nici nu generează zgomot electromagnetic. Neutralitatea la unde electromagnetice permite plasarea cablurilor POF în paturi de cablu comune, împreună alte cabluri electrice sau de telecomunicaţii.
  • Imunitate la supratensiuni şi fulgere
Instalaţiile de fibră optică sunt 100% rezistente la supratensiuni şi lovituri de fulger. Spre deosebire de cupru, fibrele sunt izolatori electrici şi astfel nu sunt afectate de sursele puternice de unde electromagnetice. Astfel nu este nevoie de echipamente de protecţie suplimentare. Acest lucru este important mai ales la instalaţiile de exterior (reţele LAN, interfoane IP).
  • Dimensiuni mici şi rezistente la influenţe mecanice
Avantajul decisiv al cablurilor POF este dimensiunea lor mică. Diametrul exterior al unei singure fibre este de numai 2,2 mm, ceea ce le face uşor de ascuns în spatele plintelor sau în ţevi de tip copex. Miezul fibrei este făcut din PMMA ("sticlă acrilică"), care asigură durabilitate, rezistenţă la UV şi la lumina vizibilă. Învelişul cablului este din PE (polietilenă), ce este potrivit pentru instalaţiile de exterior.
  • Instalare simplă
Viteza şi uşurinţa instalării sunt asigurate de conectorii OptoLock. Utilizatorul ar trebui să taie lungimea dorită din cablul POF (cu un cutter special pentru astfel de cabluri), şi pur şi simplu să insereze fibrele în porturile corespunzătoare. În acest mod se elimină costurile suplimentare pentru serviciile specializate, care sunt necesare în cazul fibrelor optice din sticlă.
Retras din ofertă
 
Adaptor POF USB: ULTIMODE POF-100USB (1xOptoLock, 1xUSB) - SOLDURI
Cod: L6242
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.