ACTi pe piața de consum

Compania DIPOL a colaborat cu ACTi încă din 2005. În această perioadă, compania (foarte cunoscută și stimată la nivel mondial) a câștigat faimă și în Polonia. În 2007 DIPOL era cel mai mare distribuitor de produse ACTi din Europa Centrală și de Est.
ACTi la IFSEC 2008, în Birmingham
Este timpul pentru niște schimbări revoluționare în domeniul supravegherii video. Principalele idei sunt: folosirea camerelor megapixel, implementarea codecului de compresie H.264, analiza imaginii. ACTi reprezintă liderul pieții de consum. Compania oferă camere megapixel cu standardul de compresie H.264 și sisteme NVR proprietare.
Staff-ul dinamic al companiei ACTi - standul de la IFSEC 2008
În timpul evenimentului, compania ACTi i-a invitat pe vizitatori la seminarul: "Soluții megapixel H.264 - o nouă eră în supravegherea video". O prezentare foarte interesantă a fost ținută de dl. Juber Chu, CEO al corporației ACTi. Aceasta a inclus preziceri în ceea ce privește cota de piață a camerelor megapixel și a compresiei H.264 pe piața CCTV.
Cercetările de piață au arătat că în 2011 H.264 va prinde din urmă MPEG-4 și va deveni un lider absolut.
Compania ACTi oferă mai multe modele de camere CCTV, în special cele cu rezoluții megapixel. Aceste camere, atât pentru interior cât și pentru exterior au o funcționare stabilă și o calitate bună a imaginii. Acestea se remarcă prin raportul pret/calitate excelent.
Pe durata ultimului târg IFSEC din Birmingham, compania a prezentat cea mai nouă cameră de 1.25 MP - TCM-5300 cu senzor Sony 1/3" CCD ce suportă compresia H.264 și dual-stream. Camera va intra și în oferta DIPOL în curând.
Cameră IP 3MP TCM-5300
ACTi investește în dezvoltarea noilor tehnologii și iși extinde continuu oferta, oferind o gamă largă de camere profesionale.
Exemple de echipamente ACTi:
Sistem de supraveghere IP wireless într-un port, Barcelona
Câteva proiecte finalizate folosind echipamente furnizate de DIPOL
Sistem IP CCTV în Zlotow, Polonia
Sistem de supraveghere video în Myslenice
Centrul de monitorizare din Myslenice, lângă Cracovia
Intrarea în oraș
Cele mai populare camere ACTi din oferta DIPOL
Camera MPEG-4 IP: ACTi ACM-1311 (IR) - SOLDURI
Camera IP speeddome: ACTi CAM-6630
Cameră fixă IP
ACTi IR ACM-1311
K1117
Cameră de mare viteză, dom
ACTi CAM-6630
K1216
Cameră Megapixel IP
ACTi ACM-4200
K1510