COŞUL MEU
Coşul este gol

25 ani de la înfiinţarea companiei DIPOL
Istoria companiei DIPOL datează din anul 1990, când un grup de entuziaști au început să fabrice antene pentru recepția TV analogică şi radio FM. Ca și în cazul multor companii "de garaj" din acea vreme, prima "fabrică de producţie" a fost subsolul unuia dintre fondatorii companiei.
Antenele DIPOL, vândute inițial în piețe din Cracovia și Varșovia, au devenit rapid un succes în vânzări. Compania s-a mutat de la subsol într-o clădire de pe strada Ciepłownicza 11 din Cracovia, sediul actual. În ciuda creșterii numărului de angajați și a tehnologiei de producție îmbunătățite, cererea pentru antenele DIPOL a fost atât de mare încât compania a luptat pentru a ține pasul cu numărul comenzilor pentru mai mulți ani.


De la început, DIPOL s-a distins pe piață prin fabricarea unor produse de calitate, atent pregătite pentru vânzare. Produsul pilot al anilor '90, antena de bandă largă ASP-8, s-a vândut într-o cutie solidă și estetică din carton (în imagine - ambalajul '91 gândit de Jacek Dembosz).
Prima plăcuţă de adresă a companiei DIPOL. De atunci, numerele străzii s-au schimbat (adresa actuală este Cieplownicza 40). Cel mai folosit mijloc de comunicare de la începutul anilor '90 a fost ... telex-ul;-)
Una dintre cele mai interesante soluții originale DIPOL a fost interfața dintre un calculator personal și organizatorul electronic Casio. La acel moment (1991), cel mai popular mediu de stocare a datelor era discheta de 5¼-inch...
O altă curiozitate din trecut - AntiClock. Comparativ cu ceasurile tradiţionale, limbile acestui ceas se mişcau în direcția opusă, totuşi arătând ora corectă. Inițial conceput ca un gadget de publicitate, AntiClock-ul s-a dovedit a fi un alt succes în vânzări în anii nouăzeci ai secolului trecut.
Pe parcursul acestui sfert de secol, DIPOL a creat o gamă largă, diversificată și completă de produse, în principal legate de recepția, emisia, distribuția, precum și securitatea transmisiei semnalelor.
DIPOL pe Internet
Compania a sesizat rapid potențialul noului mediu ce se răspândea repede - Internetul. Primul site, destul de simplu, a fost creat în 1996. În prezent, site-ul www.dipolnet.com are funcționalitatea unui magazin on-line extins şi a unei platforme educaționale şi de afaceri, fiind disponibil în 7 limbi şi oferind peste 1400 de produse cu suport tehnic complet.
1988
2004
2008
Aspectul site-ului nostru de-a lungul anilor
Din 1998, am publicat Săptămânalul DIPOL, editat de inginerii de la Departamentul Tehnic.
În momentul de față Newsletter-ul are mai mult de 16.000 de abonaţi. Acesta este disponibil în limba engleză, poloneză, cehă, maghiară, portugheză, română şi slovacă. Autorii oferă informații despre noile tehnologii, progresele în tehnologia telecomunicațiilor și târgurile de specialitate din întreaga lume.

De exemplu, pe 9 iulie 2001, putem citi:
"Statisticile site-ului nostru arată că numărul de utilizatori ai motorului de căutare www.google.com creşte foarte repede. Nu e de mirare, căci este suficient să-l folosim o dată pentru a ne convinge de viteza și eficiența căutării."

Prin newsletter, inginerii noștri doresc să atragă atenția cititorilor asupra aspectelor de proiectare și implementare, dar şi a specificaţiilor tehnice ale instalării și funcționării echipamentelor. Ei prezintă cele mai noi soluții și transmit multe informații pe baza propriei lor experiențe.
Începând cu anul 2008, DIPOL are de asemenea cont de YouTube unde publică tutoriale video. Din 2012, pagina virtuală DIPOL oferă informații despre produsele și tutorialele noi şi răspunde la întrebările tehnice adresate de utilizatori.
Video-urile noastre au fost accesate de peste 5,500,000 ori!
Conectaţi-vă cu noi pe Facebook!
Logo-ul DIPOL
Pe parcursul celor 25 de ani am avut patru logo-uri. Prima marcă, proiectată de Piotr Wasniowski, a fost folosită până în 1993. Cea de-a doua, desenată de Lukasz Kozak, a marcat produsele noastre până în 1995. Cea de-a treia, de același autor, a fost folosită pentru o perioadă mai lungă, până în 2007, iar din 2008, am utilizat logo-ul proiectat de Piotr Felszynski.
Export
DIPOL a devenit exportator din 1991. La început, am exportat antenele noastre în țările vecine, iar în prezent, exportăm o gamă largă de produse în 70 de țări din întreaga lume.
Importatorii produselor noastre
Coperţile cataloagelor noastre
Până în 2012, coperţile au fost concepute de Lukasz Kozak. Începând cu 2013, acestea au fost create de Lukasz Gajda.
Minuni și miracole ale ingineriei
În scop de marketing, am construit multe instalații interesante, constând din produse din oferta noastră. Una dintre acestea are conștiință de sine și strălucește în diverse evenimente;)
 
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.