COŞUL MEU
Coşul este gol

TV & SAT TV

Pentru acasă

Nr.
Nume firmă
Data
1
Transmisia semnalelor HDMI
HDMI este acum cea mai comună metodă de conectare în surse a diferite tipuri de conținut multimedia. În situațiile în care este necesară transmisia semnalului HDMI pe o distanță mai mare de 30 metrii (distanța maxima a unui cablu HDMI), sau într-un loc unde un astfel de cablu nu poate fi instalat, este indicat să folosiți un media convertor ce vă permite transmisia semnalului de la sursa HDMI cu ajutorul altor tipuri de cablu, mai pretabil pentru sistemul respectiv.
2016-06-23
2
Scheme universale de recepţie DVB-T2
Televiziune digitală terestră (DVB-T2) va fi cât de curând disponibilă pe întreg teritoriul Europei. Aceste câteva exemple de recepţie DVB-T vor ajuta pe oricine vrea să construiască de la zero un sistem nou sau să îl îmbunătăţească pe cel existent. Instalaţiile de mai jos sunt prezentate sub forma unui set de opţiuni în funcţie de puterea emiţătorului şi distanţa acestuia faţă de punctul de recepţie precum şi de cerinţele specifice ale utilizatorului.
2011-10-10
3
Soluţii de conectare pentru echipamente HDMI
Disponibilitatea în creştere a materialelor multimedia HD a dus la o creştere a cererii de medii de transmisie dintre sursele şi receptoarele de semnal HD. Sistemele multimedia din hoteluri, restaurante, cluburi etc. au nevoie de echipamente adecvate pentru a creea o reţea potrivită distribuţiei materialelor HD la un număr mare de proiectoare/LCD-uri.
2011-05-19
4
Cablarea în case mici
În multe case cablate în grabă şi fără consultarea în prealabil a unui specialist se întâmplă ca modernizarea echipamentelor legate la aceste cabluri să nu fie posibilă. Folosirea cablurilor descrise mai jos asigură o cablare modernă şi lipsită de probleme pe viitor. Ce cablu coaxial să folosim în instalaţiile de distribuţie TV? Fără niciun risc, se poate alege Triset-113 (E1015_100). Este un cablu coaxial certificat, ideal pentru distribuţia semnalelor CATV şi satelit. Cablul are o ecranare superioară cablurilor din categoria sa de preţ. Acest lucru este foarte ...
2007-01-01
5
Switchuri DiSEqC, sumatoare şi filtre utilizate în instalaţii satelit
Instalaţiile satelit individuale de astăzi sunt din ce în ce mai rar folosinte pentru recepţia, cu un singur aparat STB, a programelelor disponibile doar pe singur satelit. Cei mai mulţi îşi doresc să aibă acces la o gamă cât mai variată programe, chair dacă aceasta provine de la doi, trei sau chiar mai mulţi sateliţi.
2007-01-01
6
Câteva sfaturi
În construcția unei case se începe mai întâi cu fundația. Finisările interioare trebuie să înceapă cu cablarea fiecărei camere. În construirea unui sistem electric este necesar să se țină cont de semnalele provenite de la: telefon, computer, RF (terestre și satelit, FM ), sistemul de acces al ușilor, etc. În zilele noastre mulți dezvoltatori optează pentru sisteme flexibile precum SignalNET - configurarea setului de echipamente este facută de client în funcție de necesitățile acestuia.
2007-11-13
7
SignalNET - how to wire the house - signal/multimedia installations
Short guide for building developers and everyone who wants to do these installations properly. Detailed description of SignalNET system.
2007-01-01
8
SignalNET- modern cabling system compliant with the latest standards
Although the system has been developed for one-family houses and small buildings, it is compliant with the latest Regulation of the Minister of Infrastructure in Poland (UE member). The Regulation of March 12, 2009, amends the requirements that have to be met in newly constructed multi-family, commercial and public buildings. Building houses, every builder begins with the foundations. The interior finish has to be started with cabling. When designing electrical system it is indispensable at the same time to take into consideration signal cabling: telephone, computer, RF (terrestrial and ...
2007-01-01
9
SignalNET - installer's guide
When designing electrical installation it is important to take into consideration signal cabling for phone, computer network, FM/TV/SAT installation/cable TV, door entry system. We would like to show advantages of integrated SignalNET platform.
2007-01-01
10
SignalNET - developer's guide
Building houses, every builder begins with the foundations. The interior finish has to be started with cabling. When designing electrical system it is indispensable at the same time to take into consideration signal cabling: telephone, computer, RF (terrestrial and satellite TV, FM), door entry system etc.
2007-01-01
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | SitemapToate drepturile rezervate © 1996-2017 DIPOL sp.j.