COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Sunell

Nr.
Nume firmă
Data
1
Sunell - Partenerul tau de încredere
Corporaţia Sunell Techology este un furnizor global de echipamente CCTV. Oferta companiei cuprinde camere de supraveghere video analogice şi IP, DVR-uri şi NVR-uri precum şi o gamă foarte variată de accesorii CCTV.
2014-02-20
2
Câteva probleme ONVIF
Dezvoltarea sistemelor CCTV IP a fost puternic afectată de lipsa de compatibilitate dintre dispozitive și gradul scăzut de flexibilitate în ceea ce privește extinderea viitoare a sistemelor. Utilizatorii nu au posibilitatea de a alege produse de la diferiți producători, să nu mai vorbim de integrare cu alte sisteme. ONVIF (Open Network Video Interface Forum) este un forum industrial deschis care vizează coordonarea eforturilor în scopul stabilirii unor standarde comune la nivel mondial pentru sisteme CCTV IP.
2015-06-03
3
Camerele termice în sistemele de supraveghere
Utilizarea camerelor cu termoviziune nu mai este limitată doar pentru sisteme critice de apărare sau aplicații științifice. Camerele de acest fel sunt instalate pentru a monitoriza zone fără lumină cu vegetație densă, procese variate în fabrici, centrale electrice, instalații de petrol și gaze, în aeroporturi, etc. Cel mai bun rezultat poate fi atins creând sisteme ce conțin atât camere optice cât și camere cu termoviziune. Acest lucru se datorează diferitelor principii de operare și forme diverse ale imaginilor generate. Un factor important într-un astfel de sistem ...
2016-07-07
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | CookiesToate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.