COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Nr.
Nume firmă
Data
1
Supraveghere video într-un hotel
Pentru instalarea unui sistem de supraveghere trebuie alese cu grijă locaţiile ce trebuie monitorizate, pentru acestea trebuie după aceea alese camerele, DVR-urile şi hard disk-urile potrivite. După analizarea loacţiei şi a potenţialelor pericole compania a instalat un total de 33 camere tip n-cam şi v-cam. De asemenea trebuie monitorizate toate intrările şi ieşirile din clădire. Camerele potrivite pot furniza imagini ce permit identificarea oricărei persoane ce intră sau iese din clădire. Astfel se pot proteja bunurile clienţilor şi ale hotelului.
2014-03-12
2
Sistem de supraveghere video în Dobczyce, Polonia
Sistem CCTV IP în Dobczyce, oraşul cu 6000 de locuitori situat la aproximativ 30 de kilometri distanţă de Krakow.
2014-05-26
3
Câteva probleme ONVIF
Dezvoltarea sistemelor CCTV IP a fost puternic afectată de lipsa de compatibilitate dintre dispozitive și gradul scăzut de flexibilitate în ceea ce privește extinderea viitoare a sistemelor. Utilizatorii nu au posibilitatea de a alege produse de la diferiți producători, să nu mai vorbim de integrare cu alte sisteme. ONVIF (Open Network Video Interface Forum) este un forum industrial deschis care vizează coordonarea eforturilor în scopul stabilirii unor standarde comune la nivel mondial pentru sisteme CCTV IP.
2015-06-03
4
Camerele termice în sistemele de supraveghere
Utilizarea camerelor cu termoviziune nu mai este limitată doar pentru sisteme critice de apărare sau aplicații științifice. Camerele de acest fel sunt instalate pentru a monitoriza zone fără lumină cu vegetație densă, procese variate în fabrici, centrale electrice, instalații de petrol și gaze, în aeroporturi, etc. Cel mai bun rezultat poate fi atins creând sisteme ce conțin atât camere optice cât și camere cu termoviziune. Acest lucru se datorează diferitelor principii de operare și forme diverse ale imaginilor generate. Un factor important într-un astfel de sistem ...
2016-07-07
5
Scheme universale pentru instalaţiile CCTV
Vor fi prezentate sistemele CCTV de bază, în care au fost integrate cu succes atât tehnologia IP cât şi cea analogică. Exemple concrete vor fi supravegherea unei case, a unui magazin, a unei parcări şi a unui oraş.
2014-04-14
7
Cum să rezolvăm problema cu vizualizarea materialelor video de supraveghere în browserul Firefox?
Firefox v52.0 a schimbat setările implicite pentru pluginul NPAPI. Acest lucru implică probleme cu afișarea imaginilor (prompturi repetate pentru instalarea de pluginuri deja instalate) de la camere și DVR/NVR Ultimax sau ***Hikvision***www.dipol.com.pl/hikvision--producer,search***. Este posibilă resetarea suportului de pluginuri prin setarea variabilelor corecte în opțiunile Firefox.
2017-03-24
8
2016-11-02
9
Sunell - Partenerul tau de încredere
Corporaţia Sunell Techology este un furnizor global de echipamente CCTV. Oferta companiei cuprinde camere de supraveghere video analogice şi IP, DVR-uri şi NVR-uri precum şi o gamă foarte variată de accesorii CCTV.
2014-02-20
10
Comparație între NVR-uri IP - Signal și Ultimax
În acest articol sunt descrise specificațiile tehnice ale NVR-urilor IP Signal și Ultimax folosite în sistemele de supraveghere video IP CCTV. De asemenea sunt specificate și cele mai importante diferențe între parametrii acestor două tipuri de echipamente. Este inclusă și o listă de camere IP compatibile.
2014-02-11
11
Alimentarea PoE - diferenţele dintre IEE 802.3af şi IEE 802.3at
PoE (Power over Internet) este numele unui număr de metode ce permit alimentarea echipamentelor de reţea prin cablul UTP/FTP. Astfel, se pot alimenta camere, telefoane, switch-uri, puncte de acces, etc.
2014-08-20
12
Bazele proiectării sistemelor de supraveghere
În cazul sistemelor de supraveghere, fiecare instalator şi utilizator trebuie să fie conştient că dispozitivele care au parametrii prea slabi sau de calitate foarte slabă pot însemna ameninţări serioase asupra vieţii sau a proprietăţii. Acest lucru poate duce şi la ineficienţa sistemului şi la probleme tehnice dese.
2007-01-01
13
Instrucţiuni pentru compresia mufelor BNC pe cabluri CAMSET
Articolul prezinta instrucţiuni pentru pregătirea cablurilor CCTV de tip CAMSET M6000 precum şi sertizarea mufelor BNC profesionale E8293.
2008-09-17
14
New series of HIKVISION/ULTIMAX DVRs for analog cameras
Hikvision/Ultimax DVRs belong to the newest generation of digital video recorders for analog video surveillance systems. They have been designed on the basis of thorough knowledge and experience in CCTV technology of DIPOL and HIKVISION companies. More than 20 years of experience in contact with customers, remarks of the installers and users of our products, resulted in the creation of innovative products able to meet the most demanding requirements. With the introduction of the Ultimax line, we can offer devices that are better tailored to the customer's requirements than standard versions ...
2013-09-05
15
Ce este DDNS (Dynamic Domain Name System) si cum se foloseste?
Conversia numelui de domeniu în formatul specific cu patru seturi de cifre separate de "." este efectuată de către un server DNS, la primirea unei solicitări de traducere din partea unui dispozitiv conectat la aceeaşi reţea cu serverul. După ce a primit din partea serverului DNS adresa numerică, dispozitivul va iniţia conexiunea către computerul/serverul/adresa dorită.
2009-04-11
16
Comparaţie între DVR-urile portabile cu cameră încorporată aparţinând seriei PROTECT
DVR-urile portabile aparţinând seriei PROTECT au ca destinaţie primară aplicaţiile de interior (locuiţe dar în special autovehicule). Materialul audio-video este înregistrat de camera cu microfon încorporat şi scris direct pe un card de memorie flash (SD/SDHC/MMC) care poate avea p capacitate între 1 şi 64 GB.
2012-06-25
17
SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision
SADP (Search Active Device Protocol) este un program oferit gratuit pe site-ul producătorului Hikvision, creat cu scopul de a facilita căutarea în reţeaua locală a camerelor IP și a DVR/NVR-urilor Hikvision. Tot cu ajutorul acestuia pot fi modificate setările de rețea ale echipamentelor IP Hikvision dar și mai important, parola de acces la echipament poate fi schimbată sau recuperată în caz de pierdere sau uitare. SADP este foarte util și atunci când în rețea sunt conectate deodată multe camere IP, situație care poate duce la apariția conflictelor IP. Programul ...
2017-04-25
18
Applications for the management and operation of CCTV systems based on Hikvision devices
The article provides an overview of applications dedicated for installers and users of Hikvision-based video surveillance systems.
2017-03-24
19
Tehnologii moderne în produsele Hikvision
Compania Hikvision, lider mondial în soluții de supraveghere, oferă clienților săi dispozitive variate ca nivele de sofisticare. În ambele cazuri, (camere și DVR/NVR) există produse de buget redus pentru toată lumea, ce satisfac nevoile majorității utilizatorilor și dispozitive profesionale "high-end" concepute pentru aplicații profesionale cu cerințe speciale. Compania pune, în continuare, un mare accent pe dezvoltarea produselor lor, adaugă constant produse noi, specificații noi și camere cu rezoluții mai mari. Pe lângă oferta actuală, mai sunt camere capabile să ...
2016-06-08
20
Supravegherea parentală
Supravegherea parentală bazată pe camere web este un sistem de monitorizare simplu şi ieftin ce permite părinţilor să-şi supravegheze şi să-şi asculte copiii din camera cealaltă, de la locul de muncă, sau chiar din celălat capăt al lumii.
2008-08-09
21
Redbeam - lumina suficienta in orice conditii
Noua generatie de iluminatoare CCTV
Iluminatoarele IR din seria Redbeam sunt echipamente moderne ce ofera lumina IR omogena in spatiile monitorizate, permitand camerelor CCTV sa functioneze in conditii de lumina slaba sau intuneric total. Avantajul gamei este folosirea matricei de LED-uri IR (in locul unui set de diode normale) care, folosita impreuna cu lentile speciale, ofera unghiul de iluminare dorit.
2010-03-30
22
Optimizarea setărilor camerelor de supraveghere
Atunci când se alege un model de cameră, suntem de obicei interesaţi de posibilitatea de adaptare la diferite condiţii de funcţionare. Desigur, modelele mai complexe au mai multe setări pe când dispozitivele mai simple păstrează anumiţi parametrii fixaţi. Pentru profita din plin de setările posibile, vă rugăm să consultaţi manualele de utilizare. În acest articol se discută despre o serie de setări tipice, ce au un impact asupra calităţii imaginii, atât pozitiv cât şi negativ. Astfel de cunoştinţe sunt utile pentru obţinerea celor mai bune rezultate pentru camera ...
2009-06-22
23
Ghid CCTV - Standarde se semnal şi parametri (EN)
Video signal used in CCTV is called VBS (video, blanking & syncs, or video baseband signal) and CVBS (composite/color video baseband signal). IP is the acronym of the Internet Protocol, the most popular protocol used for communication in computer networks and the Internet. IP camera is a device producing digital video stream that is transmitted via wired or wireless IP networks. It can be viewed and/or recorded even in most remote locations in the network.
2007-01-01
24
Configurare DDNS şi port forward pentru echipamente Hikvision
Hikvision oferă servicii DDNS pentru produsele sale (exemplu DVR-urile), permițând clienților să folosească echipamentele lor oriunde în lume, chiar dacă nu au o adresă IP statică externă.
2012-04-17
25
Exemple practice de sisteme de supraveghere megapixel
Supravegherea video IP are atât susţinători cât şi opozanţi. Acest fapt se datorează mai multor factori precum: preţul echipamentelor, cerinţele mediului de transmisie, calitatea imaginii, mobilitatea, posibilitatea de a construi sisteme distribuite, funcţionarea stabilă, etc. Camere analogice şi IP. Soluţii hibride. Camere Megapixel. DVR-uri cu funcţii de reţea. Tendinţe.
2008-09-26
26
Ghid sisteme de supraveghere - Monitoare
Un monitor este un dispozitiv care transformă semnalele electrice în informaţii optice potrivite pentru ochiul uman. Monitoarele trebuie să îndeplinească nişte standarde de siguranţă, ceea ce înseamnă că ele trebuie să aibă certificări CE. Standardele de siguranţă descriu, printre alte lucruri, nivelele maxime acceptate de radiaţii X şi electromagnetice, protecţia utilizatorului împotriva şocurilor electrice şi protecţia dispozitivului împotriva scurgerilor de curent provenite de la linia de alimentare. Înainte de alegerea unui monitor, trebuie acordată atenţie ...
2007-01-01
27
Un scurt ghid CCTV pentru investitori şi dezvoltatori -
12 întrebări şi răspunsuri
Ce tip de ameninţări vor fi monitorizate ? Ce zone vor fi monitorizate ? Care este scopul monitorizării anumitor zone ? Care este nivelul de automatizare necesar ? Care ar trebui să fie răspunsul sistemului atunci când anumite zone sunt încălcate ? Cât timp va fi stocat materialul video pe hard disk ? În ce condiţii de mediu vor trebui aparatele să funcţioneze ? Care sunt rezoluţiile optime şi rata cadrelor pentru imagini din diferite zone ? Care este raza de acţiune suficientă şi care este nivelul de securitate suficient pentru transmisia datelor ? Cum se realizează ...
2007-01-01
28
Sisteme inteligente de supraveghere video
Sistemele de supraveghere video bazate pe analiza imaginii şi monitorizarea continuă a performanţelor sistemului, îmbunătăţesc drastic eficienţa de lucru. Avantajele indiscutabile ale unui astfel de sistem sunt: - sarcinile a mai multor operatori pot fi preluate de o singură persoană - eliminarea erorilor umane cauzate mai ales de pierderea concentrării datorită monotoniei slujbei de supraveghere -limitarea numărului de acţiuni făcute de către operator (restul sunt efectuate automat) -auto-monitorizare şi detectarea oricărei anormalităţi -posibilitatea de informare despre ...
2008-09-11
29
Ghid sisteme de supraveghere - Camere de supraveghere (EN)
Un senzor de calitate şi alegerea unui obiectiv potrivit sunt condiţii de bază pentru un sistem performant.
2012-08-10
30
Sisteme de supraveghere pentru acasă
Progresele mari în tehnologie, precum şi accesul mult mai facil la un număr mare de standarde tehnice au stat la baza implementării nenumăratelor soluţii de protecţie a persoanei şi a proprietăţii acesteia. Utilizarea unor servicii oferite de diverse companii de securitate precum şi instalarea sistemelor de alarmă la domiciliu este de mult timp recunoscută ca o necesitate. Sistemele electronice de alarmă sau soluţiile mai avansate din "clădirile inteligente" pot rula în mod automat proceduri de securitate prestabilite. Supravegherea video, care vine ca o extensie a acestor ...
2012-05-21
31
Top quality optics - Tokina
Tokina is Japanese company that has been known in the world since 1951 for its quality products used in photography. Since 1996 the company has been manufacturing special lenses for CCTV cameras. Below we present different models, in order to facilitate the selection of the most appropriate one for specific conditions.
2009-09-01
32
Ghid sisteme de supraveghere - Obiective şi lentile
Parameters of CCTV lenses and criteria for selecting appropriate devices.
2007-01-01
33
Compresie H.264 - cunoştinţe de bază
În prezent, compresia H.264 a devenit un standard printre echipamentele de înregistrare video (DVR-uri). Dispozitivele de cele mai avansate permit utilizatorului să controleze rata de compresie cît şi mulţi dintre parametrii fluxului video transmis în reţea. O cunoaştere elementară a metodei de compresie folosită de aparatul DVR, vă va ajuta să înţelegeţi impactul pe care unele modificări ale parametrilor de codare îi va avea asupra fluxului video.
2011-11-02
34
Video surveillance in schools
Many people understand that even best educative measures cannot solve the problem of violence and a complex action is needed. One of efficient methods of improving safety level in a school is CCTV surveillance system.
2007-01-01
35
Ghid sisteme de supraveghere - Transmisia semnalului video
Due to security reasons and tendency towards cost reduction (necessity of employing professional staff), surveillance system centers are situated in some distance from the protected buildings and places, thus the leading role of good quality video transmission.
2007-01-01
36
Sistem de supraveghere video Megapixel
în piaţa Nouă din Cracovia
Din August 2009, zona Plac Nowy, una dintre cele mai mari atracţii turistice din Cracovia, este monitorizată cu un sistem CCTV.
2009-10-20
37
Sistem de supraveghere video în Myslenice
Pe 19 Ianuarie, 2008, în miezul zilei, a fost ţinută prezentarea oficială a Centrului de Monitorizare Video din cadrul Sediului Poliţiei din Myslenice. Sistemul de supraveghere al oraşului a fost bazat pe tehnologia modernă IP. Au fost instalate 14 camere în părţile centrale ale oraşului.
2008-02-26
38
Ghid sisteme de supraveghere - Transmisia wireless de la camerele de supraveghere
Folosirea transmisiilor wireless poate mări semnificativ aria de acoperire a unui sistem de supraveghere. Astfel de locaţii sunt ferme, podgorii, fabrici mari, si alte locaţii izolate în care se pot trage cu greu cabluri.
2007-01-01
39
Sistem de supraveghere video mobil pentru evenimente
Zilele oraşului Myslenice, 27-29, 2008 au fost monitorizate cu ajutorul camerelor ACTi. Organizatorii marilor evenimente publice sunt obligaţi de lege să asigure siguranţa participanţilor. Nivele potrivite de securitate pot fi obţinute prin asigurarea unui staff numeros de securitate sau prin implementarea tehnologiei CCTV. Locaţiile construite pentru astfel de evenimente (stadioane, săli sportive, pieţe acoperite) trebuie să fie echipate cu o infrastructură CCTV. Dar ce se întâmplă cu locaţiile unde astfel de evenimente se desfăşoară foarte des ?
2008-07-22
40
Ghid sisteme de supraveghere - Carcase pentru camere de supraveghere
Pentru a asigura condiţii de funcţionare corespunzătoare pentru camerele de supraveghere, carcasele pot fi echipate cu ventilatoare, sisteme de răcire, în funcţie de mediul în care sunt montate.
2007-01-01
41
Potential of IP CCTV for modern video surveillance of cities
The article discusses new possibilities of IP CCTV compared with traditional video monitoring systems.
2008-07-21
42
Ghid sisteme de supraveghere - Surse de alimentare şi accesorii (EN)
Improper powering of cameras is often the main reason of faulty operation of CCTV system.
2007-01-01
43
Tvrdosin in Slovakia - the sign of a new trend in video surveillance
Traditional monitoring based on PTZ cameras can be effective only when is operated around the clock by a qualified staff. In the case of the small town the costs would be unacceptable. DIPOL Slovakia proposed to build in Tvrdosin surveillance system based on fixed megapixel cameras.
2009-04-07
44
Ghid sisteme de supraveghere - echipamente PTZ
Camerele PTZ au capacitatea de a surprinde o zonă selectată de operator şi de a da zoom pe porţiunea de interes din aceasta. Această operaţiune poate fi făcută mecanic sau electronic, prin selectarea unei regiuni din imaginea de înaltă definiţie provenită de la o cameră megapixel.
2012-09-07
45
Ghid sisteme de supraveghere - Iluminarea IR pentru sisteme de supraveghere
În scopul evitării pe timp de noapte a intrărilor prin efracţie şi altor infracţiuni comise la adăpostul întunericului, sistemele profesionale de monitorizare trebuie să asigure o performanţă cât mai înaltă, 24 de ore, 7 zile din 7. Este aşadar necesară înţelegerea principalelor probleme ce ţin de iluminat.
2012-05-22
46
Ghid sisteme de supraveghere - Cabluri
Semnalul video poate fi transmis atât analogic cât şi digital. Semnalul analogic necesită o bandă de la 50 de Hz până la câţiva MHz. Pentru transmisia sa în sistemele CCTV se foloseşte cel mai des cablul coaxial cu o impedanţă de 75 de ohmi.
2007-01-01
47
Ghid sisteme de supraveghere - Mufe BNC
Mufele joacă un rol foarte important în orice cablare. Construcţia şi calitatea acestora influenţează în mod direct stabilitatea conexiunii, atenuarea, return loss şi rezistenţa mecanică. DIPOL oferă o nouă generaţie de mufe - mufele de compresie care corespund celor mai pretenţioase cerinţe.
2012-08-14
48
Video surveillance solutions to cities
In the zones monitored with cameras, it is noticed considerable drop (in some cases even complete elimination) in number of robberies, excesses, thefts and vandalism acts. It also makes drivers keep to traffic regulations. The necessary condition to reach such effects is coupling the surveillance system with intervention of the police or the municipal police.
2007-01-01
49
Ghid sisteme de supraveghere - Amplificatoare semnal video
Amplificatoarele de semnal se folosesc pentru a compensa atenuarea cablurilor. Atenuarea depinde de tipul de cablu şi de lungimea acestuia.
2007-01-01
50
Supravegherea video în Szczercow - prinderea rapidă a criminalilor
Szczercow (oraş în regiunea Lodz din Polonia centrală ) a implementat în urmă cu câteva luni un sistem urban de supraveghere video. Corectitudinea acestei decizii a fost confirmată de incidentul înspăimântător defăşurat pe 30 Aprilie, 2009.
2009-08-25
51
Sistem de supraveghere pentru un magazin mic sau chioşc (EN)
Numărul de furturi şi a cazurilor de furt din magazine creşte în continuare, ceea ce face ca proprietarii de magazine să ia măsuri de securitate corespunzătoare pentru eliminarea sau cel puţin reducerea acestui tip de criminalitate.
2007-01-01
52
Sistem de supraveghere pentru o benzinarie
Cele mai dese forme de infracţionalitate întâlnite la benzinării sunt furtul de mici accesorii pentru automobil expuse pe raft şi alimentarea fără plata combustibilului. În acelaşi timp se observă o creştere alarmantă a infracţiunilor comise cu armă de foc.
2011-09-18
53
Ghid CCTV - Modulatoare - contopirea sistemului CCTV cu cel CATV (EN)
Modulatorul (sau modulatorul RF) permite conversia semnalului video compozit (sau audio şi video) în semnal modulat RF ce poate fi recepţionat de televizoarele obişnuite.
2007-01-01
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | CookiesToate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.