COŞUL MEU
Coşul este gol

Suport perete pentru proiector: PD103L (reglare distanţă)
Cod: E9652
Retras din ofertă
Projector Wall Mount: PD103L (distance adj.)
Suportul
Schiţa suportului
Suportul PD103L E9652 a fost conceput pentru a monta un proiector multimedia pe un perete vertical. Capacitatea suportată este de 15kg. Suportul permite o rotaţie de 360 grade, şi datorită construcţiei telescopice a braţului - permite reglarea uşoară (fără instrumente suplimentare) a distanţei dintre proiector şi perete. De asemenea, permite reglarea înclinaţiei cu până la 30 de grade.
Peretele trebuie să susţină greutatea proiectorului şi a suportului, inclusiv o marjă mare de siguranţă.
Suportul nu poate fi instalat pe pereţii care nu asigură o susţinere rezistentă (cui de oţel, bloc cenusă veche, panou de ipsos etc). Dacă nu sunteţi sigur cu privire la natura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare tipică. În anumite condiţii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente, care ar trebui să fie furnizate de către profesioniştii care instalarea acest tip de hardware. Uneltele elementare necesare (nu sunt incluse): burghiu 3/16", burghiu 1/2" pentru zidărie de cărămidă / instalaţii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau set dibluri, şurubelniţă Phillips.
Avertizare de siguranţă.
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu înţelegeti aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalarii, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, verificaţi cu atenţie pentru a vă asigura că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi dubii, nu începeţi instalarea.
Unele operaţii ar trebui executate de 2 oameni calificaţi!!
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau leziuni grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât pentru cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau leziunile provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă, sau utilizarea incorectă.
Specificaţii
NumeSuport perete pentru proiector PD103L
CodE9652
Distanţa de la perete410 - 630 mm
FDMI / MISVESA
Capacitatea suportată
15 kg
Reglare înclinaţie
30°
unghi rotaţie
360°
Dimensiuni182 x 120 x (410 - 630) mm
Greutate
1.9 kg
Pachet - 10 buc. Preţul pentru o bucată
Retras din ofertă
 
Suport perete pentru proiector: PD103L (reglare distanţă)
Cod: E9652
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.