COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Sunell

Sunell - Partenerul tau de încredere
din 2015, Dipol este distribuitor autorizat exclusiv de produse Sunell în Polonia
Despre companie
Corporaţia Sunell Techology este un furnizor global de echipamente CCTV. Oferta companiei cuprinde camere de supraveghere video analogice şi IP, DVR-uri şi NVR-uri precum şi o gamă foarte variată de accesorii CCTV. Reţeaua de distribuţie se întinde pe întreg mapamondul şi cuprinde nu mai puţin de 81 de ţări.
Compania a luat naştere în anul 1997, domeniul de activitate fiind acela al sistemelor de securitate. Din anul 2002 compania s-a reorganizat devenind Sunell Technology Corporation şi s-a specializat în producţia de camere CCTV.
Atât sediul central cât şi unitatea de producţie sunt în binecunoscutul oraş Shenzhen din provincia Guangdong, în sudul Chinei.
Intrarea în sediul central
În 2013, spaţiul ocupat de către companie a atins 10 000 m2. Au fost astfel create noi zone destinate laboratoarelor de cercetare si dezvoltare, showroom-uri şi săli de conferinţe.
Imagine din interiorul unui showroom. Aici, vizitatorii pot observa funcţionarea oricărui echipament produs de Sunell.
Sectorul de research este deosebit de important în cadrul companiei. Dintre cei peste 800 de angajaţi, mai mult de 150 sunt implicaţi în procesul de cercetare şi dezvoltare.
Unul dintre laboratoarele departamentului R&D.
Nivelul de calitate al echipamentelor
Motto-ul companiei: "Sunell: Partenerul tau de încredere" nu este doar un slogan pentru afişe şi panouri publicitare, se poate verifica în practică. Popularitatea echipamentelor Sunell a crescut datorită calităţii şi fiabilităţii procesului de fabricaţiei, ambii parametrii având un impact major în funcţionarea îndelungată a dispovzitivelor.
Departamentul pentru controlul calităţii. Din fiecare lot sunt selectate la întâmplare produse pentru a fi supuse unor serii îndelungate de teste. Sunt testate componentele electronice, gradul de rezistenţă la şocuri mecanice şi de pătrundere a apei, prafului, umezelei şi nu în ultimul rând de funcţionare la variaţii mari de temperatură.
Marca Sunell garantează fiabilitatea şi calitatea ridicată a produselor sale. Utilizează în procesul de fabricaţie cele mai recente metode de control al calităţii, management şi planning precum TPS, TQC şi TPM. Sistemul intern de management al calităţii este bazat pe certificarea ISO 9001 iar cel de management al mediului este ISO14001. Toate produsele au certificări CE, FCC, RoHS and CMA.
Înainte de livrare, fiecare produs este supus unor ample teste de calitate.
Asamblarea componentelor electronice (SMD) este realizată cu ajutorul liniilor de producţie automate.
Una dintre liniile de producţie a componentelor electronice. Este folosită cu precădere tehnologia SMD.
Prezenţa la târguri şi expoziţii
Sunell participă în fiecare an la cele mai importante evenimente din domeniu. Mai jos sunt doar câteva imagini de la cele ami mari expoziţii: CPSE şi IFSEC.
CPSE 2013
IFSEC 2013
Premii
Datorită nivelului tehnologic ridicat şi a standardului de calitate ridicat pe care si-l impune, produsele Sunell sunt apreciate de către instalatori şi utilizatorii obişnuiţi, lucru dovedit de către numeroasele premii obţinute. Sunell Technology Corporation este face parte din "Top 10 Security Brands" din piaţa chineză, "Top 10 Influential Chinese Brand" şi "Top 100 Software Enterprise". Totodată, a primit şi recomandarea guvernului chinez (Recomandation Brand of 3111 China Government Project and China Safe City Construction Project).
Premiul de excelenţă acordat de către corporaţia Sony pentru cei peste 100 de senzori de imagine achiziţionaţi
Principalele categorii de produse
Camere analogice
Camera color CCTV U-cam 110 (box, 420 TVL, Sony Super HAD CCD, 0.8 lx)
Camera compactă SN-IRC59/21AKDN M11289
Camere IP
Cameră IP Sunell dome FullHD (2MPix): SN-IPD54/12VDR (antivandal, interior)
Cameră IP Megapixel tip dom - Sunell SN-IPD54/12VDR K1695
Pachete software
iNview 2.5X
Reţele sociale
Sunell furnizează clienţilor site-uri cu informaţii şi sfaturi tehnice. Toate recomandările oferite sunt disponibile şi pe reţelele sociale Twitter, Facebook şi Youtube. Utilizatorii sunt astfel la curent cu cele mai noi modele de echipamente apărute în oferta companiei, pot accesa cele mai recente versiuni de firmware pentru camere şi DVR-uri, şi citi rezultatetele testelor produselor de interes.
Aplicaţii software pentru telefoane mobile şi tablete
 
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.