COŞUL MEU
Coşul este gol

INFO

Ştiri

Ştiri
 • 15 Februarie 2017 - DIPOL este, din nou, lider în vânzările produselor Hikvision. Pentru a 2-a oară la rând, compania DIPOL a devenit lider de vânzări printre distribuitorii regionali (Polonia). Mulțumim pe această cale tuturor clienților care au ajutat la atingerea acestui rang.
  HIKVISION este unul din pionierii sistemelor IP de supraveghere. Capitalizarea bursieră a HIKVISION este de peste 20 de miliarde USD iar compania are peste 10000 de angajați, printre care 720 de ingineri în departamentul R&D. Compania deține 40 de subsidiare în lume și oficii regionale în USA, Olanda, Dubai, Australia, Singapore, Spania, Franța, Italy, Polonia, Marea Britanie, RSA, Brazilia și asociații în participație în India și Rusia. Potrivit sondajelor independente, cota de piață a companiei HIKVISION în 2015 a fost de 19.5% iar compania a devenit lider mondial în industria CCTV.
În 2016, DIPOL a fost cel mai bun dealer
HIKVISION din Polonia
Începând din 2017 DIPOL este Distribuitor Regional
de produse Hikvision în Polonia
 • 6 Ianuarie 2017 - stream media către dispozitive mobile. Cum transmitem prin stream conținut video rețelei? Cum să partajăm material video pe telefoane inteligente? Răspunsurile la aceste întrebări se regăsesc în ultimul nostru video instructiv. Clipul video arată cum se instalează, configurează și folosește encoderul HDMI la IP SIGNAL-433.
Encoder HDMI la IP SIGNAL-433 - media streaming către echipamente mobile
Encoder HDMI la IP SIGNAL-433 - stream media către dispozitive mobile
 • Cu ocazia Crăciunului și a noului an, vă dorim sănătate și să vi se îndeplinească toate obiectivele propuse atât pe plan personal cât și profesional! LA MULȚI ANI
 • 9 Decembrie 2016 - monitorizare și control la distanță. Cum să controlăm un DVR/NVR amplasat în altă încăpere sau într-o locație total diferită? Ce să facem când un DVR este prea gălăgios și deranjează lumea din birou? Ce facem atunci când dispozitivul trebuie să fie într-o cameră securizată, dar trebuie acționat din exterior? Vă invităm să vizionaţi cel mai nou video în care vă vom prezenta răspunsurile la toate întrebările de mai sus: H3613 Extenderul HDMI & USB la IP.
Extender HDMI&USB over IP (100m, UDP multicast)
Transmisie HDMI prin cablu UTP și control al mouse-ului și tastaturii USB - Control la distanță
 • 24 Octombrie 2016 - DIPOL la Romanian Security Fair în București Romanian Security Fair (Târgul Român de Securitate) sa desfășurat în perioada 20-22 Octombrie 2016. Printre expozanți au fost prezenți și partenerii DIPOL din Romania, compania DIPOL Connect. Evenimentul, ce are loc odată la doi ani, aduce într-un singur loc producători și distribuitori de hardware și software din toată industria de securitate.
 • Produsele care au trezit interesul vizitatorilor standului au fost mufele de compresie MASTER, EasySplicer și cablurile TRISET. Vizitatorii au fost, de asemenea, interesați și de cablurile HDMI, fibră optică și Extendere/convertoare HDMI. Mulți clienți ai DIPOL Connect care au vizitat târgul au lăudat calitatea switchurilor PoE ULTIPOWER.
  Bineînțeles, vizitatorii din București au putut asculta Robotul DIPOL cântăreț și observa funcționalitatea imprimantei 3D ATMAT SIGNAL, acestea fiind o atracție pentru publicul vizitator.
Locul desfășurării târgului -
ROMEXPO Bucureşti
Standul Dipol înainte de eveniment
Robotul Dipol atrage publicul :)
Dl. Bogdan a prezentat avantajele Easysplicerului L5810
 • 13 Octombrie 2016 - poate fi un curs CCTV interesant?
 • Cel mai bun răspuns este prezența la cursurile organizate de DIPOL în Polonia. Formula interesantă combină partea teoretică în legătură cu proprietățile sistemelor HD-TVI 3.0 și IP cu partea practică în timpul căreia instalatorii pot, prin rotație, să execute taskuri variate la 5 standuri diferite pentru a-și verifica cunoștințele și pentru a căpăta experiență practică.
Sisteme Hikvision HD-TVI și IP CCTV - teorie și practică
Cursuri de instruire la DIPOL, Cracovia, Octobrie 2016
 • 7 Octombrie 2016 - transmodulatoarele TERRA alese ca Inovația Anului la SatKrak 2016. Prestigiosul premiu SatKurier 2016 în categoria Inovația Anului a fost câștigat de compania DIPOL pentru seria de transmodulatoare moderne TERRA: TDX410C DVB-S/S2 (8PSK, QPSK) - DVB-T (COFDM) și TTX410C DVB-T/T2/C - DVB-T (COFDM). În timpul galei de ceremonii Premiul a fost acordat de către preşedintele târgului Janusz Sulisz domnului Piotr Wasniowski.
 • 30 Septembrie 2016 - invitație la SAT KRAK 2016. În perioada 6-7 Octombrie Hotelul Galaxy din Cracovia a găzduit a 12-a ediție a târgului de televiziune digitală SAT KRAK - cel mai mare eveniment de acest tip din Polonia, adunând lideri din industria de televiziune digitală și alte medii. Oaspeții au avut prilejul să vadă produse noi și să asculte opiniile experților în materie de sisteme și instalații TV. În timpul celei de a 2-a zi a târgului unul din inginerii noștri au prezentat capacitățile sistemului SMATV prin fibră optică: "Sistem multiswitch SMATV orin fibră optică de la TERRA"... mai multe detalii
 • 26 Septembrie 2016 - peste 10 mii de subscriși la buletinul informativ cu Oferte Speciale bilunar. Ultimul buletin informativ al Ofertelor speciale DIPOL a fost un adevărat succes, reușind să atragă atenția a peste 10000 de subscriși în Polonia și în jur de 2000 pentru colaboratorii din celelalte țări. O dată la 2 săptămâni subscrișii primesc pe adresa de e-mail informații legate de cele mai recente promoții cu prețuri speciale individuale. Aceasta este soluția pentru cel mai bun preț disponibil. Pentru a beneficia de acest program de promoții trebuie să vă autentificați la DIPOL e-Store și să acceptați să primiți informații electronice. Vă invităm să încercați!
 • Buletinul informativ de Oferte Speciale a fost lansat încă din 22 Noiembrie 2013.
 • 5 Septembrie 2016 - invitație la târgul ENERGETAB 2016. La ENERGETAB 2016, DIPOL va prezenta mai multe modele noi din oferta sa pentru toate tipurile de clienți. În primul rând, va fi cel mai bun comerciant, pentru a doua jumătate a anului 2016, de sisteme de supraveghere HDTVI 3.0. Vă vom prezenta, de asemenea, sisteme de fibră optică, soluții de transmisii semnale video și Ethernet prin diverse medii, dispozitive de rețea industriale. Ca de obicei, vom avea echipamente ce folosesc serviciile GSM/LTE, cât și o gamă completă de produse pentru sisteme de antenă comună sau individuală (MATV/SMATV). Reprezentații noștrii de vănzări și inginerii vă vor sta la dispoziție pentru expertiză și sfaturi legate de implementarea diverselor sisteme de telecomunicații în clădiri.

 • Un raport de la târg
O prezentare clară a produselor și soluțiilor pentru vizitatori le ridică interesul în a învăța mai multe legate de aplicații practice și parametrii echipamentelor
Multi oameni au fost curioși să vadă un print al imprimantei 3D ATMAT cu o imagine "pictată"
cu straturi de diferite grosimi ce puteau fi vizibile expuse împotriva luminii.
 • 19 Iulie 2016 - DIPOL este din nou premiată ca unul din redistribuitorii de top de dispozitive de rețea TP-LINK dedicate pentru companii SMB/SME, confirmându-și astfel, încăodată, poziția printre cei mai buni distribuitori de produse profesionale de rețea TP-LINK.
 • 27 Iunie 2016 - Promoție Hikvision pentru instalatori. Promoția se aplică pentru modelele selectate de camere (HD-TVI și IP) și DVR/NVR. Printre aceste produse sunt camere din seria C0T cu rezoluții de 720pla prețuri foarte atractive. Cea mai interesantă cameră IP este din noua serie din R6 cu o rezoluție de 4 MP. Promoția este valabilă până pe 19 August 2016.
 • 1 Iunie 2016 - Începutul celei de a 15-a ediții jubiliare a concursului foto de vară DIPOL "Pasionați de antene". Ca în fiecare an, vă așteptăm pozele cu antene de orice fel sau formă. Lucrările vor fi jurizate de cunoscutul fotograf și designer din Cracovia, DL. Pawel Zechenter. Distincții adiționale vor fi acordate de departamentul nostru de marketing. Sunteți bineveniți să vă prezentați lucrările! Mai multe pe pagina concursului.
Concursul foto Dipol - Pasionaţi de antene 2016 - Ediţia a 15-a
 • 28 Aprilie 2016 - concluzia târgului Securex 2016. Securex 2016 a fost vizitat de aproape 30 de mii de oameni. Standul nostru a fos vizitat de entuziaști ai imprimantelor 3D și sistemelor de supraveghere de brand mondial. Un mare interes printre vizitatori a fost captat de seriile de camere Hikvision Darkfighter și Lightfighter, capabile să opereze în condiții de iluminare extrem de dificile. Starul evenimentului a fost camera Hikvision Lightfighter DS-2CD4A25FWD-IZS K17891 care poate controla o barieră de acces doar prin ieșirea de alarmă.
 • ...mai multe despre oferta noastră de la Securex 2016
Operarea imprimantei 3D monitorizată și înregistrată
de cameră și DVR Hikvision
NVR 32 canale cu rezoluție 4K
Un mare interes în rândul vizitatorilor a fost atras de camerele Darkfighter și Lightfighter Hikvision
 • 18 April 2016 -Târgul de securitate Securex 2016 începe următoatrea săptămână! Dipol invită instalatori, proiectanți și integratori de sisteme, investitori, toți cei interesați în supraveghere video, elevii școlilor tehnice și a universităților. În timpul acestei ediții, vom arăta o serie de produse noi și interesante pentru toți interesații din domeniu. Puteti vedea în acțiune setul de camere distinse cu Medalia de Aur MTP Securex 2016, camera de 12MP și camera PTZ fisheye IP. Vă vom prezenta cea mai nouă generație de camere de supraveghere Hikvision concepute pentru funcționare în condiții dificile de luminozitate, echipament de supraveghere analog FullHD, echipamente industriale de rețea (switchuri PoE, media convertoare). Vom face o demonstrație cu camera de termoviziune Sunell în diferite scenarii. Instalatorii sistemelor moderne pe cabluri de fibră optică vor fi cu siguranță interesați de convertoarele video optice care pot fi utilizate cu camere HD-TVI/CVI. Complementul ofertei va fi imprimanta 3D montată în cabinetul Rack de la Signal.
Dipol la târgul internațional de securitate, 25-28 Aprilie 2016
 • 29 martie 2016 - DIPOL este lider în vânzarile Hikvision. În 2015,compania DIPOL a fost distinsă cu titlul Platinum Dealer pe 2016, fiind cel mai de succes furnizor de produse Hikvision în Polonia. DIPOL oferă aproape 100 de produse fabricate de Hikvision. Compania Hikvision este cel mai mare furnizor și producător mondial de echipamente și soluții de supraveghere video. Cu 3.88 miliarde $ din vânzările anuale pe 2015, rata anuală de creștere a fost de 46.97%!
 • 17 Martie 2016 - salutări de la târgul educațional din Cracovia! În perioada 17-19 Martie 2016, vizitatorii târgului au putut vedea Robotul cântăreț și Imprimanta 3D ATMAT SIGNAL prezente la standul complexului scolar de telecomunicații din Cracovia (ZSŁ) la International Exhibition and Convention Center (Expoziție - Cracovia).
 • 7 Martir 2016 - DIPOL la zilele imprimării 3D. La a-7a ediție a târgului din Kielce, Polonia, compania DIPOL a prezentat imprimanta 3D SIGNAL ATMAT și sistemul de monitorizare video inovator pentru imprimante 3D, bazat pe echipamente mobile de la Hikvision.

 • ATMAT SIGNAL este o serie de imprimante 3D de buget redus (XL, XXL, și XXXL) instalate în cabinete RACK de 19". Acestă serie a fost proiectată pentru toți cei care doresc imprimante 3D, cu o zonă mare de lucru, la un preț rezonabil și, mai presus de toate, cu costuri de imprimare extrem de mici.

  Cu ajutorul echipamentului adițional, Camera HD și DVR Hikvision, utilizatorul poate monitoriza și înregistra procesul de imprimare. Materialul video poate fi transmis către un monitor conectat la DVR, pe un calculator, tabletă sau smartphone, oriunde prin Internet. IVMS-4500 este un aplet mobil gratuit pentru telefoane cu sisteme de operare Android, iOS sau Windows Mobile. Acesta poate fi folosit pentru imagini în timp real și redarea înregistrărilor de la DVR, NVR, camere IP. Cu un smartphone și acces la internet, oricine poate monitoriza chiar și mai multe imprimante Armat Signal.
 • Martie 4, 2016 - training-uri și seminarii. Este mijlocull sesiunii de formare de iarnă-primăvară organizat de DIPOL. În acest an, participarea este foarte mare, cu aproape 500 de instalatori care iau parte la 14 cursuri. O varietate de subiecte, explorarea de noi tehnologii și exerciții practice sunt caracteristicile de bază ale acestor întâlniri. Cursurile sunt ținute până la începutul lunii aprilie. Un total de 23 de cursuri de instruire au fost plasate în 11 orașe poloneze.
Curs în Czestochowa, Martie 2016
Un seminar autorizat Hikvision pe soluții HD-TVI și IP
Kielce, Martie 2016
 • DIPOL la RemaDays. DIPOL va participa la târgul de Print şi advertising RemaDays Warsaw din Nadarzyn pe perioada 16-18.02.2016. Vă invităm la standul nostru din hala E, stand D35.
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
 • 28 ianuarie 2016 - Premiul pentru multiswitchuri. Cu mândrie vă informăm că sistemul nostru de multiswitchuri optice produse de firma Terra a primit premiul II pentru cel mai inovativ produs sau tehnologie, acordat cu ocazia târgului Elektrotechnika 2016! Mai multe informaţii despre târg găsiţi aici.
 • 19 ianuarie 2016 - DIPOL la ELEKTROTECHNIKA / ELECTRICITY 2016.
 • 26 Noiembrie 2015 - Partener Hikvision certificat. Toți participanții la cursurile de toamnă despre sisteme de supraveghere video Hikvision care au trecut examenele cu rezultate pozitive au devenit Parteneri Certificați ai Hikvision. Certificatul atestă abilitățile instalatorului de a proiecta și instala sisteme bazate pe echipament CCTV avansat și soluții de la Hikvision.
 • Noiembrie 10, 2015- Fibrele optice și rețelele IP - curs pentru instalatori. Cursul "Practica rețelelor optice și IP" ce s-a ținut în Octombrie, a fost primit cu multă căldură. Participanții nu numai că au dobândit cunoștințe teoretice, ci și tehnice, îmbinând fibre și asamblâdule în tăvi pentru fibra optică. În domeniul rețelelor IP, pentru asamblare sunt necesare cunoștințe avansate despre configurarea switch-urilor TP-LINK inteligente.
 • 9 Octombrie 2015 - Premiu acordat de către SatKurier! Premiile pentru cele mai bune produse în domeniul televiziunii digitale au fost acordate în cadrul galei de încoronare de la târgul SAT Krak 2015. În acest an, Compania DIPOL a primit statueta pentru seriile de extenderi/convertori HDMI, din categoria "Cele mai bune accesorii". Linia de produse le permite utilizatorilor să transmită semnale HDMI pe distanțe mai lungi cu ajutorul diferitelor tipuri de cabluri.
 • 7 Octombrie, 2015 - noua listă de preţuri Hikvision. De astăzi multe dintre produsele Hikvision au devenit mai ieftine, maiales cele din gama "Easy IP" şi cele din promoţii. Wide range of products, excellent quality, competitive prices are the main reasons for the common conviction that the use of Hikvision solutions guaranties cost-effective, high quality and reliable CCTV systems.
 • 5 Octombrie, 2015 - invitaţie la SAT KRAK 2015. Între 8-9 Octombrie 2015 la Hotelul Galaxy din Cracovia se va ţine târgul Krak Digital Television Fair - cel mai mare astfel de eveniment din Polonia care adună liderii industriei media şi tv digital. Anul acesta intivaţii vor putea descoperi produse noi şi părerile experţilor despre acestea. În prima zi Dl. Tomasz Swiatek, inginer DIPOL, va prezenta un curs numit "Terra IPTV solutions" ... articol complet
 • 28 Septembrie , 2015 -Sesiunea de toamnă pentru instalatori. Sesiunea de toamnă pentru instruirea instalatorilor va include cursuri din Cracovia, Sandomierz, și Varșovia. Obiectivul va acoperi monitorizare CCTV (certificat HikVision), sisteme SMATV pe bază de multiwitch-uri, casă inteligentă (Exta Free şi F&Home Radio), sisteme de fibră optică şi LAN.
Soluţii cu uz practic pentru controlul iluminării F&HOME RADIO, Varşovia 2015
 • ===Septembrie 17, 2015 - Energetab. Energetab, târgul de energie internaţional a fost ţinut în Bielsko-Biala, Polonia. În 2015, târgul a găzduit 733 expozanţi din ţările Europene şi Asiatice. În plus față de prezentarea de produse pentru sectorul energetic polonez, multe companii au prezentat produse noi din industriile asociate.
 • mai multe detalii aici===
Dipol la ENERGETAB 2015 15-17 septembrie
Dipol la ENERGETAB 2015 15-17 septembrie
 • August 31, 2015 - promotion of LTE filters. Digital Dividend is the 790-862 MHz frequency range (often called 800 MHz band) released in the process of digital television transition. In Europe and some other regions, the freed band is made available for electronic communications services, i.e. broadband LTE services provided by mobile operators. The services may cause problems for the users of DVB-T whose antennas are placed near the transmitters of the LTE 800 system, especially when their antenna installations have not been adapted to the narrower band (below 790 MHz). Strong LTE signals induced in the antennas may lead to overdriving antenna amplifiers or TV tuners, making it impossible to receive some DVB-T multiplexes.


 • 1 August, 2015 – Cabinetele Rack de la Signal au 4 ani garanţie. DIPOL vinde cabinete rack din 2010. Cei aproape 6 ani de experienţă în acest domeniu ne permite să extindem garanția pentru aceste produse la 4 ani. Noi oferim
 • cabinete pentru server,staţionare,de perete, cu deschidere. Gama accesoriilor pentru aceste cabinete sunt foarte populare în Europa şi sunt apreciate pentru soluţii moderne, flexibilitate, construcţie solidă, o gamă largă de accesorii.
 • 10 iulie 2015 - O nouă serie de cabluri coaxiale de clasă A şi A++. Seria include următoarele cabluri: DIPOLNET Tri-Shield E1220_500 de clasă A, TRISET PROFI E1010_500 clasa A++ de înaltă calitate, TRISET- 113 E1015_500 clasă A (pentru sistemele multiswitch extinse), DIPOLNET Tri-Shield E1220_500 de clasă A. Fiecare dintre aceste cabluri are o garanție de calitate de 5 ani.
Cablu coaxial profesional 75 ohmi TRISET PROFI 120dB A++ trishield [100m]Cablu coaxial satelit clasă A TRISET-113 1.13/4.8/6.8 cupru [1m]Cablu coaxial (75 ohm, class A): DIPOLNET Tri-Shield RG-6 Cu 1.02/4.8/7.0 [300m]
 • 2 iulie 2015 - Switch-uri PoE industriale. Vă prezentăm familia de switch-uri industriale ULTIPOWER. Ele sunt capabile să funcționeze în mod fiabil în condiții dure de mediu, cum ar fi creşterea nivelului de praf, temperatură ridicată sau scăzută, umiditate ridicată. Astfel de switch-uri pot fi montate în incinte ermetice instalate pe stâlpi sau alte structuri aflate în aer liber. Switch-urile ULTIPOWER sunt echipate cu porturi Ethernet (Fast Ethernet or Gigabit Ethernet, în funcţie de model) pentru conectarea camerelor IP, calculatoarelor etc. Switch-urile pot fi alimentate de la două surse de alimentare diferite. Fiecare model este pregătit pentru utilizare în rețele optice, iar switch-urile cu porturi SFP sunt compatibile cu modulele ULTIMODE și TP-LINK SFP.
 • 22 iunie 2015 - cele mai bune branduri din oferta DIPOL DIPOL a introdus pe piața europeană sute de produse sub douăzeci branduri proprii, cele mai importante fiind Dipol, Triset, Trilan, Netset, Signal, Trans-Data, Master, Platinum, Ultimode. Rețeaua de vânzări DIPOL oferă, de asemenea, produse ale marilor companii populare din lume, cum ar fi Terra, Sunell, Hikvision, TP-Link, dar și de la companii de top din Polonia. Mai multe informații puteţi găsi în articolul: Producători şi mărci de produse oferite de DIPOL. De aici puteţi afla că Hikvision deţine mai mult de 600 de brevete şi dispune de 10.000 de muncitori care produc 70.000 de camere pe zi, TP-Link își vinde produsele în 120 de țări, Sunell este în top 10 al mărcilor de securitate de pe piaţa chineză, iar veniturile pentru anul 2014 ale companiei Western Digital Corporation, unul dintre cei mai mari producători de hard disk-uri, este de 15.1 miliarde dolari. Și mult mai multe ...

 • Startul concursului de fotografie DIPOL de vacanță, cu premii unice la aniversarea de 25 de ani a companiei! Astăzi începe a 14-a ediţie a concursului foto Pasionați de antene. În acest an, cu ocazia celei de 25-a aniversări a companiei noastre, oferim premii deosebit de atractive. Câștigătorul de pe locul I va primi camera GoPro Hero4 Silver, iar locurile II şi III vor primi tablete Samsung Galaxy TAB 3. Primele două premii vor fi acordate de către bine cunoscutul fotograf și designer de la Cracovia, domnul Pawel Zechenter, iar locul 3 îl vom oferi participantului cu numărul maxim de like-uri pe pagina noastră de Facebook. Menţiunile vor fi acordate de către departamentul nostru de marketing.
Pasionaţi de antene - al 14-lea concurs de vară Dipol
 • SEGUREX - Expoziţia de Siguranţă şi Securitate din Lisbon, 6-9 Mai, 2015. Datorită ciclului expoziţiei de 2 ani de zile, participanţii au fost foarte pregătiţi pentru acest eveniment. Târgul este în special adresat ţărilor CPLP (în portugheză Comunidade dos Países de Língua Portuguesa - Comunitatea ţărilor vorbitoare a limbii Protugheze) cu o populaţie de peste 260 milioane de oameni. Aceasta este o piață importantă pentru fiecare producător, prin urmare, prezența la acest târg a distribuitorului DIPOL în Portugalia – SKUA TECHNOLOGY LDA. Cei 19 mii de vizitatori la stand(rezultatul din analiză video CCTV) au fost interesaţi de oferta noastră extinsă și completă, cu două linii de produse de top, ULTIPOWER și ULTIMODE. ULTIPOWER este un brand de dispozitive de rețea IP de înaltă calitate destinate pentru rețelele Ethernet, de asemenea şi cu opţiunea Power Over Ethernet (POE). ULTIMODE este o linie de convertoare optice Ethernet media şi video şi module SFP. Toate dispozitivele acestor brand-uri sunt caracterizate de o performanţă maximă şi o fiabilitate ridicată.
 • Ambele linii de produse au fost bine primite de profesionşti şi stârnit până şi interesul celorlalţi expozanţi. Poziţia produselor DIPOL a fost construită consecvent în Portugalia încă din 2009, ceea ce rezultă în recunoaşterea brand-urilor şi încrederea instalatorilor şi consumatorilor.
Placatele cu produse ULTIPOWER și ULTIMODE prezentate la SEGUREX 2015 în Portugalia
 • 29 aprile 2015 - finalul cursurilor de primăvară. Ultimul dintre cursurile de primăvară s-a sfărșit în Wroclaw pe 28 aprilie. Optispreyece participanți au avut ocazia să cunoască mai bine teoriile muncii cu fibre optice precum și ocayia de a pune în practică cunoștiințele dobândite. Au putut instala splice-uri mecanice (ULTIMODE L5550) și suda fibre direct. Cursul a fost unic - participanții au avut la dispoziție 5 splicere EasySplicer L5810. Fiecare instalator a putut trece prin toată procedura de sudare a fibrelor L7102, de la pregătirea pentru sudare până la sudarea propriu-zisă
 • Editia de primavara a constat în 16 cursuri de formare, cu un total de 350 de participanți! Cursurile au fost elaborate și conduse de Departamentul Tehnic și au permis participantilor să-și lărgească cunoștințele în diferitele domenii prezentate.
 • 28 aprilie 2015 - Chrome dezactivează plugin-urile NPAPI. Varianta actualizată a Chrome-ului din luna aprilie dezactivează plugin-urile NPAPI. Aceasta setare duce la probleme de afișare a imaginilor de la camerele, DVR-urile şi NVR-urile Hikvision şi Ultimax prin intermediul acestui browser (determinat continuu pentru instalarea de plugin-uri care sunt deja instalate). Plugin-urile pot fi activate din nou prin setarea unui flag în opțiunile Chrome. În bara de adrese, utilizatorul trebuie să introducă: chrome://flags/#enable-NPAPI și să apese pe opțiunea de activare a interfeței NPAPI. Apoi utilizatorul trebuie să închidă toate ferestrele din browser și să îl deschidă din nou. Această soluție este temporară datorită faptului că suportul pentru NPAPI va expira în luna septembrie. Recomandare: folosiţi Firefox sau IE, unde nu există probleme.
Mesajul afişat de Chrome la încercarea de a reda material video de la dispozitivele Hikvision
 • 15 aprilie 2015 - Sistem CCTV analogic FULL HD. Vă invităm să urmăriți un scurt video despre soluțiile HD-TVI Turbo HD introduse pe piaţă de liderul mondial în sistemele CCTV, compania Hikvision. Interfaţa de transport video de înaltă definiție (HD-TVI) este o tehnologie revoluţionară care permite utilizatorilor să trimită video de înaltă rezoluţie (până la 1080p) necomprimat, pe cabluri coaxiale sau torsadate (folosind balun-uri dedicate). Semnalul video transmis este în formă analogică, cu lățime de bandă mult mai mare decât în cazul CVBS (SD). Deoarece semnalul nu este comprimat, imaginea este mai naturală la vizionarea în timp real. Nu există întârzieri, iar configurația unui astfel de sistem este mai facilă în comparație cu soluțiile IP CCTV.
 • Camerele HD-TVI Turbo HD și DVR-urile sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să-şi modernizeze sistemul de monitorizare video analogic. Având capacități similare sistemeleor CCTV IP, soluțiile HD-TVI sunt un pic mai ieftine, nu necesită înlocuirea cablurilor și nici configurare complexă.
Sistem CCTV analogic FULL HD
 • 2 aprilie 2015 - DIPOL este oficial un distribuitor autorizat al produselor Sunell Suntem încântați să vă informăm că am devenit distribuitorul autorizat exclusiv al produselor Sunell în Polonia. Soluțiile CCTV Sunell se remarcă între firmele concurente pentru înalta calitate și fiabilitatea produselor. Compania a fost timp de 10 ani unul dintre partenerii noștri de încredere. Mai multe despre compania Sunell.
 • 1 aprilie 2015 - sesiunea de primăvară pentru training-uri Sesiunea de primăvară pentru instruirea instalatorilor se va încheia în luna aprilie. Cursurile conduse de inginerii noștri sunt foarte populare, participarea fiind în proporţie de 100%. Majoritatea cursurilor de formare includ atât părți teoretice cât și practice.
Pe 31 martie și 1 aprilie am realizat traininguri în Szczecin și Poznan,
despre sistemele SMATV bazate pe multiswitch-uri.
 • 26 martie 2015 - schimbarea Serverului Hikvision DDNS. Serverul Hikvision DDNS - www.hikvisioneurope.net - va fi oprit la 5 aprilie, 2015. Adresele dispozitivelor din acest domeniu (www.hikvisioneurope.net/device_name) nu vor mai funcţiona. Dispozitivele care folosesc serverul vor necesita conturi noi la noul server: www.hik-online.com
 • 26 martie 2015 - Roboţelul DIPOL la târgul de educație Roboţelul nostru cântăreţ a fost prezent la Târgul Educațional şi Festivalul de Cariera în Malopolska (Polonia Mică). Neobositul cântăreţ a putut fi auzit (și văzut) între la 26-28 martie la standul complexului școlar de telecomunicații din Krakow (ZSL), la Centrul de Expoziții Internaționale EXPO Cracovia.

Calculator patchcord de fibră optică
 • 12 martie 2015 - Imprimantă 3D într-un cabinet rack SIGNAL cu monitorizare video În ce-a de-a 5-a ediție a "Zilelor de imprimare 3D" din Kielce, Polonia, eveniment desfăşurat pe 11-12 martie 2015, DIPOL a prezentat o imprimantă 3D instalată într-un cabinet SIGNAL (12U 600 mm) cu rack de 19", suspendat R912022 Cabinetul a fost special izolat și sigilat pentru a asigura creșterea temperaturii de funcționare a imprimantei. Monitorizarea și înregistrarea procesului de imprimare va fi efectuată de camera 430 M10754 și DVR-ul HIKVISION DS-7104HWI-SH M71042 ... detalii
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
 • 2 Martie 2015 - DIPOL Kielce într-o nouă locaţie. Începând din 2 Martie 2015, filiala DIPOL din Kielce îşi aşteaptă clienţii la adresa: StradaKarola Olszewskiego 4 . Filiala este situată în zona Parcului Tehnologic din Kielce.
 • 12 Februarie 2015 - cursuri organizate de DIPOL. Cele mai recente cursuri din Varșovia se focalizează asupra tehnologiilor FTTH și soluțiilor F&HOME Radio.
Poze de la cursul de formare F&HOME RADIO desfăşurat în Varşovia în februarie 2015
Cursurile sunt ţinute de specialişti cu înaltă calificare
Lucru pe echipe
Aplicaţii practice ale soluţiilor F&HOME RADIO pentru controlul iluminării

Cursuri pentru instalatori şi proiectanţi
 • 1 decembrie 2014 - Robotul cântăreţ DIPOL la Cyberiada 2 Muzeul de Tehnologie din Varşovia, Polonia, situat în Palatul Culturii și Științei, găzduieşte Festivalul de Roboţi Interactivi intitulat Cyberiada 2. O întâlnire de o asemenea importanţă a personajelor cibernetice nu a putut fi ratată de robotul cântăreţ al DIPOL, care a atras numeroşi fani cu vocea sa fermecătoare. Pe lângă robotul nostru, vizitatorii festivalului pot admira dronele zburătoare, peștii cibernetici și chiar celebrul rover marțian, Hyperion. Evenimentul se desfăşoară între 29 noiembrie - 7 decembrie, 2014. Vă aşteptăm la Varșovia!
 • 21 octombrie 2014 - DIPOL la Târgul de Securitate din România Atractivitatea ofertei DIPOL a fost confirmată şi la Romanian Security Fair din București, ce s-a desfăşurat între 8-10 octombrie 2014. Un mare interes au prezentat dispozitivele de transmisie wireless a fişierelor video de pe camere, switch-urile, repartitoarele și repetoarele HDMI, modulatoarele analogice și digitale TV, conectorii şi cablurile de compresie pentru instalațiile de telecomunicații. Instalatorii care au vizitat standul au fost interesați în special de convertorul de semnal HDMI la IP în punctele de acces ULTIAIR. Standul DIPOL CONNECT , distribuitorul nostru românesc, a fost vizitat de peste 2000 de oameni.
 • 20 octombrie 2014 - Transmiterea semnalului HDMI prin cablu UTP la 100 m sau prin reţeaua de distribuție LAN Vă invităm să urmăriți un scurt filmuleţ despre cum se conectează Convertorul IP Signal H3606 HDMI. Produsul permite utilizatorilor să trimită semnalul HDMI prin cablu UTP / FTP la unul sau mai multe monitoare/ecrane TV cu intrare HDMI. Distanța maximă pentru un singur cablu torsadat este 100 m. În rețeaua LAN, semnalul IP poate fi distribuit către maxim 253 monitoare/ecrane TV conectate prin receptoarele suplimentare H3607. Există de asemenea posibilitate de a controla de la distanță sursa HDMI din locul în care se află televizorul/monitorul (de exemplu, dintr-o altă cameră).
Conectarea extenderelor HDMI pe IP

 • 03 octombrie 2014 - Convertorul Signal HD HDMI-IP a câștigat premiile SatKurier 2014. A 10-a ediţie a târgului Digital Television Sat Krak 2014 a ajuns la final. Au participat 19 expozanți - producători și distribuitori de aparate electronice, precum şi organizaţii de radiodifuziune. DIPOL a fost premiat pentru Convertorul de semnal HD HDMI-IP cu extenderul RC H3606 la categoria "Cele mai bune accesorii". Standul nostru a fost vizitat de numeroşi instalatori și elevi ai școlilor tehnice, precum și de mulţi utilizatori și fani ai televiziunii digitale și radioului.
Convertorul HD de semnal HDMI-IP a câştigat premiile SarKurier 2014


Cursuri pentru instalatori şi proiectanţi
 • 25 Setembrie 2014 - Premiile SarKurier 2014 Vă invităm să votaţi la sondajul din acest an al târgului Sat Krak, care va avea loc la Galaxy Hotel din Cracovia în perioada 2-3 octombrie. Printre produsele nominalizate se regăsesc şi produse din oferta noastră:
Video extender HDMI IP Signal HD (UTP, 100m, extinde şi telecomanda)
  Convertorul HD de semnal HDMI-IP H3606 la categoria "Cele mai bune accesorii" . Acest produs este destinat atât utilizatorilor de acasă, cât și pentru sistemele ieftine de distribuție a semnalelor HDMI în magazine, restaurante, pub-uri, etc pe distanțe de până la 100 de metri (în contrast cu extenderii tradiționali cu o rază de acţiune de până la 50 m). Convertoarele ce operează în configuraţiile point-to-multipoint au fost utilizate în anumite aplicații, împreună cu monitoare ce afișează același conținut. Datorită telecomenzii incluse (pentru Blu-ray / DVD player, STB, etc), sursa de semnal poate fi controlată dintr-o cameră îndepărtată.
  Mai multe informaţii despre acest converteor găsiţi aici
Amplificator cu patru canale: Terra at440 (UHF,DVB-T,AGC)
  Amplificatorul Terra cu patru canale at440 R82511 la categoria "Cea mai bună componentă a sistemelor SMATV" . Amplificatoarele au fost instalate în sute de sisteme MATV / SMATV din Polonia și alte țări. Datorită unei foarte mari selectivităţi (în acest sens, amplificatorul menţionat este practic imbatabil), de multe ori s-a dovedit a fi un remediu pentru aparent "insolubilele" probleme de interferență. Reglarea automată a amplificării menține constanţi parametrii semnalelor de la ieșirea amplificatorului. Produsele Terra din seria at-xxx sunt foarte apreciate de către instalatori datorită instalării rapide, performanțelor excelente și fiabilităţii asigurate de cei 4 ani de garanție.
  Mai multe despre Terra at440... aici

 • 18 septembrie 2014 - Rezumatul târgului Energetab 2014 Standul DIPOL a fost frecventat de mii de vizitatori. Robot nostru cântăreţ a atras aproape pe toată lumea cu minunata sa voce și comportamentul cavaleresc. S-au desfăşurat de asemenea şi discuţii concretizate în consultanță tehnică detaliată. Mulțumim tuturor vizitatorilor pentru interesul manifestat ofertei noastre.
 • 10 septembrie 2014 - DIPOL la târgul Energetab 2014 La târgul Energetab (16-18 septembrie), DIPOL va prezenta o serie de soluții în domeniul transmisiei de date, supravegherii video, sisteme de fibră optică în clădiri, precum și soluții cu totul noi pentru consctrucţiile inteligente. Vă aşteptăm de marţi, începând cu ora 9 a.m..
 • 8 septembrie 2014 – Automatizări de casă la Picnicul Tehnic. În timpul picnicului tehnic de vineri de la DIPOL Sandomierz, am prezentat două serii de automatizări pentru casă, F&HOME şi Exta free, lansate la începutul lui septembrie. Datorită interesului prezentat de instalatori, prezentarea a fost susţinută de două ori. Suntem încântaţi de interesul acordat şi de sugestiile pentru posibile utilizări în case, birouri, hoteluri, etc.
 • 1 septembrie 2014 – DIPOL este un furnizor complet de soluţii de telecomunicaţii şi automatizări pentru case şi clădiri. DIPOL şi-a extins gama de produse ofertate cu o serie de automatizări pentru casă (smart home) şi sisteme de alarmă. Oferta include două platforme bine cunoscute, F&HOME şi EXTA FREE.
  F&HOME Radio este un sistem de automatizări pentru clădiri dedicat apartamentelor, caselor şi spaţiilor de birouri. Conceptul şi capabilităţile sale permit controlul întregului sistem electric: iluminare, control rulouri, încălzire, sistem de aer condiţionat, porţi şi uşi, sistem de alarmă, oprire apă în caz de avarie, etc. Posibilitate de a controla echipamentele casnice şi iluminatul în funcţie de câteva condiţii predefinite: orar, prezenţă, condiţii meteo, temperatură, etc. Gama de produse include controller-e PWM de josaă tensuine pentru lămpi cu LED-uri şi benzi LED. Sistemul poate fi controlat cu telecomenzi, întrerupătoare şi echipamente mobile. Echipamentele mobile asigură utilizatorului posibilitatea de a verifica şi schimba parametrii de funcţionare ale echipamentelor conectate. Controlul wireless se face prin semnale codate transmise în banda de 868 MHz band.
  Exta Free este o serie de echipamente de automatizări casă ce permit telelecomandarea aparatelor casnice şi a luminilor. Avantajele cele mai mari ale acestor echipamente sunt scalabilitatea şi uşurinţa cu care se pot instala. Utilizatotul poate porni de la câteva echipamente şi o telecomandă şi poate adăuga mai târziu alte echiamente, inclusiv o unitate centrală de control pentru a putea accesa sistemul şi de pe terminale mobile. Exta Free este sistemul ideal pentru automatizări de casă simple.

 • 31 iulie, 2014 - robotul Dipol pe coperta revistei Twierdza.
 • 2 iulie, 2014 - un nou videoclip. Material instrucţional despre terminarea corectă, într-un mod profesional, a traseelor de cablu pentru antenă şi de telecomunicaţii într-o cutie de interconectare pentru vilă/apartament.
Aranjarea cablurilor într-o cutie de interconectare
 • Juni 10, 2014 - meeting with designers of electrical and telecommunication systems in Rzeszow, Poland. It was the seventh meeting in the cycle of trainings organized by engineers from DIPOL, the last in the first half of 2014. During the meetings, over 500 designers could acquaint with SignalNet concept. This modern concept for all kinds of buildings has been specially prepared to fulfill the latest technical requirements in Poland and European Union. One of the platforms that provide access to a wide range of TV programming is multiswitch technology. Even complex multiswitch systems can be designed in a simple and effective way with the use of SignalNet application prepared by Terra company.
 • May 28, 2014 - the end of Trade Fair of Mobile Solutions and Technologies Mobile-IT. On May 27-28, 2014, the first edition of Trade Fair of Mobile Solutions and Technologies Mobile-IT was held in Krakow, Poland. The event was aimed at presenting the effective use of mobile IT technology, both in the public and private sectors. High level of the program was maintained by professional institutions, science and research groups together with industry specialists. The main event of the fair was Mobile Trends for Business conference addressed for businesses, marketers and developers.
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
Our stall was one of the most visited places. DIPOL's specialists answered the questions of the visitors, concerning both the presented equipment and other items from our offer.
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
Ca deobicei, starul evenimentului a fost robotul Dipol. Cu noi funcţii - răspunsuri logice la întrebări puse şi răspunsuri la alte situaţii - acesta s-a bucurat de foarte multă atenţie.Robotul a susţinut şi un interview la un post de radio polonez.
.
 • 26 mai 2014 - deschiderea târgului de tehnologii şi soluţii mobile moderne Mobile-IT o să fie chiar mâine.
Câteva din produsele prezentate de Dipol:
Repetor GSM programabil cu funcţie de monitorizare şi programare de la distanţă. Se pot programa parametri de funcţionare, banda şi căştigul şi se poate şi porni şi opri echipamentul. În plus amplificatorul poate trimite informaţii despre starea sa de funcţionare. Repetorul poate acoperi o suprafaţă de până la 2000m2.
>> detalii
Antenele BTS Trans-Data sunt destinate operatorilor de telefonie celulară. Antenele din această serie lansată de Dipol pot deservi puteri de până la 400W şi pot fi reglate de la distanţă cu ajutorul unui RCU (remote control unit).
>> detalii
Pe 27 mai, Dl. Lukasz Kopciuch, inginer Dipol, va susţine un discurs despre Cum îmbunătăţiţi semnalul GSM în zone dificile la conferinţa Mobile Trends for Business (10:35 CET) şi un alt curs despre Îmbunătăţirea semnalului GSM în clădiri cu ajutorul repetoarelor GSM la târgul Mobile-IT (16:00 CET).
 • 12 mai 2014 - un interview cu robotul DIPOL. Un scurt interview în polonă cu robotul şi constructorul său - Piotr Wasniowski. Interviewul a fost făcut la standul DIPOL de la târgul Elektrotechnika 2014 din Varşovia.
 • 17 aprilie 2014 - WIZFON-4 - un nou partener al Dipol în Szczecin, Polonia. Poftim toţi clienţii noştrii din Pomerania de vest în noul nostru magazin din Szczecin, pe strada Powtancow Wielkopolski 29. WIZFON-4 este o fimră cu peste 20 de ani de experienţă şi numeroşi clienţi. Acum Dipol are 10 sucursale în Polonia şi reprezentanţi în 7 ţări europene.
 • 10 aprilie 2014 - sfârşitul târgului SECUREX 2014. Un scurt reportaj de la târg este disponibil aici
 • April 10, 2014 - Singing Robot on the front pages of magazines. The April cover of the TV-SAT magazine is decorated with the picture of the famous robot. Following the examples of other celebrities, the robot has recently decided to improve its body. The better, rejuvenated robot will be on display at all major trade events.
 • +++7 Aprilie 2014 - Acum două zile a inceput tărgul Securex 2014. La standul nostru (stand nr. 5,pavilion 8A), puteţi vedea expuse DVR-urile mobile PROTECT ,cu unul, două sau patru canale şi inregistrare pe SD card sau HDD de 2.5". Vom prezenta, de asemenea, familia de switch-uri PoE ULTIPOWER. Mai multe despre oferta noastră la acest târg de comerț internațional, puteți citi aici.


 • 28 martie 2014 – DIPOL la târgul internaţional de securitate SECUREX 2014, 8-11 aprilie 2014

Cursuri pentru instalatori şi proiectanţi
 • 17 martie, 2014 - deschiderea sucursalei DIPOL din Kielce. DIPOL a deschis un nou magazin comercial, de această dată în Kielce, oraş situat între Cracovia şi Varşovia. Viteza cu care această regiune se dezvoltă a fost motivul pentru care compania a hotărât infiinţarea noului magazin. Locaţia acestuia a fost aleasă astfel încât un număr cât mai mare de clienţi să aibă acces rapid la produsele firmei. Personalul calificat al noii sucursale DIPOL este pregătit să ofere viitorilor clienţi sfaturi şi recomandări profesionale din domeniul TV, SAT TV, CCTV şi WLAN.


 • 3 martie 2014 – reorganizarea categoriilor de produse. Secţiunile CCTV şi IP CCTV au fost combinate într-un singur meniu. Am luat această decizie având în vedere nivelul actual de dezvoltare şi interoperabilitate al celor două mari tehnologii din domeniul supravegherii video - analogic şi IP. Echipamentele RACK au fost mutate într-o categorie separată, în meniul principal al site-ului. Datorită cererii puternice pe piaţă şi a gamei variate de produse, cabinetele RACK Signal vor ocupa de acum un loc semnificant în magazinul DIPOL.
 • 26 februarie 2014 - SatNet 3.0 primește atenția Ministerului Economiei din Polonia SatNet, aplicația software 3.0 pentru proiectarea sistemelor multiswitch, a câștigat Premiul Ministerului Economiei pentru cel mai inovator produs / tehnologie prezentate la Elektrotechnika 2014, târg care a avut loc la Centrul de Expoziție EXPO XXI din Varșovia. Membrii comisiei concursului au apreciat foarte mult nivelul de inovare și de aplicabilitate al software-ului SatNet 3.0. S-a observat că procesul de proiectare bazat pe acest program crește în mod semnificativ performanțele tehnice și repetabilitatea sistemelor. Mai multe informații cu privire la târg vor fi în curând disponibile în secțiunea Noutăți.
 • 21 februarie 2014 - Cursuri de primăvară în DIPOL Până în prezent, au existat patru cursuri, în Sandomierz, Varșovia, Czestochowa și Cracovia. La cursuri au participat mai mult de 110 de instalatori. Suntem foarte multumiti de o prezență atât de mare. Privim acest lucru ca pe o confirmare a faptului că trainingurile au un scop bine determinat și o calitate înaltă. Urmează să se mai țină și alte șapte cursuri în șapte orașe din Polonia.===
 • 14 februarie 2014 – DIPOL la Seminarul Regional. În această zi am participat la primul Seminar Regional de acest an, dedicat designerilor și instalatorilor de sisteme de telecomunicații și cu voltaj mic. Întâlnirea, care a avut loc în Lodz, a avut parte de o audiență mare și a reprezentat o oportunitate pentru DIPOL de a se prezenta. În timpul prezentării platformei SignalNet, specialistul nostru a atras atenția a peste 100 de ascultători. A explicat idea platformei și a arătat nivelul de sprijin pe care îl putem acorda pentru fiecare etapă a implementării instalațiilor de telecomunicație. Conversațiile neoficializate cu participanții au fost dominate de subiecte legate de designul sistemelor. De-a lungul anului, Seminarul Regional va avea loc și în alte orașe mari din Polonia.
 • 10 februarie, 2014 - cursuri pentru instalatori. . Începând cu săptămâna aceasta, DIPOL începe o serie de cursuri pentru instalatori. Întâlnirile organizate în câteva orașe din Polonia vor acopei subiecte legate de sistemele cu antenă, CCTV, rețele IP. Datorită interesului din ce în ce mai mare în tehnologia cu fibră optica, un alt subiect va fi sistemul FTTH.
 • 30 ianuarie 2014 - un ghid video nou: "Cablu de fibră optică "Easy-access" - instalarea în clădiri de locuinţe." Clipul exemplifică în cele mai mici detalii procedura de instalare a unui cablu de fibră optică "Easy Access" într-un bloc de locuinţe. Momentan însă, materialul este disponibil doar în limba polonă.
Fibră optică easy access - cum se instalează în blocuri
 • 20 ianuarie 2014 - - an nou, cană nouă. "DIPOL în orice sezon" - aceasta este noua serie de căni DIPOL. Cum să intraţi în posesia lor? Daţi-ne un like şi un comment despre produsele achiziţionate de la noi pe Facebook şi la sfârşitul fiecărei luni vom alege un câştigător.
 • 10 ianuarie 2014 - SatNet 3.0 - noua versiune a programului de proiectare sisteme de distribuţie satelit. Oricine poate download-a noua versiune a programului SatNet şi poate proiecta sisteme de distribuţie CATV şi satelit bazate pe echipamente Terra. Programul este folosit de proiectanţi şi instalatori de sisteme CATV şi satelit din toată lumea pentru a:
  • proiecta sisteme folosind cele mai noi multiswitch-uri, amplificatoare şi componente pasive din seria net5,
  • proiecta sisteme "mixte" folosind echipamente noi şi mai vechi din gama Terra, foarte folositor în cazul extinderii sistemelor deja existente,
  • folosi o nouă metodă de a alege echipamentele potrivite - foile de catalog ale produselor pot fi accesate uşor pentru a accelera proiectarea sistemului,
  • "rupe" magistrala de semnal - pentru o mai mare flexibilitate în a creea diagrama reţelei.
 • 3 ianuarie 2014 - Camerele IP Sunell devin foarte cunoscute. În 2013, Camerele IP Sunell au fost printre cele mai populare pe piaţă. Creşterea vânzărilor în anul trecut a fost de peste 40%. Liderul pe piaţă a fost Camera IP Full HD (2MP) CMOS Sunell SN-IPR54/12DN/V K1680.
Camera IP de exterior Sunell SN-IPR54/12DN/V (CMOS, 2MP, 1080p, ONVIF)
 • 29 noiembrie, 2013 - Noua locaţie din Czestochowa. Au trecut deja trei luni decând filiala nostră din Czestochowa sa mutat în noul magazin de pe bulevardul Independenţei. Spațiul mult mai mare ne permite acum să oferim în condiții confortabile, serviciile noastre, unui număr mult mai mare de clienți. Am primit aprecieri în legătură cu noua locație datorită parcării generoase de care dispunem. În timp ce personalul Dipol le oferă sfaturi și consultații tehnice cu privire la sistemele de antenă, CCTV sau WiFi, clienții pot bea o cafea gustoasă.
 • 22 noiembrie, 2013 - Comunicat Oferte Speciale. Astăzi, clienţii magazinului electronic DIPOL au primit prima ediţie a acestui informativ. De acum încolo acesta va fi trimis la începutul fiecărei promoţii. Veţi putea afla despre produsele aflate în oferta promoţională, caracteristicile speciale ale acestora precum şi discountul de care beneficiaţi dvs sau firma pe care o reprezentaţi. Fiecare promoţie va fi valabilă pentru o perioadă de două săptămâni. Dacă doriţi să fiţi informat despre aceste promoţii va trebui să vă înregistraţi pe site-ul www.dipolnet.ro şi să fiţi de acord cu opţiunea de primire prin email a informativului DIPOL.

 • 29 octombrie, 2013 - o nouă funcţie în magazinul electronic DIPOL. De acum înainte, fiecare client care se loghează şi apoi selectează opţiunea //www.dipolnet.ro/login-myaccount">Contul meu are acces la istoricul comenzilor, o poate relansa pe oricare dintre acestea, descărca factura ei electronică, edita adrese (reședință, de livrare, sediul comercial, etc.) și abona la newsletter-ul DIPOL
 • 29 octombrie, 2013 - proiectanţii reţelelor de telecomunicaţii într-o sesiune de training la sediul DIPOL. A fost primul dintre cele două workshop-uri planificate pentru toamna aceasta ce au ca temă principală de dezbatere: "Norme de proiectare a sistemelor de telecomunicaţii din interiorul clădirilor" emise de 'Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Economiei' - Ancom-ul românesc. Participanţii la workshop, profesionişti în domeniul instalărilor LAN/WAN/WLAN au avut şansă să examineze paragrafele din document şi să îşi alcătuiască un mic ghid practic pentru implementarea acestor reguli în sistemele SMATC şi de fibră optică. Următoarea întâlnire va avea loc pe data de 19 noiembrie.
 • 15-17 octombrie, 2013 - Cursuri de instruire organizate de DIPOL. Organizate în Lublin, Kielce şi Cracovia, cursurile de instruire organizate de către compania DIPOL Polonia au atras un număr impresionant de arhitecţi şi designeri, dezvoltatori imobiliari, proiectanţi de reţele electrice şi de telecomunicaţii. Temele principale s-au axat în special pe sistemele SatTV/CATV destinate complexelor rezidenţiale.
 • 10 octombrie - inaugurarea sesiunii de toamnă a cursurilor DIPOL.
Cursuri de instruire pentru instalatori: Sisteme SMATV multiswitch cu topologie BUS (magistrală)
- de la proiectare la implementare;
Instalaţii SMATV optice şi reţele de fibră optică
 • Succes la SATKRAK 2013. Cea de-a noua ediție a celui mai mare târg expozițional dedicat televiziunii terestre și satelit - SAT Krak 2013 - s-a desfășurat în Cracovia, Polonia în perioada 3-4 octombrie. Anul acesta SAT Krak se întoarece în Cracovia, orașul care a găzduit cele mai multe ediții, după ce anul trecut Varșovia a fost gazda expoziției. Pe lângă discuțiile legate de viitorul stațiilor TV regionale și de cel al implementării DAB+ (radio digital), cea mai mare audiență a avuto prezentarea susținută de către inginerul nostru, Dl. Lukasz Bukowski: "A sosit timpul modulatoarelor DVB-T". La sfârșitul expunerii, toți cei prezenți s-au convis de faptul că modulatoarele analogice părăsesc treptat peisajul CATV/SMATV/CCTV. Chiar în prezent sunt disponibile pe piață o gamă largă de televizoare ce nu dispun de tunere TV analogice. Cu ajutorul modulatoarelor DVB-T se poate distribui într-o rețea de dimensiuni considerabile conținut A/V HD, fără pierderi de calitate. Calculatoarele sau playerele multimedia nu mai sunt necesare pentru a furniza semnal A/V deoarece modulatoarele sunt, de cele mai multe ori capabile să redea fișierele direct de pe unități de stocare flash, conectate prin USB (memorii USB, hard discuri USB, etc.)
 • pentru mai multe informații..>>
 • 3 octombrie, 2013 - Noua linie de multiswitch-uri TERRA câștigă premiul SAT Kurier 2013. Multiswitch-urile TERRA au fost recunoscute ca "cel mai bun echipament pentru instalaţiile colective" la SatKrak 2013. Juriul a apreciat principalele avantaje ale acestor componente SMATV: atenuarea scăzută la inserţie, izolare ridicată între căile de semnal, imunitate RF excepţională datorită carcasei exterioare turnate, controlul inovator al câştigului şi pantei precum şi aspectul profesional general. Premiul companiei DIPOL a fost primit de către Piotr Wasniowski.
 • 30 septembrie, 2013 - întâlnirea anuală dintre DIPOL și producătorul mondial de echipamente CCTV, Sunell Technology Corporation. Noile metode de cooperare pe termen lung au fost principalele teme de discuție deoarece ambele companii își doresc creșterea popularității brandului printre rândurile companiilor instalatore ce folosesc soluții DIPOL și Sunell. În procesul de proiectare și fabricație a echipamentelor, Sunell Technology Corporation aderă la standardele ISO9001 (Sistem de Management al Calității) și ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu). Fiind disponibile spre vânzare în peste 78 de tări, toate echipamentele au certificări CE, FCC, RoHS și CMA. DIPOL se implică intensiv în procesul de familiarizare a propriilor clienţii şi nu numai cu întreaga gamă de dispozitive CCTV şi echipamente Sunell prin organizarea de cursuri şi seminarii tehnice.
 • September 24, 2013 - SAT KRAK 2013 DIGITAL TELEVISION FAIR inPoland. Cea de-a noua ediție a celui mai mare târg expozițional dedicat televiziunii terestre și satelit - SAT Krak 2013 - va avea loc în Cracovia, Polonia în perioada 3-4 octombrie. Anul acesta SAT KRAK se întoarece în Cracovia, orașul care a găzduit cele mai multe ediții, după ce anul trecut Varșovia a fost gazda expoziției. Organizatorii au schimbat puțin idea generală a evenimentului deoarece au decis să se axeze în special pe conferințe, cursuri și workshop-uri legate de implementarea DVB-T și DAB+. Dar, bineînțeles, ca la orice târg, vor exista expuse echipamente ale celor mai importați producători din domeniu. Vă invităm așadar să vizitați standul DIPOL și, eventual, să participați la conferința susținută (în poloneză) de către inginerii din departamentul nostru tehnic în data de 4 octombrie, ora 11.30-12.00 CET - "Este timpul modulatoarelor DVB-T"
 • ...mai mult
 • September 20, 2013 - Energetab 2013. Cel mai mare târg destinat industriei enrgetice din Polonia - Bielsko-Biala International Power Industry Fair Energetab, a avut loc între 17-19 septembrie. Energetab este un eveniment unic, care se bucură de o mare popularitate printre expozanți si vizitatori. 740 de companii din peste 18 țări europene și asiatice au prezentat ultimele noutăți în domeniu. Standul companiei DIPOL fost plin de vizitatori pe tot parcursul zilei. O incedibilă putere de marketing a avut-o celebrul nostru roboțel Dipol. mai mult
 • 19 Septembrie 2013 - cursuri de formare în Cracovia pentru Octombrie 2013
  Invităm companiile instalatoare şi proiectanţii să participe la cursurile de formare despre sisteme CCTV şi CATV, care se vor desfăşura (în Polonia) în sediul nostru din Cracovia. De asemenea vor fi informaţii şi despre solutiile prin fibră optică. Detalii puteti găsi aici. Toată lumea este binevenită!
 • 5 septembrie 2013 - noile DVR-uri Ultimax . Dedicate atât celor ce caută soluţii ieftine şi fiabile, cât şi celor ce doresc soluţii cu parametrii puternici. Oferta include două serii de DVR-uri.
  Ultimax 12xx - economic
  Ultimax 12xx este o serie de DVR-uri economice cu funţionalitate de reţea potrivite pentru sisteme de supraveghere cu FPS moderat (4CIF/2CIF la 6-12 fps pe fiecare canal în funcţie de model). Pentru mediile mai dinamice utilizatorul poate alege ca numai un canal să înregistreze la rezoluţiie 4CIF şi un număr de 25 de cadre pe secundă, restul de 2-4/8/16 canale este limitat la rezoluţii de CIF/QCIF. Aceste DVR-uri ofertă o calitate înaltă de înregistrare şi funcţii avansate la un preţ rezonabil.
  Ultimax 1300 25fps
  Datorită celor 25 de FPS pentru fiecare canal, DVR-urile sunt ideale pentru medii dinamice precum străzi, autostrăzi, drumuri publice, parcări, staţii de autobuz, etc. DVR-urile Ultimax 13xx înregistrează fluxuri video de 2.5 ori mai dinamice decât DVRurile cu 10 FPS.
  Mai multe despre DVR-urile Hikvision/Ultimax here

 • 26 august 2013 - o nouă funcţie a magazinului DIPOL e-Store. Serviciul online al firmei Dipol a fost îmbogăţit cu o funcţie nouă. Secţiunile Bibliotecă şi Diagrame permit utilizatorilor adăugarea directă a setului complet de echipamente utilizate în articol.
 • 17 iulie 2013 - DIPOL a fost certificat de NUUO. DIPOL devine distribuitor certificat NUUO, producător de soluţii CCTV IP hardware şi software. Documentul confirmă participarea la cursuri şi rezultatul excelent primit în urma examinării de către NUUO. Orice distribuitor certificat de NUUO este un expert în alegerea şi configurarea sistemelor de supraveghere IP.
 • 15 iulie 2013 - premiu pentru firma DIPOL. Suntem onoraţi să vă anunţăm că firma Dipol a primit premiul "Dynamiczna Firma" (Companie dinamică) acordat firmelor ce cresc constant profitul.
 • 28 iunie 2013 - "Download-uri disponibile". Pentru o structură mai simplă şi accesibilitatea datasheet-urilor am creeat un tab ce conţine toate fişierele disponibile pentru un produs: certificate, manuale, software...

 • June 2, 2013 - Digital Park in Bieliny. The Singing Robot and Digital Dog continue their tour in Poland. This time they arrived to the town of Bieliny in central Poland, where they shared knowledge on the transition to DVB-T.
 • May 18, 2013 - Digital Park in Swietlochowice. On Saturday, the Singing Robot and Digital Dog reached Upper Silesia. Our team, together with the staff of the branch in Czestochowa, provided guidance and information on digital terrestrial television.
 • May 12, 2013 - Digital Park in Tomaszow Mazowiecki. This time our Singing Robot and Digital Dog visited Mazovia region saying goodbye to analog TV on May 20. The event was connected with Historical Picnic taking place in the Pilica river heritage park.
 • May 11, 2013 - DIPOL's robot at AGH University of Science and Technology. Our Singing Robot took part in the workshop "Young DaVinci - School of robots" held at AGH in Krakow, during the Festival of Robotics Robocomp 2013. The participants of the annual event learn how to build and program real robots. More information (in Polish) in the newspapers Gazeta Krakowska and Dziennik Polski.
 • April 20, 2013 - DIPOL in Digital Park in Myszkow. The event was designed to raise awareness of the inhabitants about the digital television transition. As usual, the guests could shake hands with the well known DIPOL Singing Robot and pat the new companion - Digital Dog spreading terror among analog cats;-) During the event, the municipality of Myszkow had a new part of the landscape - "Eiffel Tower" made ​​of multiswitch system components. Experts from DIPOL (Czestochowa branch) were answering any questions of the visitors on the digital switchover in this region planned on April 22, 2013. A press release on this event (in Polish) and photos are available on Myszkow website.
 • 1 aprilie 2013 - garanţie de 15 ani la cablurile Triset. Din aprilie 2013, toate cablurile Triset vor avea garanţie de 15 ani. Oferta noastră de cabluri coaxiale pentru sisteme TV / satelit include atât cabluri de exterior cât şi cabluri de interior.
 • 25 martie 2013 - DIPOL va participa la târgul Intertelecom. Vă invităm la standul nostru de la Intertelecom în Lodz, Polonia pe perioada 11 - 13 aprilie.
 • 21 martie 2013 - Târgul educaţional din Malopolska, 21-23 martie 2013. La acest eveniment a participat şi robotul nostru digital.
Imagini de la eveniment
 • March 16, 2013 - DIPOL in Digital Park in Wisla. Three days before analog TV switch-off in the region, experts from DIPOL were answering the questions of the visitors. The guests could shake hands with the well known DIPOL Singing Robot and pat the new companion - Digital Dog. They had a lot of fun!
 • 1 martie 2013 - we sell Terra products with a 4-year warranty. To begin with March 2013, each Terra product will carry a 4-year warranty. This is possible due to the extremely low failure rate of the equipment. We offer more than 150 Terra products.
 • 18 februarie 2013 - cursuri de pregătire în comunicaţii la şcolile tehnice din Cracovia. DIPOL a primit o scrisoare de mulţumire pentru o serie de cursuri destinate profesorilor din şcolile tehnice din Cracovia.
 • 3 ianuarie 2013 - Noul amplificator de 4 canale Terra at440. Acesta este folosit la intrarea sistemelor CATV pentru filtrarea, amplificarea şi egalizarea a 4 multiplexe DVB-T din banda UIF.
Amplificator cu patru canale: Terra at440 (UHF,DVB-T,AGC)
 • 28 noiembrie 2012 - noii suporţi LCD de la SIGNAL. Vă anunţăm cu plăcere că am introdus o nouă gamă de suporţi LCD/plasmă, gama SIGNAL.
Suport monitor LCD de birou Signal LCD-T6 (13
Suport LCD compact Signal LED-096 (37
Suport LCD de perete: Signal LPA19-442 (32
Suport de monitor
Signal LCD-T6
Suport de perete Signal
LED-096 E93111
Signal LPA19-442
pentru perete, aplecare, rotire
E93168
 • 19 Septembrie 2012 - Premiul Sat DIGI-TV. Vă anunţăm cu mândrie că amplificatoarele de canal şi modulatoarele Terra au câştigat premiul DIGI-TV Sat 2012 la categoria Cele mai bune componente pentru staţii TV!
DIPOL la SAT-DIGI-TV

 • 9 August 2012 - Suporţi LCD SIGNAL - calitate şi comfort în casa dumneavoastră. DIPOL a introdus o nouă gamă de suporţo LCD/plasmă pentru televizoare, proiectoare şi echipamente moderne - SIGNAL.
  Gama include:

 • 16 iulie 2012 - cabluri de fibră optică. DIPOL introduce o gamă completă de cabluri ULTIMODE ce permit trasarea conexiunilor în interiorul clădirilor precum şi între clădiri.
  The cables belong to three groups:
  • ULTIMODE BS - easy-access cables. The fibers can be branched directly to individual subscribers without the need for splicing within the riser of the building. They are easily extracted from breaking windows in the gel-free tube.
  • ULTIMODE IDC - indoor fiber optic cables (Minibreakout), with tight-buffered single-mode or multimode fibers contained in one sheath. Individual fibers are comfortably accessible, which makes it easier to install optical connectors, to make splices etc.
  • ULTIMODE UNI - universal fiber optic cables for indoor and outdoor applications. Multimode or single-mode 250 μm fibers are contained in central gel-filled tube. The gel in the tube is a kind of protective coating for optical fibers, which absorbs mechanical stresses and protects against environmental factors.
Cablu universal singlemode ULTIMODE UNI-4SM (4 x G.652.D)
Cablu distributie fibra optica ULTIMODE BS-24 SM (24 x G.652.D - SM, easy access)
Cablu optic universal
4 fibre
Cablu optic cu acces facil
24 de fibre


 • 27 iunie 2012 - Cabinete rack SIGNAL - calitate superioară şi o gamă largă de produse. DIPOL prezintă noua familie de cabinete rack. Dulapurile SIGNAL permit accesul sigur şi facil pentru instalarea corectă a echipamentelor rackabile.
  Oferta include două tipuri de cabinete RACK:
  • suspendate - cu înălţimi de 6 până la 12U (1U = 4.445 cm) şi adâncimi de 450 până la 600 mm. Cabinetele sunt dotate cu 4 şine de montaj pentru instalarea rapidă a echipamentelor.
  • staţionare - cu înălţimi de 24 până la 48U (1U = 4.445 cm) şi adâncimi de 600 până la 800 mm. Cabinetele dispun de două uşi şi de panouri laterale detaşabile. Şinele de montaj sunt marcate cu unităţi U pentru instalarea uşoară a echipamentelor.
Cabinet RACK 19 12U 450 mm wallmount SIGNAL
Cabinet Rack 24U 19' 600x800 mm staţionar SIGNAL
Cabinet Rack 19" SIGNAL (12U 450 mm, suspendat)
R912021
Cabinet Rack 19" (24U, 600x600 mm, staţionar)
R912012 • 12 iunie 2012 - DIPOL la ANGA Cable. Compania DIPOL va prezenta o gamă largă de sisteme media şi de comunicaţii pentru clădiri moderne.
  Pentru ANGA Cable Show 2012, am pregătit un site special în limba germană:
Site-ul nostru german www.dipolnet.de
 • 3 februarie, 2012 - DIPOL printre diamantele Forbes 2012. Compania DIPOL a câştigat din nou un premiu de prestigiu - Forbes Diamond 2012 (varianta polonă). Premiul Forbes Diamond se acordă companiilor de succes care şi-au crescut valoarea şi se numără printre furnizorii de top.
Reţeaua DIPOL creşte din tot mai mare, cele 10 sucursale din Polonia şi 6 sucursale în restul europei întăresc poziţia firmei pe piaţa europeană.
 • 15 noiembrie, 2011 - la târgul Energetics din Lublin, Polonia, DIPOL a cţştigat premiul pentru cel mai bun ştand şi cea mai bună prezentare.
Premiul pentru cel mai bun stand şi prezentare.
 • 5 noiembrie 2011, orele 9:00-17:00. - Ziua uşilor deschise la sucursala DIPOL din Rybnik, Polonia. Sucursala noastră din Katowice în cooperare cu firma Magnus Larsen vă invită la ziua uşilor deschise.
  Vom prezenta:
  • repeater-e GSM, DCS, 3G
  • echipamente CCTV
  • o gamă completă de soluţii pentru DVB-T şi DVB-S/S2
  • soluţii pentru fibră optică
MAGNUS LARSEN
44-203 Rybnik
ul.Prosta 137/A/4
 • 13 octombrie 2011 - Staţia TV TERRA MMH-3000+ a câştigat premiul pentru cea mai bună staţie TV modulară.
 • 14 septembrie, 2011 - Repeaterele Signal au fost incluse în categoria de produse de excepţie la târgul Energetab 2011.


 • 1 septembrie, 2011 - Toate produsele au garanţie de doi ani.
 • 1 iulie, 2011 - +Am lansat un nou site despre implementare DVB-T!

 • 9 Mai, 2011 - mai multe de 400.000 de vizualizări ale filmelor DIPOL's pe YouTube!
 • Audienţa ghidurilor Dipol de pe Youtube a depăşit deja 400.000 de vizualizări, din care 300.000 din polonia, 13.000 în limba engleză şi 58.000 în portugheză.

  Cel mai popular filmuleţ de la secţiunea engleză este Sertizarea RJ45 pe cablu UTP.
Protect - Camere DVR portabile
Protect - Camere DVR portabile
 • January 27, 2011 - DIPOL printre diamantele Forbes 2011.
 • Compania DIPOL a primit un prestigios premiu - Diamantul Forbes 2011 (Ediţia polonă). The Forbes listing includes the most successful and reputable companies which greatly increase their value and qualify as responsible contractors. The parameters that were taken into account also included such categories as product range and e-solutions.
  Forbes magazine is an American business and financial magazine founded in 1917 by B.C. Forbes, publishing reports and classified lists like The Forbes 400 (the richest people in America), The Forbes Global 2000 (the biggest, most powerful listed companies in the world), The World's Billionaires etc.
 • 12 Noiembrie, 2010 - deschiderea sucursalei noastre din România.
 • Sucursala DIPOL din România se află în Bucureşti, Strada David Emmanuel 13, Sector 1; website: www.dipolnet.ro
După mai mulţi ani de prezenţă pe piaţa românească, firma Dipol a deschis o sucursală în Bucureşti. Sucursala din România se va axa în special pe implementarea de soluţii şi de echipamente în domeniile telecomunicaţii, CCTV şi sisteme de fibră optică.
"România este un pionier al tehnologiei CDMA în Europa Centrală, şi totodată, potrivit raportului FTTH al Consiliului European emis în noiembrie, 2010, ţara noastră a depăşit Franţa şi Italia în dezvoltarea reţelelor de fibră-optică FTTH. Sperăm că vom avea o poziţie puternică pe piaţa românească." - A declarat Costin Nicolau, directorul general al "Dipol Connect Bucureşti".
Dipol vinde produse şi soluţii în domeniul CCTV, SAT TV, WLAN la aproximativ 50 de ţări din Europa, Asia, Africa, şi America. În 2008 Dipol a fost câştigător al "Ierarhizării Leader-ilor Exportatori Polonezi" în categoria "Expansiunea Exporturilor", categorie organizată sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerul Economiei şi Agenţiei pentru Investiţii Străine.
Sucursalele noastre sunt localizate în Polonia, Cehia, Ungaria, Portugalia, Slovacia şi România. Asigurăm acestor sucursale cu suport tehnic pentru e-store şi logistică.
 • 14 Octombrie, 2010 - gama completă de produse DVB-T prezentată de Dipol cu ocazia tîrgului Satkrak din Cracovia, Polonia, a primit un premiu special.
 • Oferta include un receiver DVB-T si multimedia player Signal HD-507, analizator DVB-T Digiair Pro, antena pentru exterior Signal A6040, multiswitch-uri TERRA.
 • 8 Octombrie, 2010 - votati cea mai interesanta poza
 • Versiunea 2010 a concursului de poze "Pasionati de antene" a inceput. Utilizatorii internet pot alege cea mai buna poza din 21 trimise deja catre Dipol. Va invitam la vot!
Cateva dintre poze
 • 6 Octombrie, 2010 - urmeaza in oferta noastra: Receiver DVB-T cu PVR si functie multimedia player - Signal HD-507
 • Signal HD-507 A99250 este singurul receiver DVB-T de pe piata care include si un multimedia player. Folosirea acestei unitati compacte este cel mai simplu mod de a adapta un monitor/televizor CRT/LCD/plasma la noua tehnologie digitala (MPEG-4) si multimedia digitala.
Tuner digital terestru Signal HD-507 (MPEG-2/4, PVR Ready)
 • 24 Septembrie, 2010 - coperta castigatoare a catalogului Dipol 2010
 • Ati votat coperta catalogului Dipol 2011. Va multumim pentru voturile dumneavoastra - aceasta este coperta castigatoare:
 • 13 Septembrie, 2010 - vot online asupra noii coperti a catalogului Dipol
 • Care va fi coperta catalogului pentru anul 2011? Ca in fiecare an, organizam un vot online. Va invitam sa votati.
 • 25 August, 2010 - noua serie TREND de inregistratoare CCTV
 • DIPOL aduce o noua serie de DVR-uri moderne - Trend 250. Seria include modele cu 4,8 si 16 canale. DVR-urile Trend pot fi folosite in orice sistem CCTV, ce necesita inregistrari de inalta calitate, redare in timp real si un standard de compresie eficient. La iesirea VGA se poate conecta un monitor LCD sau VGA.
DVR 4 canale TREND 250X04 (H.264, monitorizare internet)
DVR 8 canale TREND 250X08 (H.264, monitorizare internet)
DVR 16 canale TREND 250X16 (H.264, monitorizare internet) - SOLDURI!
M72504
M72508
M72516
 • April 27, 2010 - Medalia de aur pentru iluminatoarele IR Redbeam!
 • Seria de iluminatoare IR Redbeam apartin noii generatii de echipamente IR. Avantajul acestei serii este folosirea unor matrici de LED-uri special proiectate (in loc de mai multe diode separate), care impreuna cu lentile speciale asigura unghiul de iluminare dorit. Acestea au castigat medalia de aur la targul Securex 2010.
Gold Medal of Securex for Redbeam IR illuminators
 • April 7, 2010 - DIPOL introduces Aviosys equipment.

 • Aviosys cameras provide a new quality in the field of video distribution on the Internet.

  Aviosys IP Power Switch & Watchdog (4-ch) - allows remote AC power control of electric/electronic devices (via the Internet network).

Camera IP AVIOSYS 9070 CS (720p)
IP Power Switch & Watchdog (4-ch): Aviosys 9258HP
IP Camera K1161
IP Power Switch & Watchdog (4-ch) N3410
 • March 31, 2010 - DIPOL offers powerful IR illuminators of a new generation: Redbeam.
 • The advantage of the Redbeam series is application of a specially designed LED matrix (instead of a conventional set of diodes) which, together with optical lens/es, ensures desired operational angle and distance.

Redbeam - lumina suficienta in orice conditii<br />Noua generatie de iluminatoare CCTV
Comparison of IR illuminators with similar output power
 • January 8, 2010 - DIPOL offers HDMI accessories.
 • HDMI devices and cables are an essential element of homes equipped with modern HD televisions. They give the possibility to link the TVs with HD receivers, Blu-ray players, game consoles etc.- in various combinations.
  We offer switchers, splitters, extenders (e.g. via UTP/FTP cable), HDMI cables.
  HDMI accessories
 • November 4, 2009 - an award for ULTIAIR series at ALARM Kielce.
  Award-winning transmission - ULTIAIR. The judging panel of the Video Surveillance Conference and Exhibition ALARM in Kielce, Poland, awarded medal for ULTIAIR system, appreciating the role of signal transmission in the construction of modern CCTV systems.
 • November 4-5, 2009 - DIPOL company presented at Alarm Video Surveillance Conference and Exhibition in Kielce, Poland, an integrated offer of CCTV devices, software and transmission means for city video surveillance systems, based on ULTImonitoring concept.
ULTIMONITORING at Alarm Kielce, Nov. 4-5, 2009
  We showed:
  • ULTIMODE fiber optic equipment
  • ULTICAM H.264 cameras used in many city monitoring systems
  • ULTIAIR devices for wireless data transmission
  • ULTIMAX-104, ULTIMAX-204 DVRs
 • October 15, 2009 - TERRA - F1 among multiswitches. At SatKrak exhibition there are granted annual awards for the best products of the year. The voting includes the opinions of Internet users. This year, the winner in the multiswitch category became the TERRA line of radial multiswitches.
 • TERRA multiswitches are professional-grade products. They are designed for large and complex installations for housing developments as well as for demanding individual users (in larger one-family houses and other buildings). Due to high quality, reliability, and easy installation and operation they are really great products. They are widely used in SMATV systems up to 1000 outlets.
TERRA - F1 among multiswitches
DIPOL company representative receives the "Product of the Year" award of the SatKrak trade fair
for the MSR series of TERRA multiswitches
 • September 30, 2009 - TRANS-DATA - professional telecommunications antennas.
 • TRANS-DATA - the brand of high quality antennas for operation in 806-960 MHz and 710-2500 MHz bands. With sophisticated design and high quality materials, the antennas have very good parameters (including VSWR) and ensure stable operation.
 • September 23, 2009 - Training of ACTi IP cameras and CCTV systems design. The training was focused on configuration of IP cameras and systems design. The course was attended by the representative of ACTi - Ms. Anna Tsai, who at the end of the short course tested the knowledge of the participants. We thank everybody for their attendance and welcome to another trainings and courses.
 • September 8, 2009 - High quality connectors for reasonable price, up to 6 GHz, at last!
N tată pentru cablu Tri-Lan 240/H-155 (6 GHz)
N mamă pentru cablu Tri-Lan 240/H-155 (6 GHz)
SMA/RP tata pentru Tri-Lan 240/H-155 (6 GHz)
SMA/RP mama pentru Tri-Lan 240/H-155 (6 GHz)
 • October 15-17, 2009 - We invite you to visit our stand at SatKrak in Krakow.
 • DIPOL company will present TERRA multiswitches of MSR series nominated for an award. The MSR series includes a full set of radial multiswitches that allow to build SMATV systems for various numbers of users, from 4 to 320.
 • September 2, 2009 - Start of online poll on the cover of printed catalog DIPOL 2010.
 • Which will be the cover of the 2010 catalog? Well known designer from Krakow, Lukasz Kozak, has prepared four designs. Like every year, we have arranged online voting for the best one.
 • August 26, 2009 - New ULTIMAX DVRs.
 • The range of digital video recorders of the 3rd generation has been extended by two new 4-channel models: ULTIMAX-104 M71040 and ULTIMAX-204 M72040. They are ideal for both small and large installations, due to modular conception allowing to combine up to tens of devices (any ULTIMAX models). ULTIMAX family allows to use in one system analog and IP cameras. The system is easy to expand and upgrade. A number of DVRs working in the network instead of a single one allows flexible response in the case of a failure. The DVRs are excellent examples of professional equipment at a reasonable price.
 • August 2009 - Special offer for installation companies - GSM repeaters.
 • We invite installation companies for cooperation in distribution of GSM repeaters.
  Wireless technologies represent a growing piece of the telecommunications market. Along with it there is a need for ensuring high signal quality.
  DIPOL launches a new department and is searching for installation companies - regional partners. We offer special prices for distributors, advertising support, and first of all - certified devices.
  For details - send a query to: dipol(at)dipol.com.pl
 • July 31 - August 2, 2009 - video surveillance of "Dni Myslenic" (Days of Myslenice).
 • Once more ARNDEX company in cooperation with DIPOL deployed mobile CCTV system during the event. The system employed ACTi K1215 PTZ cameras and was managed by ULTISYSTEM software. Mobile monitoring center was organized in a tent.
 • July 6, 2009 - DIPOL becomes a distributor of megapixel Tokina lenses.
 • Concerned about the performance of the products we sell, in connection with the growing demands for CCTV image quality, DIPOL company decided to expand its offer of professional lenses.
  Tokina company is a world-renowned manufacturer producing high-end lenses for CCTV and still cameras.
A meeting with Yoshiki Togashi (Tokina), Krakow, July 6, 2009.
 • June 5-7, 2009 - Video surveillance system at jewelry trade fair in Krakow.
 • DIPOL company delivered video surveillance system for securing prestigious jewelry trade fair. Valuable products were under continuous surveillance of color day/night cameras SN-468C/W of Sunell (M11206), speed dome cameras ACTi K1216, and megapixel cameras ULTICAM K1441. The video was recorded by ULTIMAX-716 DVR (M77160) and network server managed with ULTISYSTEMK3216 software.
Security of JUBINALE '09 Summer Trade Fair for Jewelery & Watches in Krakow
was ensured by video surveillance system from DIPOL
 • May 29-30, 2009 - Kwietny Bieg (Flower Run).
 • As every year, despite heavy rain DIPOL company took part in the 24-hour relay race around Blonie Park in Krakow, covering a distance of 226 km.
 • Mai 28, 2009 -Am terminat cursul de formare de primăvară.
 • Cursul a avut loc în 5 oraşe: Krakow, Lodz, Sandomierz, Warsaw şi Wroclaw. Domeniul de aplicare a subiectelor acoperite:
  • sisteme MATV/SMATV în clădirile cu mai multe familii și hoteluri bazate pe headend-uri TERRA (MH-3000) şi sisteme multiswitch.
  • ULTISYSTEM - integrarea camerelor analog, IP şi IP megapixel într-un singur sistem - soluţii moderne de supraveghere video pentru oraşe. DVR-uri ULTIMAX .
  • ULTIAIR - instalarea unei reţele wireless eficientăpentru sisteme IP CCTV - proiectare reţea şi programare dispozitiv.
The next series of the courses will be held in the fall 2009.
 • March 17-19, 2009 - Intertelecom, Lodz, Poland.
  DIPOL exhibited under the theme "A megapixel revolution". We showed new NUUO NVRs and ULTISYSTEM software as the platform for city surveillance systems, and megapixel cameras equipped with megapixel lenses.
Megapixel revolution at Intertelecom<br />Lodz, Poland, March 17-19, 2009
 • March 13-15, 2009 - Building Fair, Rzeszow, Poland.
 • DIPOL exhibited under the theme "Modern House."
  We presented the following categories of products:
  • TERRA headend - distribution of satellite channels in hotels and apartment houses
  • TERRA multiswitches for SMATV systems in housing developments, apartment houses, and one-family homes
  • CCTV cameras for residential monitoring
  • TRISET, CAMSET, NETSET - transmission cables of highest quality
Modern House - Building Fair<br />Rzeszow, Poland<br
/>March 13-15, 2009
 • March 5, 2009 - Conference from the series "Video surveillance", Warsaw.
 • DIPOL took part in the conference organized by "Centrum Promocji Informatyki". The lecture "How to organize city surveillance - preparation steps" was given by MSc. Maciej Wlodarczyk.

  • February 24-26, 2009 - DIPOL showed ULTISYSTEM and megapixel cameras at PRAGOALARM in Prague, Czech Republic.
  • It was the biggest event in this industry in Central - Eastern Europe, because this year the Securex in Poznan does not take place (it is held every two years). Czech market is one of the most advanced and demanding in Europe, so the fair will be attended by leading companies from all over the world.
  ULTISYSTEM - a strong entry - DIPOL at PRAGOALARM<br />Prague, February 24-26, 2009
  • January 19, 2009 - opening of a new store in BERN, Czech Republic.
  • The interview with Tomas Sehnalek, the manager of DIPOL's affiliate in Czech Republic:

   The crisis approaches and you open new store - isn't it a risky move?
   During crisis people are giving more thought to their budget, they choose and buy quality and cost-effective products. Perversely, I'd say: the crisis increases our chances. ...
  DIPOL - Brno, Olomouvká 2, 61800 Brno Černovice
  brno@t-cz.com
  tel.: +420 588 883 444
  • December 1, 2008 - we offer new products - wireless access points from ULTIAIR family.
  • ULTIAIR family has been designed for creating efficient wireless IP CCTV and ISP networks. The series is characterized by short delays and high throughput. The devices can be managed via WinBox utility or telnet. They operate in unlicensed 5GHz band - no special permissions are needed. The devices can operate as client or base stations...
  Access Point profesional: ULTIAIR 419KC
  Wireless Access Point: ULTIAIR 423KC
  Brigde wireless profesional ULTIAIR 319KC
  Wireless Access Point: ULTIAIR 323KC - SOLDURI!
  Access point dual ULTIAIR 423KN - SOLDURI!
  Wireless Access Point: ULTIAIR 417SB
  ULTIAIR family.
  • November 20, 2008 - DIPOL is a laureate of the "Export Leaders" ranking.
  • The sixth series of the All-Polish Ranking of Export Leaders has been decided. The event is organized under the patronage of the Ministry of Foreign Affairs, the Ministry of Economy, and the Polish Information and Foreign Investment Agency. The official ceremony finalizing the competition took place in the Warsaw Galeria Porczyńskich. In the field of CCTV, SAT TV, WLAN - the winner has been DIPOL - in the category "Export Expansion". This category takes into consideration the number of foreign markets that have been established by the competing companies.
  A showcase of DIPOL company - the Export Leader:
  • November 5, 2008 - DIPOL got distinction for ULTISYSTEM.
  • The ULTISYSTEM software suite that enables cooperation of local monitoring systems with city video surveillance was honored at Video Surveillance Conference and Exhibition ALARM, in Kielce, Poland (Nov. 5-6, 2008)...
   Some video from the event:
  • October 28, 2008 - DIPOL website in Slovak.
  • It is the next language version of our services. Our partner in Slovakia is DVA2YA, s.r.o. in Twardoszyn.
   The website can be found on www.dipolnet.ro after selecting Slovensky (click the arrow in the upper right corner) or directly at www.dipol.sk.
  • Oct. 16, 2008 - Sat Krak award for DIPOL company.
  • We are pleased to inform that we received the award for the "Best Product of the Year 2008" in the category "SMATV systems" - for TERRA headend distributed by DIPOL.
   Below - the intro to the report of the event and ceremony of presenting the "Best Product of the Year" award.
  • Sept. 23, 2008 - recognition for DIPOL website.
  • We are happy to inform you that Gwiazdor.pl recognized DIPOL site for a quality Internet service that deserves three stars - the sign of the high position among other awarded Web pages.
   The mission of Gwiazdor Internet domain is positive influence on the development of Internet in Poland through promotion of valuable websites.
  • Sept. 22, 2008 - the roll-out of Technologic antennas.
  • Antennas of Technologic are used for creating efficient and reliable wireless networks operating in 5 GHz band. The antennas have been made of high-quality materials and components that guarantee high and stable parameters. There are available panel antennas A73502 (23 dB) , A73551 (19 dB), and sector antenna A73513 (17 dB). A novelty on the market is "Arka" Dual, combining the panel antenna A73521 (19 dB) and sector device A73523 (17 dB) - two antennas in one housing.
   Distinctive features:
   • CE1471 certificates
   • durable plastic covers resistant to UV radiation
   • low-loss antenna connectors with improved shielding (Teflon and gold)
   • brackets and other mounting elements made of rustproof materials, allowing easy assembling and long-term durability
   • active components protected against the aging process with special protective layer
  A73521
  Technologic ARKA Dual 5G-19D (5GHz 19dB)
  A73523
  Technologic ARKA Dual 5G-17S (5GHz 17dB)
  • September 17, 2008 - the introduction of the highest performance compression BNC connectors.
  • The compression BNC connector E8293 is manufactured by American PCT company. The features of the connector have been specially matched to the cables of CAMSET family. The transmission lines of CCTV systems can be easy to install, ensure best parameters and stability. The connector is produced under strict technological discipline. It consists of 13 parts made of special, non-corrosive materials. With CAMSET cable it forms a waterproof, durable connection. The professional compression BNC connector E8293 fulfills all recommendations of SCTE (The Society of Cable Telecommunications Engineers).
   Main features:
   • wide operating band - up to 2 GHz,
   • connecting/disconnecting operations do not influence connection quality (can be even used in measurement equipment),
   • waterproof termination of the cable,
   • resistance to corrosion - made of non-ferrous metals and highest-quality dielectric,
   • very low loss in the whole operating band (CCTV applications - baseband video <0.1 dB),
   • perfect matching to the transmission line within the whole operating band
    (CCTV applications - baseband video - VSWR<1.03),
   • simple and quick assembly: longitudinal compression,
   • properly compressed connection is highly resistant to break, due to dual compression rings,
   • matched to the cables of CAMSET family and RG-59 cables with inner conductors from 0.55 to 0.80 mm,
   • many patent-pending solutions,
   • to be compressed with PCT-AIO-CT E80075 or TR-255 E80077 compressing tools,
   • quick and easy assembly, and stability of operation are really worth the price.
  Mufă BNC PCT-BNC-59 compresie profi<br />(cabluri CAMSET/RG-59)
  Cleşte compresie MASTER AIO (BNC, F, IEC, RCA)
  Professional Compression BNC Connector E8293
  Universal Compression Tool PCT-AIO-CT E80075
  • September 1, 2008 - transmission cables of the highest quality - new range of CAMSET cables for CCTV and NETSET UTP cables for data transmission.
  • CAMSET cables have excellent parameters and are produced under strict technological discipline. They guarantee perfect and stable video transmission in CCTV systems.
   The production of the cables has been initiated by DIPOL, according to strict guidelines for the project performed by a group of engineers from a renown European cable plant.
   Highest-quality materials, strict technological discipline, 92% copper braid coverage ensure perfect transmission parameters, especially effective electromagnetic shielding. CAMSET cables come with a 6-year warranty that eliminates any risk for the installation company or end user. The power wires have been certified for use at 230VAC.
   NETSET products are twisted-pair UTP cat. 5e cables with guaranteed transmission parameters. They also come with a 6-year warranty.
   Strict technological discipline includes continuous measurements of all parameters. The cables fulfill all requirements for cat 5e with a large safety margin.
  Cablu CCTV cu alimentare YAP RG-59+2x1.0 [100m]<br /> (100% Cupru, 230V)
  CCTV cable CAMSET 100
  M6100
  Cablu U/UTP 24AWG NETSET Cat5e de interior [1m]
  Cablu UTP de exterior Cat5e NETSET UTPw (cu gel, negru) [1m]
  NETSET UTP 5e
  (indoor)
  E1408
  NETSET UTPw 5e
  (outdoor - gel-filled, black)
  E1410
   Digital modular headend TERRA MMH-3000 is a compact headend solution for the reception of DVB-S and DVB-T programs for analog redistribution in SMATV and small CATV networks, e.g. in hotels, boarding houses, multi-family houses, housing developments. Thanks to vestigial side band modulators it allows to utilize adjacent channels. The base unit can be installed into a standard 19" rack or standalone wall, fixed by reversing the mounting brackets. The unit incorporates power supply, RF amplifier, and intelligent data bus. It may hold up to 8 individual modules - digital satellite or terrestrial receivers and RF modulators.
   Main features:
   • possibility of receiving a number of encrypted programs with a single card
   • PC-controlled and programmed
   • manageable via the Internet
   • Master - Slave technology
   • access to the system log (events)
   • possibility of SMS alarms (via PC GSM terminal)
   • graphical representation of adjusted parameters
   • VSB modulators
   • detailed user manuals (assembling, programming, diagnostics) in English, Lithuanian, and Polish
   • 2-year warranty
   • competitive price
  Modular Headend TERRA MMH-3000
  • July 4, 2008 - new Signal multiswitches. Beside four-LNB multiswitches available for a long time we offer now one- and two-LNB devices.
   Signal multiswitches make a very attractive offer for radial systems (one multiswitch, radial distribution of signals from one, two , or four satellites to up to 16 outlets). Thanks to very good parameters the multiswitches are perfect for one-family homes and small multi-family buildings.
  • July 1, 2008 r. - opening of a new DIPOL's seat in Czestochowa, at 40, 1-go Maja Street. The new seat is more spacious, which allows for better presentation of the offer and comfortable environment for the customers.
  • Among the customers buying products by July 15, 2008, there will be distributed by lot special prize.
  • Days of Myslenice, June 27-29, 2008, were monitored with ACTi cameras. The organizers of mass events are obliged by law to ensure safety of the people. Proper security level can be obtained by employing large security staff, or by means of CCTV technology. The places which are built for such events (stadiums, sport halls, covered markets etc.) have to be equipped with CCTV infrastructure. And what about the grounds where it happens sporadically?
   The municipal authorities of Myslenice entrusted ARNDEX company with building mobile CCTV system. The company cooperated with DIPOL supplying the modern equipment....
  Camera IP speed dome zi/noapte: ACTI CAM-661 (MPEG-4)
  The system consisted of three ACTi cameras CAM-6611 K1214
  and a PC with Alnet NetStation software (K3204).
  • On June 25, 2008, DIPOL was visited by representative of IQinVision for Eastern Europe Mr. Ivan Sval.
  • We were discussing issues connected with megapixel CCTV systems and further cooperation between DIPOL and IQinVision.
   IQinVision is a market leader in the field of megapixel cameras. This American company, founded in 1998, has the headquarters in California, and two branches: in Pennsylvania and Holland.
  Ivan Sval and Maciej Wlodarczyk (DIPOL)
  • June 10, 2008 - DIPOL company got Certyfikat Kwietny Bieg (Certificate of Flower Run) stating that our team ran a distance of 236.51 km around Blonie Park in Krakow. On May 31, DIPOL's relay team covered that distance during 24 hours. More (in Polish only): Kwietny Bieg (Flower Run) (organized to commemorate 29 anniversary of the first pilgrimage of John Paul II to his homeland).
  • May 19, 2008 - new functionally of Price List on DIPOL website.
  • Opening Retail / Wholesale Price List in PDF format, it is possible to get access to catalog pages of the items, just by clicking on the name of the product.
   It is the next functionality of our service that makes it easier to look for the products we offer, get accurate information, and order the desired items.
   The price lists contain all products, including those being sold with discount ("packs").
  • April 8, Lodz, 19th International Fair of Electronic Communication 2008 INTERTELECOM 2008 - we won "Gold Medal of Intertelecom for the best product" for network video recorder - ULTIMAX-716.
  • The contest was hold for the 15th time. The goal of the contest is to promote products and services that contribute to the development of telecommunications in Poland.
   The Gold Medal was handed to representatives of DIPOL company during evening ceremony in ELEKTROWNIA RP Club for modern DVR of the 3rd generation - ULTIMAX-716.
   In the pictures - Ms. Magdalena Stachula from DIPOL picks up the medal handed by Ms. Anna Strezynska, the President of the UKE (Republic of Poland - Office of Electronic Communications).
  • Feb. 11, 2008 - DIPOL website in Hungarian.
  • We are pleased to announce the availability of the Hungarian version - it is the next language after Polish and English. Our partner in Hungary is Ostel - Invest company, based in Debrecen.
   This website can be found on www.dipolnet.ro after selecting Magyar (click the arrow in the upper right corner) or directly at www.ostelsat.hu.
  • Jan. 11, 2008 r. - new Internet domain of DIPOL.
  • The start of our Internet service in English with a new layout, on new Internet domain - www.dipolnet.com.
  • November 7, 2007, Kielce - Alarm 2007 - 5 Mega-pixel IP CCTV camera honored with Medal of ALARM Kielce.
  • Lectures on designing of modern city monitoring systems and broad offer of IP CCTV devices presented at the event gained recognition of the organizers and visitors, proven by the Medal of ALARM Kielce.
   The picture shows the Medal ALARM 2007 and the awarded camera: IQinvision K1431.
  • Oct. 27-28, 2007, Sandomierz - commemoration of anniversary of our branch.
  • During the last weekend of October we were happy to celebrate the 15th anniversary of DIPOL branch in Sandomierz.
   Through the years the branch turned from a small section into an important company in the region, doing business in three provinces: lubelskie, podkarpackie, swietokrzyskie.
   The branch managed large projects in the areas of security of large organizations, with use of the newest IP CCTV solutions.
   The celebration took place in a renown hotel "Pod Cizemka", placed in the market square of this beautiful city.
   In the pictures - Mr. Piotr Kogut, the head of DIPOL - Sandomierz, and the anniversary layer cake prepared by the branch IT specialist, being also an amateur pastry cook.
  • Oct. 18, 2007, Krakow, SatKrak 2007 - "Product of the Year" prize for the family of TRISET cables.
  • During a gala event, there were given several awards in various areas of satellite technology. The list was announced by the editorial team of Satkurier magazine. There were taken into considerations votes of the readers of Satkurier website and technical assessment performed by the editorial staff.
   We are glad to inform you that one of the awarded products is TRISET family of coaxial cables distributed by DIPOL.
   In the picture: Mr. Janunusz Sulisz, editor-in-chief of "Satkurier", gives the "Product of the Year" prize to Mr. Tadeusz Szydlowski from DIPOL.
  • Sept. 28, 2007 - DIPOL has a new logo.
  • After 17 years we changed the logo of our company. We hope that we (and our customers) will like it for the next 17 years, at least.
  • May 26-27, 2007 - Kwietny Bieg (Flower Run) - a success of long-distance runners from DIPOL.
  • During 24 hours, the DIPOL relay team (28 runners) ran 236 km, without a break.
   Kwietny Bieg (Flower Run) is a relay race around Poland taking place every year at the end of May and the beginning of June, to commemorate John Paul II.
   
   
  Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | SitemapToate drepturile rezervate © 1996-2017 DIPOL sp.j.