COŞUL MEU
Coşul este gol

Video system

PAL

Set video balun: 1VP-B (angular, 2 buc)
Cod: M16654
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
12,60 Lei15,12 Lei0 %
Video balun TR-1Q cu mufa BNC - SOLDURI
Adaptorul
Video balun TR-1Q cu mufa BNC - SOLDURI
Vedere din spate
Setul 1VP-B este proiectat pentru a transmite semnalul video de la/spre o intrare/ieşire video - printr-un cablu torsadat( UTP, STP, FTP), folosind câte un astfel de adaptor la fiecare capăt al liniei. Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un registrator sau o cameră de supraveghere.
Transformatorul adaptează impedanţa cablului coaxial (75 Ohmi) la cea a unei linii simetrice (100 ohmi), asigurând o transmisie video de bună calitate pe distanţe de până la 400m (pe cablu UTP Cat5) pentru următoarele tipuri de camere video:

  • PAL (CVBS) până la 400 m
  • HD-TVI, AHD până la 200 m (720p) sau 150 m (1080p)
  • HD-CVI până la 200 m
Instalatorul trebuie să respecte codificarea şi să păstreze ordinea firelor: (+) la (+) şi (-) la (-). Montarea greşită duce la o calitate inferioară a imaginii şi la interferenţe .
Specificaţii:

Nume

1VP-B

CodM16654
Distanţă maximă 400 m

Tensiune standard (CVBS, 75 Ω)

1 Vpp

Atenuare

0.5 dB (f=5 MHz)

Bandă

0 ... 50 MHz (-3 dB)

CMRR (dB @ 5MHz)

60 dB

Impedanţa cablului coaxial intrare/ieşire

75 Ω

Impedanţa cablului simetric ieşire/intrare

100 Ω

Mufa cablu coaxial

BNC tată

Conector simetric

regletă

Temperatura funcţionare. / umiditate

0ºC...+55ºC / <95%

Greutate

0.016 kg

Dimensiuni (W x H x D)

15 x 33 x 24 mm

CMRR pentru adaptoare de impedanţă (balunuri). "Balun" este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", în sistemele CCTV acesta este un element de legătură dintre un cablu coaxial şi un cablu UTP. Cel mai mare avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scăzut, rezistenţa la interferenţe şi posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi. Datorită aranjamentului simetric al firelor, interferenţele vor fi identice şi pot fi astfel anulate. Ceea ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferenţele identice apărute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisă de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la ieşirea asimetrică şi valoarea semalului parazitic la intrarea simetrică a adaptorului. Parametrul poate fi măsurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic Vz la ambele intrări ale părţii simetrice (în scurt pentru a elimina anularea diferenţială). În aceste condiţii, un adaptor de impedanţă ideal nu ar prezenta nici un semnal la ieşirea asimetrică, totuşi în realitate va apărea un semnal Vb. Valoarea CMRR este calculat cu următoarea formulă:
CMRR = 20*LOG(Vb/Vz)
Valoarea CMRR a balunurilor Etrix (în banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB. Aceasta înseamnă o atenuare a semnalelor (interferenţe) de 1000 de ori.
Preţul este pentru set (2 buc.)
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
12,60 Lei15,12 Lei0 %
 
Set video balun: 1VP-B (angular, 2 buc)
Cod: M16654
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | SitemapToate drepturile rezervate © 1996-2016 DIPOL sp.j.