COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Noutăţi în bibliotecă

Nr.
Nume firmă
Data
1
SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision
SADP (Protocol de Căutare Activă a Dispozitivelor) este un program gratuit și ușor de folosit, necesar pentru căutarea camerelor IP și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Instrumentul de căutare online poate fi, de asemenea, utilizat pentru modificarea setărilor de reţea şi a parolei (modificare şi recuperare) ale echipamentelor Hikvision. Programul poate rezolva şi probleme legate de conflicte IP (ce pot apărea în cazul conectării mai multor echipamente noi simultan), chiar și în aceeași clasă de rețea. Programul funcţionează cu sistemele de operare ...
2017-04-25
2
Cum să rezolvăm problema cu vizualizarea materialelor video de supraveghere în browserul Firefox?
Firefox v52.0 a schimbat setările implicite pentru pluginul NPAPI. Acest lucru implică probleme cu afișarea imaginilor (prompturi repetate pentru instalarea de pluginuri deja instalate) de la camere și DVR/NVR Ultimax sau ***Hikvision***www.dipol.com.pl/hikvision--producer,search***. Este posibilă resetarea suportului de pluginuri prin setarea variabilelor corecte în opțiunile Firefox.
2017-03-24
3
Applications for the management and operation of CCTV systems based on Hikvision devices
The article provides an overview of applications dedicated for installers and users of Hikvision-based video surveillance systems.
2017-03-24
4
Fibră optică în sisteme de supraveghere - probleme practice
Problema principală întâmpinată de instalatori în timpul implementării unui sistem de monitorizare video este alegerea unui cablu corespunzător de fibră optică și topologia cablului pentru instalația respectivă. Pentru că cele mai frecvente întrebări sunt legate de instalarea camerelor pe stâlpi sau lampadare, toate exemplele aduc referință la acest tip de instalații, cu toate acestea, informațiile sunt foarte relevante și pentru alt tip de instalații.
2016-12-20
5
Crește viteza conexiunii LTE o antenă exterioară?
Accesul la internet wireless prin rețelele celulare este un serviciu din ce în ce mai popular. Popularitatea în creștere a serviciului printre abonați este rezultatul mobilității, randamentului și prețurilor reduse. Punctul culminant este tehnologia LTE, care permite atingerea unor rate de transfer similare celor din rețelele de telefonie fixă/cablu sau WiFi.
2016-12-15
7
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor DVB-T2 din România.
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor terestre digitale din România.
2016-10-29
8
DIPOL at SAT KRAK Digital Television Fair, Oct. 6-7, 2016
On October 6-7, the Galaxy Hotel in Krakow hosted the 12th edition of Sat Krak Digital Television Fair - the largest event of its kind in Poland, gathering industry leaders of digital television and other media. The guests had the opportunity to see new products, as well as to learn opinions of the industry experts.
2016-09-30
9
Implementarea DAB+ în Polonia
Transmisiunea Audio Digitală (DAB) reprezintă o tehnologie folosită pentru transmisiunile staţiilor de radio în principal în Europa. La fel ca în cazul standardului terestru digital DVB-T care a înlocuit de-a lungul anilor transmisiunea analogică TV, radioul digital oferă o serie de beneficii atât pentru ascultători cât şi pentru transmiţători.
2016-09-30
10
Antenele Yagi-Uda - punând teoria în practică - modele personalizate!
Antena Yagi-Uda sau Yagi este unul din cele mai cunoscute modele de antenă. În ciuda construcției relativ simple, are un câștig mare, de obicei mai mare de 10dB. Antenele Yagi-Uda pot funcționa în benzile FIF și UIF (de la 3MHz la 3GHz) dezavantajul fiind câștigul mare într-o bandă relativ îngustă.
2016-09-15
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | SitemapToate drepturile rezervate © 1996-2017 DIPOL sp.j.