COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Noutăţi în bibliotecă

Nr.
Nume firmă
Data
1
DIPOL la ENERGETAB 12-14 Sept. 2017
Energetab, desfășurat în Bielsko-Biala, Polonia, este un târg de industrie energetică internațional. În 2016, târgul a găzduit peste 700 de expozanți din 22 de țări Europene și Asiatice. Expozițiile târgului au acoperit aproape 4 hectare. Numărul vizitatorilor din Polonia și de peste hotare au atins cifra 20,000.
2017-09-05
2
Single-cable multiswitches -TERRA dSCR (Unicable system)
***Legacy (standard) multiswitches***www.dipol.com.pl/4424.htm*** operate in the 950 to 2150 MHz range and together with a ***Quatro LNB***www.dipol.com.pl/4406.htm*** allow for distribution of ***DVB-S/S2***www.dipol.com.pl/4358.htm*** satellite programming, ***DVB-T terrestrial broadcasts***www.dipol.com.pl/6666.htm***, ***analog FM***www.dipol.com.pl/4346.htm***/***digital DAB***www.dipol.com.pl/4998.htm*** radio broadcasts from one master antenna set to many DVB-S/S2 receivers, TVs, stereos. The job of a multiswitch is to enable any satellite receiver in the system to tune to any ...
2017-08-28
3
Construction Products Regulation (CPR)
noi standarde pentru cabluri
CPR este o REGLEMENTARE (EU) Nr 305/2011 A PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 9 martie 2011 ce cuprinde condiții armonizate pentru marketingul construcției produselor și de abrogare a Directivei Consiliului 89/106/EEC (Construction Product Directive). Reglementarea "stabilește condițiile de introducere sau de punere la dispoziție pe piață a produselor pentru construcții prin stabilirea unor norme armonizate privind modul de exprimare a performanței produselor pentru construcții în raport cu caracteristicile lor esențiale și cu privire la utilizarea marcajului CE pe ...
2017-06-27
4
SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision
SADP (Search Active Device Protocol) este un program oferit gratuit pe site-ul producătorului Hikvision, creat cu scopul de a facilita căutarea în reţeaua locală a camerelor IP și a DVR/NVR-urilor Hikvision. Tot cu ajutorul acestuia pot fi modificate setările de rețea ale echipamentelor IP Hikvision dar și mai important, parola de acces la echipament poate fi schimbată sau recuperată în caz de pierdere sau uitare. SADP este foarte util și atunci când în rețea sunt conectate deodată multe camere IP, situație care poate duce la apariția conflictelor IP. Programul ...
2017-04-25
5
Cum să rezolvăm problema cu vizualizarea materialelor video de supraveghere în browserul Firefox?
Firefox v52.0 a schimbat setările implicite pentru pluginul NPAPI. Acest lucru implică probleme cu afișarea imaginilor (prompturi repetate pentru instalarea de pluginuri deja instalate) de la camere și DVR/NVR Ultimax sau ***Hikvision***www.dipol.com.pl/hikvision--producer,search***. Este posibilă resetarea suportului de pluginuri prin setarea variabilelor corecte în opțiunile Firefox.
2017-03-24
6
Applications for the management and operation of CCTV systems based on Hikvision devices
The article provides an overview of applications dedicated for installers and users of Hikvision-based video surveillance systems.
2017-03-24
7
Fibră optică în sisteme de supraveghere - probleme practice
Problema principală întâmpinată de instalatori în timpul implementării unui sistem de monitorizare video este alegerea unui cablu corespunzător de fibră optică și topologia cablului pentru instalația respectivă. Pentru că cele mai frecvente întrebări sunt legate de instalarea camerelor pe stâlpi sau lampadare, toate exemplele aduc referință la acest tip de instalații, cu toate acestea, informațiile sunt foarte relevante și pentru alt tip de instalații.
2016-12-20
8
Crește viteza conexiunii LTE o antenă exterioară?
Accesul la internet wireless prin rețelele celulare este un serviciu din ce în ce mai popular. Popularitatea în creștere a serviciului printre abonați este rezultatul mobilității, randamentului și prețurilor reduse. Punctul culminant este tehnologia LTE, care permite atingerea unor rate de transfer similare celor din rețelele de telefonie fixă/cablu sau WiFi.
2016-12-15
10
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor DVB-T2 din România.
Locaţiile şi parametrii emiţătoarelor terestre digitale din România.
2016-10-29
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | SitemapToate drepturile rezervate © 1996-2017 DIPOL sp.j.