COŞUL MEU
Coşul este gol

NVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)
Cod: K22353
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
NVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
NVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Accesorii incluse
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Accesorii incluse (2)
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Accesorii incluse (3)
Hikvision DS-7732NI-I4(B) este un înregistrător IP modern cu 32 de canale, care permite înregistrarea imaginilor de la camere IP cu o rezoluție de până la 12 Mpix. Ieșirile independente HDMI și VGA permit conectarea a două monitoare. Imaginea poate fi configurată independent pe fiecare ieșire, putând fi setate diferite divizări ale ecranului și afișând imaginea de la orice cameră. 4 porturi SATA permit conectarea de discuri dure cu o capacitate de până la 10 TB fiecare. În cazul în care memoria este plină, se activează suprascrierea automată, prevenind pierderea celor mai noi date. Porturile USB încorporate permit conectarea unui stick USB sau a unui hard disk extern și copierea anumitor fragmente pe suporturi de date externe. Suportul pentru camere dedicate pentru identificarea plăcilor de înmatriculare ANPR, camere PTZ, camere cu analiză VCA și integrarea cu casele de marcat prin intermediul funcției POS permit utilizarea înregistrătorului pentru proiecte cu diferite grade de complexitate. Opțiunile inteligente de căutare și analiză a înregistrărilor permit extragerea rapidă a fragmentelor interesante din înregistrările video. După conectarea camerelor cu funcția AcuSense, este posibilă căutarea rapidă a înregistrărilor care îndeplinesc criteriile de tipul persoană/vehicul.
NOTĂ! Versiunea curentă a firmware-ului este disponibilă 
Caracteristici distinctive:
  • Înregistrare la rezoluție de până la 12 Mpix,
  • Ieșiri independente HDMI / VGA,
  • Lățime de bandă maximă de intrare / ieșire - 256 / 256 Mb/s,
  • Compatibilitate cu până la 32 camere IP Hikvision sau alte mărci prin Onvif,Compatibilitate cu 4 hard disk-uri SATA cu o capacitate de până la 10 TB,Compatibilitate cu camere cu analiză inteligentă VCA (linie virtuale, detectare de intruși, etc),
  • Compatibilitate cu camere cu funcții AcuSense și Motion Detection 2.0 (filtrare persoane / vehicule),
  • Compresie suportată: H.265 (+)/ H.264 (+) / MPEG4,
  • Funcții suportate: ANR, POS (integrare cu casele de marcat),
  • Intrări / ieșiri audio pentru comunicație bidirecțională: 16 / 4,
  • 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
  • 1 x eSATA, 1 x RS-485, *1 x RS-232,
  • Porturi Ethernet: 2 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
  • Aplicații pentru computer iVMS-4200 și smartphone-uri Hik-Connect (Andriod, iOS),
  • Acces prin cloud P2P.
Suportă VCA Smart Event
NVR-ul are suport pentru alarme VCA (de exemplu, trecerea liniei, detectarea intruziunilor, intrarea și ieșirea din zonă etc.) care pot fi generate și trimise de camerele IP Hikvision. Pentru a utiliza această funcționalitate, camera trebuie să furnizeze tipul de alarmă VCA dat. După îndeplinirea criteriului de declanșare, poate fi declanșată o anumită acțiune de alarmă, de exemplu: declanșarea ieșirii alarmei, trimiterea unui e-mail, notificarea centrului de monitorizare etc. în funcție de configurație. Analiza extinsă permite implementarea unor proiecte mai avansate, căutarea rapidă a evenimentelor interesante și înregistrarea inteligentă, care este asociată cu economisirea spațiului pe hard disk.
Suporă camere IP cu funcție AcuSense și Motion Detection 2.0
Camerele din seria AcuSense echipate cu algoritmul Motion Detection 2.0 pot fi conectate la NVR. Sistemul de detectare a mișcării 2.0 poate analiza evenimentele cu mișcare în ceea ce privește încadrarea sursei de mișcare ca persoană sau vehicul. Datorită acestui lucru, notificările de alarmă sunt filtrate și alarmele false sunt blocate. Înregistrările salvate pe NVR pot fi căutate ușor și rapid după criterii tip om/vehicul.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
iVMS-4200 client software
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)
Acces din cloud P2P - Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea inregistrarilor este garantata multumita functiei ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
Specificaţii tehnice:
Nume/modelNVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)
CodK22353
Sistem de operare
Linux
Număr de canale 32
Porturi PoE 0
Viteza de transmisie la intrare
256Mbps
Viteza de transmisie la ieşire256 Mbps
HDD4 x SATA II x 6 TB
Pentaplexmonitorizare simultană în timp real, înregistrare, redare, acces de la distanță
Monitorizarea sistemului
alarmă externă, detecția mișcării, eroare disk, supraîncărcare disk, eroare rețea, conflict de adrese IP, încercare de autentificare neautorizată
Acţiuni declanşate de alarmăînregistrare, notificare audio, notificare email, alertarea centrului de monitorizare, controlul presetat PTZ 
Redare 4x 4K canale sau până la  16x 1080p canale  
Mărci de camere compatibile ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF lub PSIA
Port Ethernet2 x RJ-45 10/100/1000 Mbps
Compresie video H.264+/H.264/MPEG4
Moduri de înregistrare

Continuu, programat, manual, declanşat prin alarmă;
Protecţia la suprascriere a fişierelor selectate 

Zoom digital
Orice parte a imaginii în modul full screen
ProtocoaleTCP, UDP, RTP, DHCP, DDNS, SMTP, NTP, PPPoE, SADP, SNMP, NFS, iSCSI, UPnP, IPv6, ONVIF, PSIA, RTSP
Stocare de rezervădispozitiv extern via USB; PC sau drive de rețea via LAN
Aplicaţie client (Windows, Mac)iVMS - 4200 (PC-uri)
iVMS - 4500 (smartphone-uri)
Intrări/ieşiri audio 

1/1

(comunicare cu două sensuri, fără înregistrare) 

Intrări/ieşiri alarmă 16/4
Ieşiri video
HDMI, VGA (D-Sub)
Alte interfeţe
2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, RS-232, RS-485
Alimentare
230 V AC
Consum<20 W (fără HDD)
Acces mobil
Android, Symbian, WindowsMobile, iPhone, BlackBerry
Browsere compatibile IE, Opera, Safari
Dimensiuni (WxDxH)
445 x 390 x 70 mm
Greutate< 5 kg
 
NVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)
Cod: K22353
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.