COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Foarfecă fibră POF ULTIMODE POF-2T - SOLDURI
Cod: L6311
Retras din ofertă
Unealtă de tăiere fibră POF ULTIMODE POF-2T (pentru POF - Plastic Optical Fiber).
Foarfecă fibră POF ULTIMODE POF-2T - SOLDURI
Foarfeca
Elemente distinctive:
  • destinată fibrelor POF
  • tăiere de mare precizie
Unealta de tăiere fibră POF ULTIMODE POF-2T (pentru POF - Plastic Optical Fiber) este folosită pentru tăierea precisă a fibrelor cu diametru exterior de 1mm/2.2mm la lungimea dorită. Cele două găuri permit tăierea cablului duplex folosit în reţelele de tip POF. În plus, fibrele se pot separa una ce cealaltă şi unealta se poate folosi pentru a curăţa fibrele de manşon.
Funcţii:
  • se pot tăia cablurile POF simplex cu diametriele externe: 0.75, 1.0, 1.3, 1.5, 2.0, 2.2 mm,
  • se pot tăia cablurile POF duplex cu diametrele externe: 1.5x3.0 mm şi 2.2x4.4 mm,
  • se pot separa cablurile POF duplex cu diametrele externe: 1.5x3.0 mm şi 2.2x4.4 mm,
  • îndepărtarea izolaţiei cablurilor cu următoarele diametre externe: 1.5 mm şi 2.2 mm (1 mm- diametrul miezului).
Avantajul decisiv al cablurilor POF cablurilor este dimensiunea lor mică. Diametrul exterior al unei singure fibre este de numai 2,2 mm, ceea ce le face uşor de ascuns în spatele plintelor sau în ţevi de tip copex. Fibrele optice de plastic pot fi instalate de către oricine - instalarea este simplă şi mai rapidă decât în cazul cablurilor coaxiale sau UTP. Toate fibrele optice sunt imune la interferenţe electromagnetice.
Reţelele POF sunt ideale pentru acasă, birouri mici, şi locaţii cu zgomot electromagnetic mare.
Instalare simplă şi rapidă
Cablul POF se taie la lungimea dorită
Se separă cele două fibre
Se introduc fibrele în portul OptoLock
Se apasă pentru a le fixa
ULTIMODE Home System
ULTIMODE Home System este o soluţie pentru crearea unei reţele optice pentru acasă (FITH - Fiber In The Home). Instalarea simplă şi rapidă a echipamentelor ULTIMODE POF permite oricui să-şi extindă reţelele optice.

Caracteristicile principale ale ULTIMODE home system
  • Imunitate la interferenţe electromagnetice
Cablurile POF, asemeni fibrelor optice, sunt complet imune la interferenţele electromagnetice, supratensiuni, crosstalk etc. Privind problema altfel, acestea nici nu generează zgomot electromagnetic. Neutralitatea la unde electromagnetice permite plasarea cablurilor POF în paturi de cablu comune, împreună alte cabluri electrice sau de telecomunicaţii.
  • Imunitate la supratensiuni şi fulgere
Instalaţiile de fibră optică sunt 100% rezistente la supratensiuni şi lovituri de fulger. Spre deosebire de cupru, fibrele sunt izolatori electrici şi astfel nu sunt afectate de sursele puternice de unde electromagnetice. Astfel nu este nevoie de echipamente de protecţie suplimentare. Acest lucru este important mai ales la instalaţiile de exterior (reţele LAN, interfoane IP).
  • Dimensiuni mici şi rezistente la influenţe mecanice
Avantajul decisiv al cablurilor POF este dimensiunea lor mică. Diametrul exterior al unei singure fibre este de numai 2,2 mm, ceea ce le face uşor de ascuns în spatele plintelor sau în ţevi de tip copex. Miezul fibrei este făcut din PMMA ("sticlă acrilică"), care asigură durabilitate, rezistenţă la UV şi la lumina vizibilă. Învelişul cablului este din PE (polietilenă), ce este potrivit pentru instalaţiile de exterior.
  • Instalare simplă
Viteza şi uşurinţa instalării sunt asigurate de conectorii OptoLock. Utilizatorul ar trebui să taie lungimea dorită din cablul POF (cu un cutter special pentru astfel de cabluri), şi pur şi simplu să insereze fibrele în porturile corespunzătoare. În acest mod se elimină costurile suplimentare pentru serviciile specializate, care sunt necesare în cazul fibrelor optice din sticlă.
Retras din ofertă
 
Foarfecă fibră POF ULTIMODE POF-2T - SOLDURI
Cod: L6311
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.