COŞUL MEU
Coşul este gol

Automatizări casă

F&HOME Radio

Nr.
Nume firmă
Data
1
Sistemul F&Wave - controllere radio pentru automatizări casă
F&Wave este o familie de dispozitive controlate fără fir pe distanțe de până la 100 m, pentru controlul dispozitivelor electrice. Receiverele/actuatoarele au și versiuni cu instalare pe sine tip DIN (module 1S) sau pentru instalare în cutii îngropate de Ø60. Pot fi controlate prin întrerupătoarele locale sau, la distanță, cu unități de control de la distanță. O caracteristică unică a sistemului este retransmiterea semnalelor de control prin intermediul modulelor, care îmbunătățește fiabilitatea și extinde zona de operare.
2016-07-26
2
Construcţii inteligente - Sistemul Radio F&Home
Radio F&Home este un sistem wireless pentru construcţii inteligente, fiind dedicat apartamentelor, caselor și spațiilor comerciale. Conceptul și capacitățile sale permit implementarea funcțiilor care până acum păreau a fi imposibile, sau disponibile numai pentru organizații și oameni bogați. F&Home este o soluție ieftină, iar design-ul modular permite o investiție treptată, în mai multe etape de-a lungul timpului. Noile caracteristici pot fi adăugate la sistem atunci când este necesar. Sistemul inițial poate cuprinde doar câteva elemente (care oferă deja o mulțime de ...
2014-08-26
3
Controlul circuitelor de iluminare - sistemul F&Home Radio
Acest articol prezintă exemple de proiecte pentru echipamentele de iluminat și o serie de module F&Home Radio pentru controlul iluminării.
2014-11-24
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | CookiesToate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.